Görüş Bildir
Haberler
Kar Yağışı Nedeniyle 34 İlde Eğitime Ara Verildi

Kar Yağışı Nedeniyle 34 İlde Eğitime Ara Verildi

Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle yurt genelindeki 34 ilde eğitime ara verildi. Trabzon ve Rize'de okulların 2 gün süreyle tatil edildiği açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Erciyes Üniversitesi eğitime ara verilen yükseköğretim kurumları oldu. 17 kentte il genelinde ilan edilen tatil, bazı kentlerde ise belirli ilçelerde ilan edilmiş durumda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar yağışının yoğun olduğu Van ile Karabük, Ordu, Bitlis, Artvin, Düzce, Bolu, Siirt, Sivas, Bartın, Samsun, Gümüşhane, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Erzincan ve Kars'ta il genelinde okullar 10 Şubat Pazartesi günü tatil edildi. 

Şırnak merkez ile Uludere ve Beytüşşebab ilçeleri, Hakkari merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde de eğitime ara verildi.

Giresun ve Kayseri'de de okullar tatil.

Giresun ve Kayseri'de de okullar tatil.

Giresun merkez ile Bulancak, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Güce, Keşap, Piraziz, Şebinkarahisar, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerindeki okullarda da eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

Kayseri'nin merkez Melikgazi, Kocasinan, Talas ve Hacılar ilçeleri ile İncesu, Yahyalı, Develi, Sarız, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Tomarza, Akkışla ve Yeşilhisar ilçelerinde eğitime ara verildi. Felahiye ve Özvatan ilçelerinde de kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi. 

Öte yandan aşırı soğuk hava ve buzlanma beklentisi nedeniyle Erciyes Üniversitesinde de eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildiğini bildirildi.

Trabzon ve Rize'de iki gün tatil.

Trabzon ve Rize'de iki gün tatil.

Trabzon'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 2 gün süreyle tatil edildi.

Rize Valisi Kemal Çeber de merkez ve merkeze bağlı köylerde eğitime kar yağışı nedeniyle 2 gün ara verildiğini bildirdi. Kentteki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde de eğitime iki gün süreyle ara verildi.

Eğitime ara verilen ilçeler 👇

Eğitime ara verilen ilçeler 👇

Yurt genelinde bazı illerdeki ilçelerde de olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil edilmesi kararı alındı.

Batman'ın Sason ilçesi ile Siirt'in Eruh ilçesinde kar nedeniyle okullar tatil edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kastamonu'da 17 ilçede okulların tatil edildiği duyuruldu.

Kastamonu'da 17 ilçede okulların tatil edildiği duyuruldu.

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı dolayısıyla kent merkezinde taşımalı eğitim yapan okullar ile 17 ilçede okulların tatil edildiği duyuruldu.

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Azdavay, Daday, Çatalzeytin, Doğanyurt, İhsangazi, Pınarbaşı, Ağlı, Küre, Şenpazar, Hanönü, Araç, Devrekani ve Seydiler ilçelerindeki tüm okullarda, kent merkezi ile Bozkurt, Taşköprü ve Cide ilçelerinde taşımalı eğitim yapan okullarda, İnebolu ilçesinde ise lise ve dengi okullar hariç diğer okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

Zonguldak'ta Devrek ve Gökçebey ilçelerindeki tüm okullarda tatil.

Zonguldak'ta Devrek ve Gökçebey ilçelerindeki tüm okullarda tatil.

Zonguldak'ta ise Devrek ve Gökçebey ilçelerinde tüm okullarda, Merkez ilçe ile Kozlu'da ise taşımalı eğitime bir gün süreyle ara verildi. 

Ereğli, Kilimli ve Alaplı ilçelerinde taşımalı eğitim kapsamındaki, Çaycuma'da ise tüm okullar tatil edildi.

Erzurum'da 20 ilçede eğitime ara verildi.

Erzurum'da 20 ilçede eğitime ara verildi.

Erzurum'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle, 6'sında taşımalı eğitim olmak üzere 20 ilçede eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, merkez ilçeler Palandöken, Yakutiye ve Aziziye'nin ardından, olumsuz hava koşulları, soğuk hava ve buzlanma nedeniyle Çat, Aşkale, Pasinler, Tekman, Horasan, Karayazı, Köprüköy, Narman ve Şenkaya'daki tüm okul öncesi, ilköğretim, lise ile özel eğitim ve öğretim kurumlarının 10 Şubat Pazartesi günü tatil edildiği duyuruldu.

Bursa'da da Büyükorhan ilçesinde okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Bursa'da da Büyükorhan ilçesinde okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Sinop'un Boyabat ilçesi ile Tokat'ın Başçiftlik ilçelerinde taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime ara verildi.

Yozgat'ın Akdağmadeni ve Çekerek ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar bir günlüğüne tatil edildi.

Ağrı'nın Hamur ve Diyadin ilçesinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime ara verildi.

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim yapan okullar ile köylerdeki tüm okullar tatil edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
17
8
7
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Biz kar tatilini okula gidince kapıda öğrenirdik. Ondan sonra savaş alanına dönerdi sokaklar. Tabi eve gelincede bi güzel dayak yer ohh mis gibi yatar uyurduk.

serhat akşahin

Öğrenci olmak vardı.. Herşeyi en iyisiyle yapıp şimdi ki keşkeler olmadan yaşamak :/