Görüş Bildir
Haberler
Kadıköy'de Galibiyet Alan Son Galatasaray Kadrosu Şimdi Ne Yapıyor?

Kadıköy'de Galibiyet Alan Son Galatasaray Kadrosu Şimdi Ne Yapıyor?

Bildiğiniz üzere Galatasaray, çok uzun yıllardan beri ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de mağlup edemiyor. Sarı kırmızılı ekip, zorlu Fenerbahçe deplasmanından en son galibiyetle döndüğünde tarih 22 Aralık 1999'u gösteriyordu. Aradan geçen 18 yılda Türkiye değişti, Dünya değişti, futbol değişti ama Galatasaray'ın Kadıköy kaderi değişmedi. 

Peki 1999 yılında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2-1 yenen Galatasaray kadrosu şimdi ne yapıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maç kadrosu

Maç kadrosu

Görsel: Maçkolik

Mehmet Bölükbaşı

Mehmet Bölükbaşı
Mehmet Bölükbaşı

O maçta Galatasaray'ın kalesini koruyan ve toplam 7 sene Galatasaray'da görev yapan Mehmet Bölükbaşı, aktif futbol hayatını 2012'de Tarsus İdman Yurdu'nda noktaladı. Bölükbaşı, şu an Galatasaray'da kaleci antrenörü olarak görev yapmakta.

Gheorghe Popescu

Gheorghe Popescu

1997'de Barcelona'dan Galatasaray'a transfer olan ve 2001 yılına kadar sarı kırmızılı takımın formasını terleten Popescu, 2003 yılında futbolu bırakmıştı. 

2010-2013 yılları arasında Chindia Targoviste takımının onursal başkanlık görevinde bulundu. 2012'de Romanya basınında yer alan haberlere göre transferde usulsüzlük yaptı. 3 yıl 1 ay hapis cezası aldı. 570 gün hapis yatan Popescu 2015 yılında şartlı tahliye oldu.

Fatih Akyel

Fatih Akyel

Fenerbahçe'de forma giymeden önce Fatih Akyel, Kadıköy'de son galibiyeti alan o kadrodaydı. 2010 yılında futbolu bırakan Fatih Akyel teknik direktörlük yapmaya başladı. Şimdi Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü...

Capone

Capone

1999-2002 yılları arasında sarı kırmızılı formayı giyen Capone, 2004 yılında futbolu bırakmıştı. 2009 yılında ülkesinde kısa bir süre teknik direktörlük yaptıktan sonra futbola geri döndü. Amatör düzeyde futbol oynamaya devam eden Capone, en son 2014 yılında veteranlar kupası almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ergün Penbe

Ergün Penbe

13 sene Galatasaray forması giyerek kulübün efsanelerinden biri olan Ergün Penbe 2008 yılında futbolu bıraktı. O yıldan itibaren antrenörlük yapmaya başlayan Penbe, en son İnegölspor'un teknik direktörlüğünü yapmıştı.

Emre Belözoğlu

Kadıköy'de galibiyet alan o kadrodan geriye aktif futbol oynayan bir tek Emre Belözoğlu kaldı. Ancak o zaman 19 yaşındaydı, şimdi 37 yaşında.

Okan Buruk

Okan Buruk

2010 yılında futbol hayatını noktalayan Okan Buruk 3 sene sonra teknik direktörlük yapmaya başladı. Şimdi Akhisar Belediyespor'u çalıştırıyor.

Suat Kaya

Suat Kaya

Futbol 2003 yılında Galatasaray'da bırakan Suat Kaya, 2004 yılında antrenörlük yapmaya başladı. Şu an Menemen Belediyespor'un teknik direktörü.

Hasan Şaş

Hasan Şaş

2009 yılında futbolu bırakan Hasan Şaş, sarı kırmızılı ekipte antrenörlük yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marcio Santos

Marcio Santos

Kadıköy'deki o maçta 1 gol 1 asistle yıldızlaşan isim Marcio, 2001 yılında Galatasaray'dan ayrıldı. 2010 yılında da futbolu bırakan Marcio teknik direktör olarak kariyerine devam etmedi. Şimdi belki de ülkesinde halı saha maçlarında gollerine devam ediyordur.

Hakan Şükür

Hakan Şükür

Hakan Şükür futbolu bıraktıktan sonra siyasete girdi. Gerçi futbolcuyken de siyasi bağlantıları vardı ama aktif olarak 2011'de siyasette yer almaya başladı. İlk olarak AK Parti'den İstanbul milletvekili seçildi.

Daha sonra FETÖ'ye destek vermesi sebebiyle hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 14 Temmuz 2017'de çıkan KHK ile tüm madalyaları geri alındı. Kendisi şu an ABD'de yaşıyor.

Bülent Korkmaz

Bülent Korkmaz

Tüm futbol kariyerini Galatasaray'da geçiren Bülent Korkmaz, aktif futbol hayatını noktaladıktan sonra antrenörlüğe başladı. Birçok takımda görev alan Korkmaz, en son 2016'da Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörlüğünü yaptı.

Ahmet Yıldırım

Ahmet Yıldırım

Kadıköy'de oynanan o maçta ikinci yarı oyuna dahil olan Ahmet Yıldırım, 2009'da futbolu bıraktıktan sonra birçok takımda teknik direktörlük yaptı. Son çalıştırdığı takım ise Bucaspor oldu.

Tugay Kerimoğlu

Tugay Kerimoğlu

Galatasaray'ın bir başka efsanesi Tugay Kerimoğlu'nun 22 yıllık uzun bir futbolcu kariyeri oldu. 2009 yılında futbolu bırakan Kerimoğlu, Manchester City ve Galatasaray'da antrenör olarak görev yaptı. En son ise Şanlıurfaspor'un teknik direktörlük görevini yerine getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saffet Akyüz

Saffet Akyüz

2006 yılında futbolu bırakan Saffet Akyüz, Zeytinburnuspor'da antrenör olarak görev yapmaya başladı. Oradan sonra Galatasaray'ın altyapısında görev yapmaya başlayan Akyüz, 2016'ya kadar bu görevini sürdürdü.

Arif Erdem

Arif Erdem

2005 yılında futbolu bırakan Arif Erdem, kısa bir süre Başakşehir'de antrenörlük yaptı. Daha sonraki yıllarda FETÖ ile bağlantıları ortaya çıkan Arif Erdem, Türkiye'yi terk etti. Hakan Şükür gibi onun da madalyalarına el konuldu.

Teknik direktör: Fatih Terim

Teknik direktör: Fatih Terim

En son milli takımı çalıştıran Terim, 4.kez Galatasaray takımının başında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
73
45
38
14
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ozan ASAN

Fenev'in elindeki tek argüman. Başka hiçbir şey kalmadı. Bu da giderse ne yaparlar, neye sarılırlar bilinmiyor. Biri de çıkıp 'Galatasaray'ın fenevi kadıköyd... Devamını Gör

alper arslan

ölen daha yok. bu da bir şeydir :) Galatasaraylı

Mustafa Burak Acar

22 aralık desek değil, yarın bi gün derbi var desek değil, üstelik en yakın derbi kadıköyde değil. Düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü. fenerbahç... Devamını Gör