Görüş Bildir
Haberler
Kartal Fırsat Tepti! Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Kartal Fırsat Tepti! Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Mustafa Boztepe
04.04.2016 - 18:38 Son Güncelleme: 04.04.2016 - 22:02

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında lider Beşiktaş, Kasımpaşa'ya konuk oldu. Beşiktaş'ın 1-0 öne geçtiği maçta Kasımpaşa geriden gelerek maçı 2-1 kazanmasını bildi. Bu mağlubiyet sonrası Beşiktaş şampiyonluk yarışında Fenerbahçe karşısında büyük bir avantaj elde etme fırsatını kaçırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: Kaybettik diye teslim olacak değiliz

Şenol Güneş: Kaybettik diye teslim olacak değiliz

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Güneş’in demeçleri şöyle;

“Milli maç sonrasında ilk maçımızdı. Kalan 8 maçımıza iyi başlamak istiyorduk. Yediğimiz ilk gol bize olumsuz etki yaptı. Attığımız golden hemen sonra gol yemek bize kötü yansıdı. İkinci yarının başında yediğimiz gol, oyunun dikkatini dağıttı. Oyunun temposunu arttırdık. Pozisyonlar bulup, rakibe de pozisyonlar verdik. 3 puanı kaybettik, üzgünüz ama bu bir yarış. Oyunumuzu eleştirip yolumuza bakmalıyız. Kazansaydık da lig devam edecekti.

Kazanmak moral açısından avantaj olacaktı ancak kaybettik diye teslim olacak değiliz. Buraya emek vererek geldik. Bundan sonra da emek vereceğiz. Teslim olan değil savaşan takım olacağız. Bizim başımız dik, alnımız ak.

Biz her maçta güzel futbol oynayıp, kazanmak için çıkıyoruz. Yeni stada gönül isterdi ki bu maçı kazanarak gidelim…”

Açık Mert Korkusuz

Rıza Çalımbay: Beşiktaş'ın hatalarını iyi değerlendirdik

Rıza Çalımbay: Beşiktaş'ın hatalarını iyi değerlendirdik

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş maçının ardından konuştu.

Çok iyi bir maç çıkardıklarını ifade eden Çalımbay, ''Maçın başından sonuna kadar çok iyiydik. Haftalardır iyi gitmiyorduk. Kadromuzda çok eksikler vardı. B maçta kadromuzun yüzde 90'ını bir araya getirdik. Bu maç benim için farklıydı. Ben Beşiktaşlı olduğumu hiç saklamadım. Ama benim işim bu biz de kazanmak zorundaydık. Haftalardan beri istediğimiz gibi gitmediği için çok istekliydik. Beşiktaş'ın hatalarını iyi değerlendirdik. Bu maçı kazanamasaydık, yukarıdan kopuyorduk. bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.'' dedi.

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren deneyimli teknik adam, ''Ben Beşiktaş'ın bir şey yitirdiğine inanmıyorum. Beşiktaş takımı bana göre çok iyi bir takım. Bugün bizi ikinci yarının ortalarında çok sıkıştırdılar. Yalnız iki takım da telafisi olmayan maçlar oynuyorlar. Kolay kolay kaybetmemeleri gerekiyor. Fenerbahçe'nin de çok kritik maçları var. Daha çok maç var. Belki bu maç Beşiktaş adına bu işi sıkı tutmamız lazım anlamına gelebilir. Fenerbahçe'nin kupa maçlarının da olması Beşiktaş'ın avantajına.'' diye konuştu.

BU GALİBİYETE ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI

Öte yandan 149 gün sonra golle buluşan Oscar Scarione, ''Kendi adıma da takım adına da çok mutluyum. Aldığımız kötü sonuçlardan sonra bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Hedefimiz ligi alabildiğince yüksek yerde bitirmek. Sezonun geri kalanında elimize geçen fırsatları değerlendirememiştik. Sezonun geri kalanında ligi en iyi yerde bitirmek için çalışacağız.'' diye konuştu.

Kasımpaşa'nın golcüsü Eren Derdiyok ise ''Bugün çok mücadele ettik. Daha önceki maçlarda bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Bugünkü maç çok önemliydi. Yukardan kopmamayı başardık.'' dedi.

Galibiyete büyük katkı sağlayan Del Valle ise ''Öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyordum. Herkes görevini fazlasıyla yerine getirdi. İstediğimiz galibiyeti elde ettiğimiz için fazlasıyla mutluyuz.'' ifadelerini kullandı. Attığı golü hafta içi çalıştıklarını belirten oyuncu, ''Aslında bakarsanız bu pozisyonu da hafta içi çalışmıştık. Golü yedikten sonra çabucak cevap vermiş olduk. Gol attığım için de mutluyum.'' dedi.

Goal

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Kasımpaşa 2-1 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında lider Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa 2-1 kazanarak Beşiktaş’a şampiyonluk yolunda ağır darbe indirdi.

Mücadelede Beşiktaş 28. dakikada Sosa ile öne geçerken bu golden 1 dakika sonra de Valle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı eşitlikle sona erdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mücadelede dakikalar 49’u gösterdiğinde Scarione’nin golüyle Kasımpaşa öne geçerken Beşiktaş bu gole cevap veremedi ve Kasımpaşa sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, 63 puanda kalırken Fenerbahçe’den maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Kasımpaşa ise 40 puana yükselerek haftayı 7. sırada tamamlamış oldu. Bir sonraki hafta ise Beşiktaş Bursaspor’u konuk ederken Kasımpaşa ise Akhisar deplasmanında üç puan arayacak.

Sporcope

Oğuzhan Özyakup'un el hareketi tartışma konusu oldu

Maçta davetsiz misafir

Maçta davetsiz misafir
Maçta davetsiz misafir

Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği Kasımpaşa karşılaşmasında sahaya kedi girdi. Davetsiz misafir yüzünden oyun kısa süre durdu.

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan 27. haftanın kapanış maçında ilginç anlar yaşandı.

Maçın 68. dakikasında Kasımpaşa ceza alanı içerisinde bir kedi belirdi. Maçın kısa bir süre de olsa duraklamasına neden olan kedi, taraftarlar tarafından alkışlandı.

Daha sonra sahadan uzaklaşan kedi, maçın 73. dakikasında sahaya tekrar döndü. Hakem Mete Kalkavan, kedinin çıkması için oyunu ikinci kez durdurdu. Stat görevlileri maçın devam edebilmesi ve kedinin uzaklaştırılması için harekete geçti. Kısa süre sonra mücadele yeniden başladı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligde kalan maçları

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligde kalan maçları

Goal

Şampiyonluk yarışında olan Beşiktaş'ın 7, Fenerbahçe'nin ise 8 maçı kaldı. Fenerbahçe maç eksiğiyle Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çaykur Rizespor 0-0 Kayserispor

Çaykur Rizespor 0-0 Kayserispor

Günün bir diğer maçında Çaykur Rizespor ile Kayserispor arasındaki mücadele 0-0 berabere tamamlandı. Maç sonrası Rizespor 30 puanla 14. sırada yer alırken Kayserispor da 25 puanla 15. sırada bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
12
12
11
9
7
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Raz Fatih DİKTAŞ

Son çare mustafa pektemekin oyuna girebileceği kadar ruhsuz bir maçtı, hadi lig kopmasın fark açılmasın rekabet bitmesin diye oldu deyip avunalım

Pasif Kullanıcı

Hep o kedi yüzünden amk. Şerefsiz kedi!!