Görüş Bildir
Haberler
Kapısından İçeri Girdiğinizde Diyeti Unutacağınız Bursa'da 6 Mekan

Kapısından İçeri Girdiğinizde Diyeti Unutacağınız Bursa'da 6 Mekan

1. Kayseriya Mantı Sarayı

Bademli'de yer alan bu mekan gerçek Kayseri mantısını sofranıza taşıyor. Tepsi mantısı, yağ mantısı, su mantısı ve şebit gibi bir çok mantı çeşidiyle sizlere diyeti unutturacak cinsten lezzetler sunuyor.

Daha fazlası için;

2. Caramell Cake

Birbirinden süper cup cakeler, merengli ve oreolu pastalar ve tuzlu tatlı Caramell'in renkli dünyasına giriş yaptığınızda buradan ayrılmak istemeyecek, diyet için bir sonraki Pazartesi'yi bekleyeceksiniz, bizden söylemesi :)

Daha fazlası için;

3. Beşyol Kebapçısı

Zaten Beşyol Kebapçı'sına girdiyseniz diyeti çoktaaaan unutmuşsunuz demektir :) Bu kapıdan girdikten sonra aklınızda tek bir soru olacak; Kebap 1 porsiyon mu olsun yoksa 1 buçuk mu?? Biz cevabı duyar gibiyiz :)

Daha fazlası için;

4. İyimiş Pideli Köfte

Pideli köfte deyince aklınıza gelen şehir Bursa. Adı üstünde en iyisini yiyebileceğiniz yerlerden biridir İyimiş... İnci gibi dizdiği pidelerin üzerine ağızları sulandıran köftelerin rahatça kurulması ve üstüne dökülen özel sosa son dokunuş enfes tereyağı...

Daha fazlası için;

5. Haneden

Bursa'da misafirler et mangala götürülür. Söz konusu et mangalsa diyetten söz etmenin de gereği yok... Mangalda pişen etlerin baş döndüren kokusu, açık havada iştahınızı açacak.

Daha fazlası için;

6. Haşim Usta

Mevsimlik kebaplar, Antep lahmacunlar, çiğ köfteler ve daha neler neler... Su içsem yarıyor diyenlere inat bu enfes lezzetleri Haşim Usta'da denemenizi öneririz :)

Daha fazlası için;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın