Görüş Bildir
Haberler
Kendinizi Şanslı Hissetmeniz İçin 15 Komikli Korkunçlu İlk Seks Deneyimi Hikayesi

etiket Kendinizi Şanslı Hissetmeniz İçin 15 Komikli Korkunçlu İlk Seks Deneyimi Hikayesi

Gozex
13.11.2016 - 21:38

Bu insanların ilk seferi çok talihsiz olmuş. Hikayelerine BuzzFeed'de rastladık. Emin olun ilk seferinizden şikayetçiyseniz kendinizi şanslı sayacaksınız.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/alivelez/15-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha iyi olabilirdi...

Uzun lafın kısası, pipisine kustum sonra tuvalete koşmaya çalışırken hayalarına diz attım. Bir hafta sonra ayrıldık. Daha iyi olabilirdi.

2. Ana kuzusu.

Annesi iki kez aradı ve ikisine de cevap verdi beyefendi. İçimdeyken annesiyle tartıştı. Hayatımı...

3. Büyük hata:

Prezervatifimiz yoktu ben de hamile kalmak istemiyordum bu yüzden sevgilim market poşetinden kendine prezervatif yaptı ve pipisine bantla yapıştırdı. Şu ana kadar duyulmuş en kötü ilk sefer.

4. Küçük kardeşler en kötüsü.

Erkek arkadaşımla 9 aydır birlikteydik. Ben 18'ken o 20'ydi. Annesi ve erkek kardeşiyle yaşadığı eve gitmiştim. Kardeşini video oyunlarıyla oyalayıp misafir odasına geçtik. Doggy denemek istedik bu yüzden ben de yüzümü kapıya verdim. Tam pozisyonu ayarlarken kardeşi kapıdan girdi ve ne yaptığımızı sordu. (Hala çorap ve tişörtlerimiz üzerimizdeydi.) Sevgilim içimden çıkmaya çalışırken yaklaşık 10 dakika boyunca küçük kardeşiyle konuştuk. :(

5. Habersiz üçüncü:

Üniversitede birinci sınıftaydık ikimiz de. O noktada ilişkimizin 3. yılıydı. Oda arkadaşım yan yatakta uyurken biz öbüründe bekaretimizi kaybettik. Bittikten sonra suçluluk duygusundan ağladık ikimiz de. Neyse ki 5 yıl geçmesine rağmen hala beraberiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Balık operasyonu:

Uzak mesafe ilişki yürüttüğüm erkek arkadaşımın yurt odama ikinci ziyaretinde kaybettim bekaretimi. Yatağımın üzerinde duvarda asılı ayarlanabilir raflar vardı ve en alçağında da balık fanusum duruyordu. Sevişmemiz bittikten sonra peçete almak için kalktı ve kafasını rafa geçirdi. Fanustaki su, balık ve rafın üzerindeki şekerlemeler üzerime düştü. Bu sabahın 2'sinde olduğu için muhafazakar yurt arkadaşlarım seslere uyanıp ne olduğuna bakmaya geldi. Bu sırada biz de acele bir şekilde üzerimize bir şeyler geçirmeye çalıştık. Korkunçtu, rezillik. (Bu arada balık kurtuldu.)

7. Evde denemeyin.

Seksi olsun diye şu sütyenini elbisenin içinden çıkar numarasını yapmaya çalıştım, çıkarırken kolumu çizdim ve kanamaya başladı. İşleri yavaşlattı tabii. O günden beri bana televizyondan öğrendiğim baştan çıkarma taktiklerini uygulamamam gerektiğini hatırlatan bir yara izi var kolumda.

8. Acil servis:

Eski kocam ve ben kiliseyle çok ilgileniyorduk ve düğün gecemizde ikimizin de ilk seferi olacaktı. Seksten hemen sonra panik atak geçirmeye başladı. 18 yaşında ve deneyimsiz olduğumuz için ölüyor sandık. Hemen 911'i aradım ve ambulans gönderdiler. Paramedikleri tişört ve külotla karşıladım. Eminim o gece bize fazlasıyla gülmüşlerdir.

9. Tohumları saçmak:

İkimiz de bekaretimizi kaybetmemiştik. O kadar canım acıdı ki o gelemeden durmak zorunda kaldık. Ağlamaktan artık kustum ve bunlar yaşanırken bana sürekli 'Tohumlarımı saçana kadar bekaretimizi kaybetmiş sayılmayız.' deyip durdu.

10. Seksi mesajlaşmaya yeni bir anlam.

İyi vakit geçirmek için onun evine gittik. Benim ilkim için her şey mükemmeldi; biraz şarap, loş ışıklar, seksi müzik... Anın hararetine kapıldığımızda ben olmam gerektiğinden biraz fazla 'vokal' olmuşum. Telefonu titredi. Anlaşılan o ki ev arkadaşı bizi rahatlıkla duyabiliyormuş. Söylediğim, bağırdığım her şeyi çocuğa cümle cümle mesaj atmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çok da hoş olmayan jakuzi:

Bekaretimi jakuzide kaybettim. Pek iyi bir fikir değildi çünkü suyun kayganlaştırıcı bir madde olduğunu söyleyemeyiz ve o da dünden hazırmış gibi sertti. Herhalde tamamen içime giremediğini söylemeye gerek yok. İşimizi bitirmek için başka bir yere geçtiğimizde yer çekimi devreye girdi ve her tarafa kan akıttım. Neyse ki o bunu hiç sıkıntı yapmadı.

12. Jetgiller:

Tüm sevişme boyunca Jetgiller izledi ve zaten 20 saniyeden az sürdü. Sonra da daha uzun sürmediği için tribe girip kendini banyoya kilitledi. Onu teselli etmem gerekti ve çok kötü bir deneyimdi.

13. Üzgünüm anne.

Tam ortasında annem içeri girdi, hafiften çığlık attı sonra içeri koştu ve babama söyledi.

14. En ürkütücü ev arkadaşı ödülü.

Sevişmenin yarısında ev arkadaşı odaya girmiş ve odadan çıkmamış. Orada oturdu ve tüm süre boyunca izledi. Orada olduğunu bitene kadar fark etmedik. Dünyanın en garip oda arkadaşı.

15. 'Creek'e küçük bir ziyaret:

15. 'Creek'e küçük bir ziyaret:

Bekaretimi kaybederken Dawson's Creek'in fon müziği çalıyordu. Şarkı bitmeden ilk posta bitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Daha fazla mizah için Onedio Goygoy sayfasını Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
835
294
131
86
79
57
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın