Görüş Bildir
Haberler
Kalitenin Tadını Damağınızda Hissederek Dizaynlarıyla Büyüleneceğiniz Ankara'da Nam Salmış Şarap Evleri

Kalitenin Tadını Damağınızda Hissederek Dizaynlarıyla Büyüleneceğiniz Ankara'da Nam Salmış Şarap Evleri

Ankara'nın gürültüsünden, iş temposundan yoruldunuz değil mi? Hatta bazen kafa dağıtmak için gittiğiniz mekanlar bile artık sizin için sıkıcı geliyor olabilir. Bu içeriğimiz, özellikle şarap severlerin hem sakinlik ve huzura hem de şaraba doyacağı bir türden. Ankara'nın en gözde, gidilmesi gereken şarap evlerini sizler için derledik. Harika atmosferleri ve özel şarap seçeneklerine ulaşabileceğiniz bu mekanları öğrenmek için hadi hep birlikte içeriğimize bir göz atalım.

Hayyami Şarap Evi

Hayyami Şarap Evi

İlk olarak bir şarap evi arıyorsanız ve yanında canlı müzik eşlik etsin diyorsanız Hayyami doğru bir seçenek olacak. Hayyam doğası diyebileceğimiz arka bahçesinde sevdiklerinizle hoş sohbetlere imza atabileceğiniz bir mekan.

Ziyaretçi Yorumu: Temiz nezih ve güzel bir ortamı olan bol şarap seçenekleri ile severek gittiğim çalışanların güler yüzlü olduğu ancak fiyatların bir tık diğer mekanlara göre fazla olduğu yerlerdendir. Canlı müzik sunan taze ve yemekte yiye bileceğiniz nadir işletmelerden.

Adres: Remzi Oğuz Arık, Bestekar Cad. No:82/B, 06540 Çankaya/Ankara

Vena Süryani Şarap Evi

Vena Süryani Şarap Evi

Bu mekanı şarap evi yapan en önemli özelliklerinden birisi herhangi bir şarabın yerine sadece Süryani şarabının mevcut olması diyebiliriz. Otantik yapısı ve özgün şarapları ile Ankara'da görülmeye değer şarap evlerinden birisi olmayı başarıyor. 

Ziyaretçi Yorumu: Son derece özel bir şarap evi zira her tür şaraptan değil sadece Süryani Şarabı mevcut. Bu farklılık da burayı özel kılıyor. Fiyatlar makul ve her bütçeye uygun. Güler yüz ile sizi karşılayıp, şarapları tanıtıyorlar. Bu sempatik şarap evini tebrik ediyor ve herkese öneriyorum.

Adres: Kavaklıdere, Büklüm Cad. 29/C, 06680 Çankaya/Ankara

Attendo Vino

Attendo Vino

İki şubesi bulunan Attendo Vino, her iki şubesinde de şarap evinin muazzam atmosferi eşliğinde yudumlayacağınız şaraplarıyla keyifli zaman geçirmenizi sağlayan bir işletmedir. Tabii gittiğinizde şarabın yancısı olarak menülerindeki lezzetli yemek ve atıştırmalıklarda ağzınızı tatlandırmak için sizleri bekliyor olacak. 

Ziyaretçi Yorumu: Şarap içip muhabbet edebileceğiniz güzel bir mekan , öğrendiğimiz kadarıyla evlilik teklifleri için de tercih ediliyormuş. Şarap çeşitliliği gerçekten güzel , Müzik sesi arkadan geliyor konuşmanıza engel olmuyor, sigara içiliyor ama rahatsız olmuyorsunuz.

Adres: Kızılcaşar, İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Blv. No:89, 06830 Gölbaşı/Ankara

Adres: Mutlukent, Dicle Cd. No:37/A, 06800 Çankaya/Ankara

PelinS Wine House

PelinS Wine House

Şarap çeşitliliğinin oldukça zengin olduğu PelinS Wine, harika bir taş ev ile hizmet veren bir şarap evi. Füme etli peynir tabakları ve peynir sufflesi menünün kesinlikle denemeniz gereken gözdeleri arasında. 

Ziyaretçi Yorumu: __Kalbim burada; Sıcak şarabın içinde, ortamın sıcaklığında, peynirlerin lezzetinde havuz kenarında kaldı desem anlatmaya yeter mi? İncek'te kişisel bir villa düşünün alt katını şarap evi yapmışsınız, yazın bahçede havuz kenarında, kışın içeride sıcacık kutlamalara, sohbetlere, güzel insanlara, lezzetlere vesile bir lokasyon.

Adres: Alacaatlı, 4836. Cadde 4839 Sok. No:4, 06810 Çankaya/Ankara

Sensus Ankara

Sensus Ankara

Canlı müzik eşliğinde ortamın keyfini yaşayabileceğiniz bir başka şarap evi ise hiç kuşkusuz Sensus. Yanık ülkenin varyasyonlarını yaşayabileceğiniz Ankara'nın önemli şarap evlerinden biri. Ayrıca menüdeki lezzetleri de oldukça iddialı.

Ziyaretçi Yorumu: Mekanın beni en çok mutlu eden özelliği son derece sessiz ve romantik olmasıydı. Erkek arkadaşımla şarap içtik ve yanında yöresel peynir tabağı ile bir adet Margarita yedik.

Adres: Kavaklıdere, Konur Sok. No:60, 06680 Çankaya/Ankara

Alma Table

Alma Table

Alma Table mevsimsel değişen menüsü ve zengin şarap çeşitliliği ile misafirlerini ağırlıyor. Mevsimine göre ne tazeyse masanızda onu göreceğiniz, kaliteye oldukça önem veren  ve misafirlerine keyifli bir akşam geçirtmek için her detayı düşünen bir işletme olarak bizi karşılıyor.

Ziyaretçi Yorumu: 5 arkadaş grupça gittik mekanın ambiyansı ve dekoru gerçekten mükemmel. Yemekler hem çok lezzetli hem de başka yerlerde bulamayacağınız değişik seçenekler var. Şarap çeşitliliği çok geniş ve güzel. Garsonlar müşterileriyle çok ilgili ve güler yüzlü. Genel olarak çok iyi bir tecrübeydi.

Adres: İncek, Susam Sok. No:1, 06380 Gölbaşı/Ankara

Tavolo Mio Brasserie

Tavolo Mio Brasserie

Mekanın kendine özel şarapları ve lezzetli menüsüyle oldukça ilgi gören bir müessese. Özellikle kırmızı şarabı ve Lazanyası denemeye değer lezzetler arasında. Nezih bir ortama sahip olan Tavolo Mio Brasserie gitmeyi düşünürseniz kesinlikle önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Ziyaretçi Yorumu: Ümitköy'de ki en gözde mekanlardan birisi. Canlı müzik eşliğinde menüdeki müthiş lezzetli yiyecekleri tatma fırsatı bulmak çok güzeldi. Müziğin diğer mekanların aksine, müşterilerin sohbetini engellemeyecek düzeyde olması hoşumuza gitti. Çok beğenerek içtiğimiz kırmızı şarapları da, servis ettikleri diğer şaraplar gibi mekana özel, dışarıda bulunmuyor. Fiyatları bölgedeki diğer restoranlara kıyasla makul sayılır. Çalışanlar ilgili ve hoş sohbetliler. Tavsiye ederim.

Adres: Ümit, Osmanağa Konakları, 2494/3. Sok. No 6, 06810 Çankaya/Ankara

Alternatif olarak mekanın atmosferiyle hem şarabınızı yudumlayacağınız hem de birbirinden lezzetli yemekler yiyebileceğiniz restoranlar arasında;

Alternatif olarak mekanın atmosferiyle hem şarabınızı yudumlayacağınız hem de birbirinden lezzetli yemekler yiyebileceğiniz restoranlar arasında;

Vicolo İtaliano

Vicolo İtaliano

İçkilerin yanı sıra mutfağıyla da ön plana çıkan mekan, her konuda oldukça başarılı. Burada ortamın atmosferi eşliğinde şarap içebilir, lezzetli tatları deneyimleyebilirsiniz.

Ziyaretçi Yorumu: Gerek mekanın atmosferi gerek çalışan arkadaşların güler yüzlülüğü ile mutlaka tekrardan tercih edeceğim. Özellikle taze el yapımı makarnaları inanılmaz lezzetli.

Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, Alacaatlı Cad. No:9 D:G2, 06810 Çankaya/Ankara

No4 Restaurant

No4 Restaurant

Nezih bir ortamda, özellikle özel günlerinizde tercih edebileceğiniz bir mekan. Gerek atmosferiyle, mekanın kalitesiyle ve gerekse de müzik seçimiyle restorana girer girmez sizlere kalitesini hissettireceğinden eminiz.

Ziyaretçi Yorumu: Ankara'da gittiğim en şık mekanlardan birisi. Fiyatlar hizmet ve ortam kalitesine göre normal çalışanlar çok kibar ve ilgili ortam, müzikler dinlendirici, romantik ve güzel bir akşam yemeği mekanı arayan her kesimden kişinin rahatlıkla tercih edebileceği bir mekan.

Adres: Söğütözü, Yaşam Cad. 4. Sok. D:No:4, 06510 Çankaya/Ankara

Cafe Botanica

Cafe Botanica

Kendine özgü tasarımıyla büyüleneceğiniz harika bir ortam sunan Botanica bir şarap evi olmasa da menüsünde bulunan şarapları ve büyüleyici konseptiyle şarap severlerin ilgisini çeken bir mekan.

Ziyaretçi Yorumu: Ankara’nın orta yerinde Ege havası isteyenler için hoş bir mekan.. servisi, tarzı, garson kalitesi yüksek.. yine gelinir mi ? Kesinlikle gelinir…

Adres: Barbaros, 5/1, Billur Sok. 06680 Çankaya/Ankara

Sardunya Cafe

Sardunya Cafe

Sıra otantizme ve yeşile doyacağınız Ankara'nın gürültüsünden uzaklaşarak kadehinizi sevdiklerinizle birlikte güzel günlere kaldıracağınız muazzam bir yerde. Sardunya, özellikle sıcak şaraplarıyla oldukça beğenilen ve menüsünün zenginliği ile müşterilerini müdavimi yapmayı başarmış sakin ve huzurlu bir işletme olarak yerini alıyor.

Ziyaretçi Yorumu: Atmosferi çok hoş ve sakin. Menüdeki her şey kaliteli. Özellikle kışın sıcak şaraplarını denemenizi öneririm.

Adres: Tunalı Hilmi Caddesi, Bülten Sok. No:21/D, 06680 Çankaya/Ankara

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın