Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Kısıtlamalar Gevşetilecek Mi?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak? Kısıtlamalar Gevşetilecek Mi?

Sunay Korkmaz
21.06.2021 - 08:32

1 Haziran’da başlayan normalleşme adımlarıyla birlikte hafta sonu ve hafta içi uygulanan sokağa çıkma yasağında da değişiklikler yapılmıştı. Hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri değişirken, cumartesi günü ise yasak olmaktan çıkmıştı. Türkiye’de son günlerde artan aşılama çalışmalarıyla birlikte pazar yasağının da kalkıp kalkmayacağı konuşuluyor. Yasaklar, Kabine toplantısında karara bağlanıyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman yapılacak? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman Yapılacak?

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programındaki yoğunluk nedeniyle 21 Haziran 2021 Pazartesi gününe ertelendi.

Kabine toplantısının en önemli gündem maddesi koronavirüs ve yeni normalleşme süreci olacak. Toplantıa düşen vaka sayılarıyla birlikte Pazar günü yasaklarının kaldırılması, sokağa çıkma yasağı saatinin ileri alınması gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor.

Pazar Sokağa Çıkma Kısıtlaması Kaldırılacak Mı?

Pazar Sokağa Çıkma Kısıtlaması Kaldırılacak Mı?

1 Haziran'da yürürlüğe giren kademeli normalleşme ile sokağa çıkma kısıtlaması saat 22'den sonra olacak şekilde düzenlenmiş, Pazar günleri ise tamamen kısıtlama kapsamında kalmıştı.

Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasının devam edip etmeyeceği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından yapacağı açıklamayla belli olacak.

Hafta içi kısıtlamanın başlangıç saatinin ötelenmesi de seçenekler arasında bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın