Görüş Bildir
Haberler
Kamera İçin iPhone Daha Popüler

Kamera İçin iPhone Daha Popüler

ATKN
16.04.2015 - 10:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Flickr'dan gelen verilere göre kamera için dünyanın en çok tercih edilen akıllı cihaz kamerası Apple'ın iPhone serisine ait. Hemen ardından ise Canon ve Samsung geliyor.

Sosyal medyanın önemli isimleri arasında yer alan Flickr'ın paylaştığı bilgiler Apple iPhone'un popülerliğini gözler önüne serdi.

Flickr'ın paylaştığı kullanıcı istatistiklerine göre küresel çaptaki üyelerin çoğunluğu iPhone akıllı telefonların kameraları ile çekilmiş fotoğrafları paylaşıyor. Bir başka deyişle en popüler telefon kamerası Apple iPhone'lar oluyor.

Flickr istatistikleri toplamda 19 farklı Apple ürününün çektiği fotoğrafların, sırasıyla yüzlerce farklı Canon, Samsung, Nikon ve Sony cihazların çektikleri görsellerden daha fazla olduğunu gösteriyor.

Canon ve Nikon gibi direkt olarak fotoğraf sektörünü hedefleyen ürünleri bir kenara koyarsak, Flickr topluluğunun paylaştığı fotoğrafların çoğu Apple iPhone 5s ile çekilmiş. Diğer cihazlar ise Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 ve iPhone 6 ile iPhone 5 oluyor.

Altıncı sırada HTC, yedinci sırada Motorola, on birinci sırada LG ve on üçüncü sırada ise Nokia bulunuyor.

Bu listenin tamamının Batı dünyasının markaları arasından oluşturulduğunun ve Çin markalarının bunlar arasında olmadığını da not düşelim.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0