Görüş Bildir
Haberler
İzlerken Ekranın İçerisine Işınlanmak İsteyeceğiniz Büyülü Bir Atmosfere Sahip 18 Film

İzlerken Ekranın İçerisine Işınlanmak İsteyeceğiniz Büyülü Bir Atmosfere Sahip 18 Film

Filmi yalnızca izlemek değil atmosferini yaşamak isteyenlere...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Big Fish (2003)

1. Big Fish (2003)

William Bloom, babası kanser nedeniyle ölüm döşeğinde olduğu için, aile evine geri döner. Gezgin bir satıcı olan babasını yakından tanımak için, efsanevi bir kişiliği olan adamın gençliğinde yaşadıklarına dair öyküler toplamaya başlar.

Babasının yaşadıklarına dair efsaneler ve mitler, bir puzzle’ın parçaları gibi yerine oturacak ve anlaşılması güç olan adamın yaşamını zaferleriyle ve zaaflarıyla ortaya dökecektir.

Daniel Wallace’ın kitabından uyarlandı. Tim Burton’ın her zaman olduğu gibi nefes kesici bir filme imza attığı söyleniyor.

2. The Tree Life (2011)

2. The Tree Life (2011)

1950'li yıllarda baba - oğul ilişkisini esas alan film, Jack'in masumiyetinin kaybolmasından başlayarak yetişkinlik evresine geçişini konu alıyor. Jack artık modern çağda yolunu yitiren bir birey olarak seyircinin karşısına çıkıyor ve hayatın anlamını bulmaya çalışıyor.

3. Captain Fantastic (2016)

3. Captain Fantastic (2016)

Washington’da dağda yaşayan Ben ve Leslie Cash altı çocuğu olan geniş bir ailedir. Çocuklarını sosyalist ve idealist tutumlarıyla yetiştirmeye çalışırken Leslie’nin ani ölümü dengelerini büyük ölçüde değiştirecektir. Cenaze için şehir hayatına ilk kez adım atan çocuklar büyük bir şaşkınlık yaşarlar.

4. 303 (2018)

4. 303 (2018)

İnsanların doğuştan bencil olduğuna inanan Jan ve tam zıt karakterdeki Jule, eski bir karavanla bir yolculuğa çıkıyor. Birlikte yapılan bu yolculukta birbirlerinin hayatlarını ilginç buluyorlar ve hayata dair birçok soruya cevap arıyorlar.

5. Grand Budapest Hotel (2014)

5. Grand Budapest Hotel (2014)

Film, efsanevi otel görevlisi ve onun en güvendiği dostu olan karşılama elemanın hikayesini anlatıyor. Bu hikaye; tablo hırsızlığını, büyük bir aile mirası için mücadeleyi ve motosikletler, trenler, kızaklar ve kayakların üstünde bitmeyen bir kovalamacayı konu ediniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Into The Wild (2010)

6. Into The Wild (2010)

Into the Wild, bir metropolden vahşi hayata, kirlilikten saflığa ve temizliğe dönüş hikayesidir. Önemli bir üniversiteden dereceyle mezun olan Christopher aynı zaman başarılı bir atlettir de. Mezuniyet sonrası verilen bir davette ailesine istediği hayatın bu olmadığını, bir şeylerin eksik ve yanlış olduğunu söyler. Genç adam tüm mal varlığını hayır kurumuna bağışlayıp sahip olduğu her şeyi evinde bırakarak bambaşka bir hayata doğru uzun bir yolculuğa çıkar. Alaska’nın ıssız ormanlarında sona eren bu yolculuk esnasında ve sonrasında Christopher, hayatını kökünden değiştirecek bazı kişilerle tanışarak, hayatın anlamını ve ölümün kaçınılmazlığını en sert haliyle deneyimleyecektir.

Ünlü oyuncu Sean Penn'in yönetmenliğini üstlendiği, iki dalda Oscar'a aday gösterilen filmin başrollerinde Emile Hirsch ve Vince Vaughn bulunuyor...

7. Toy Story 4 (2019)

7. Toy Story 4 (2019)

Kaşıktan yapılma, bir geri dönüşüm projesi ile yaratılan Forky'i oyuncak olduğunu asla kabul etmez. Bonnie'nin odasına ait hissetmeyen Forky, dünyadaki amacını düşünmek ve bulmak ister. Forky, amacını kaşık olarak yerine getirmek ister ama oyuncak olarak üstesinden gelmesi gereken farklı bir görevi vardır.

8. The Fall (2006)

8. The Fall (2006)

Engelli bir adam ile küçük bir kızın hastanede yaşadıkları olağandışı sevgi öyküsüdür. Adam ve kız kendi aralarında, intikam peşindeki beş kahramanla ilgili bir masal uydururlar: Maskeli bir kabadayı, Afrikalı kaçak bir köle, Hint bir mistik, İtalyan bir anarşist ve bir doğabilimci, ıssız bir adaya sürgün edilmişlerdir.

9. Christopher Robin (2018)

9. Christopher Robin (2018)

Christopher Robin, genç bir adamın yıllar sonra çocukluk arkadaşları ile bir araya gelişini konu ediyor. Artık yetişkin olmuş olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir yoksa sadece başına daha çok iş mi açacaktır?

10. I, Tonya (2017)

10. I, Tonya (2017)

Tonya Harding buz patenine gönül veren hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda yükselen Tonya, aile ilişkileri ve sporda yükselme adına stres içinde yaşar. İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan Tonya'ya eski eşi yardım eder ve 1994 yılında ABD Şampiyonası öncesinde aynı dalda yarışacağı sporcu arkadaşı Nancy Kerrigan'ı sakatlaması için birini tutar. Ancak kurulan komplo ortaya çıkar. Tonya, bazı bedeller ödemek zorunda kalır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ready Player One (2018)

11. Ready Player One (2018)

Wade Watts, ailesini küçük yaşta kaybetmiştir. Bu nedenle gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun kurucusu bu evrenin içine bir anahtar saklar. Öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadeder. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşer ve kendini bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıktığı acımasız bir rekabetin içinde bulur.

12. The Secret Life of Walter Mitty (2013)

12. The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Film sakin bir hayat süren bir dergi çalışanının kendini hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulmasını konu alıyor. Seyirci Walter'ın iş ve aşk hayatında yaşanan sürpriz gelişmelere şahit oluyor.

13. Frozen 2 (2019)

13. Frozen 2 (2019)

Film, Erindel’in kapılarının çok ötesinde tehlikeli bir yolculuğa çıkan Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven’in maceralarını konu ediyor. Elsa, hayatını etkileyen bir sorunun cevabını arar. Elsa neden büyülü güçlerle doğdu? Bu sorunun cevabını bulmak için Erindel'in dışındaki ormana, bir bilinmeyene doğru giden Elsa, geçmişi ile ilgili gerçeklerle yüzleşecektir. Krallığı da tehlikeye atan cevapların peşine düşen Elsa, Anna, Kristoff, Olaf ve Sven ile birlikte tehlikeli ve bir o kadar da olağanüstü bir yolculuğa çıkar.

14. Pleasantville (1999)

14. Pleasantville (1999)

Film, bir televizyon dizisinin ürünü olan Pleasantville isimli herkesin birbirine ahenk ile bağlı olduğu kasabaya David'in ablasıyla birlikte kendini bu kasabada bulmasını konu edinir. David bu diziye ve kasabaya ait her şeyi bilmektedir. Esrarengiz bir televizyon tamircisinin David’in evine tuhaf bir televizyon kumandası bırakması hayatın seyrini değiştirir. David yanlışlıkla ablasını da yanına alarak Pleasantville'in içerisine girer.

15. Motherless Brooklyn (2019)

15. Motherless Brooklyn (2019)

Motherless Brooklyn, 1950'li yıllarda Lionel Essrog isimli bir dedektifin hikayesini anlatır. Essrog, Tourette Sendromu denilen bir rahatsızlığa sahiptir. Sendromun ortaya çıkardığı ani tiklerle mücadele ederken aynı zamanda arkadaşı Frank Minna'nın ölümünü araştırması gerekmektedir. Elinde yalnızca birkaç ipucu ve bir saat gibi çalışan zihni olan Lionel, tüm şehri dengede tutan sırları çözmek için uğraş verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. The Biggest Little Farm (2018)

16. The Biggest Little Farm (2018)

The Biggest Little Farm izle (2019), Kendilerini, bilinen en eski ve sürdürülebilir tarım yöntemi olan biyodinamik tarım yöntemiyle bir çiftlik kurup yönetmekle sınayan John ve Molly’nin 7 yılını gözlemliyor belgesel. Bu süreçte iki şehirli, sadece toprağı işleyip çiftliği idare etmekle kalmıyor; aslında küçük bir ekosistem oluşturuyor. Ekosisteme akıllarda sıkı bir yer edinecek Emma adlı bir domuzun ve onun en yakın arkadaşı horoz Greasy’nin de aralarında olduğu birçok hayvanı dahil ediyorlar

17. Maleficent 2 (2019)

17. Maleficent 2 (2019)

Film, Malefiz ve Aurora arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanır. İkilinin ilişkileri kalp kırıklıklarından, intikam öyküsüne ve sonunda sevgiye dönüşür. Beklenmedik bir karşılaşma ise yeni ittifakları da beraberinde getirir. Büyük savaş içerisinde Maleficent ve Aurora ise ayrı düşer. Bu durum ikilinin sadakatlerini test eder ve gerçek bir aile olup olmadıklarını sorgulamalarına neden olur.

18. Birds of Prey (2020)

18. Birds of Prey (2020)

Film, zalim suç lordu tarafından kaçırılan genç bir kızın kurtarılması için verilen mücadeleyi konu ediyor. Gotham'ın kötü adamı Roman Sionis ve yardımcısı Zsasz, genç bir kızı hedef gösterir. Şehirde Cass adındaki genç kızı arayalardan yüzünden büyük bir kaos meydana gelir. Bu durum Harley, Huntress, Black Canary ve Renee Montoya'nın yolunun kesişmesine neden olur. Ekip, genç kızı kurtarmak ve Roman’ı etkisiz hale getirmek için birlikte çalışmak zorunda kalır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
57
21
13
12
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?