Görüş Bildir
Haberler
Kaldırımlar Otopark Oldu: Karaköy'de Yürüme Mücadelesi Kamerada

Kaldırımlar Otopark Oldu: Karaköy'de Yürüme Mücadelesi Kamerada

adem kara
01.12.2014 - 16:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Karaköy’de uzun yıllardır süren çevre düzenleme projeleri devam ediyor. Yoğunluklu olarak iskele bölgesinde yapılan yol çalışmaları, esnafa ve çevreye büyük sıkıntı yaşatırken, tarihi açıdan oldukça değerli olan bu semti karmaşık hale getiriyor.

Tüm bu düzenlemeler sonrası yaya trafiği açısından biri iyileşme sağlanamıyor. Hatta yayalar için trafik tehlikesi gittikçe daha da büyüyor. Özellikle tramvayın geçtiği ve yoğun trafiğin olduğu Kemeraltı Caddesi üzerinde yayalar tehlike içindeler. Yolun iskeleye yakın tarafında tramvayın yanından geçen arabalar yayalara çok yakın geçiyor. Hatta bazı bölgelerde yayaların yürüyebileceği bir kaldırım bile yok. Kaldırımların olduğu yerler ise otoparkçılar tarafından işgal edilmiş durumda. Birçok kazanın meydana geldiği bu yol ile ilgili bir çalışma ise henüz yapılmadı.

Konuştuğumuz insanlar yolda yürürken tedirgin olduklarını, bu yolda yürürken ciddi mücadele vermek zorunda kaldıklarını söylediler. Bu duruma örnek vermek gerekirse biz de röportajlarımızı yaparken birçok tehlikeli an yaşadık...

Bu haberi Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya öğrencileri Narot Avcı, Dilan Menteş ve Cansu Uçar hazırladı.

Bianet

Kaynak: http://bianet.org/bianet/kent/160360-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0