Görüş Bildir
Haberler
İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Yılın Son Ayında İzleyip Önerdiğimiz Dizi ve Filmler

İzlemeyen Çok Şey Kaybeder! Onedio Editörleri Olarak Yılın Son Ayında İzleyip Önerdiğimiz Dizi ve Filmler

Aburoski
01.01.2022 - 09:45

Kara kara saatlerce 'Ne izlesem?' diye düşünmeye son! 🎬

Konular beyazperde.com sitesinden alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Time

Time

IMDb 8.3

Time, İngiliz ceza sistemini farklı hayatlar yaşayan iki adamın gözünden anlatıyor. Öğretmen olan Mark Hebden, bir kazadan masum bir insanın ölümüne neden olur. Vicdan azabı çeken Mark, dört yıl hapse mahkum edilir. Bilmediği bir dünyaya adım atan Mark’ın dört duvar arasında nasıl yaşanacağını öğrenmesi gerekir. Hapishanede gardiyan olarak çalışan Eric Reid ise sorumluğu altındaki insanları korumak için çabalayan bir adamdır. Her gün karşılaştığı birbirinden farklı sorunların üstesinden gelmeye çalışan Eric, tehlikeli bir mahkumun kendisi ile ilgili öğrendiklerinden sonra zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Sen Ben Lenin

Sen Ben Lenin

IMDb 7.2

Sen Ben Lenin, bir kasabanın umudu olan heykelin çalınmasıyla yaşananları konu ediyor. Bir sahil kasabasının tek kurtuluş umudu turizmdir. Tam da bu sırada dalgalar, kasaba sahiline ahşap bir Lenin heykeli getirir. Heykelin turistlerin ilgisini çekmesinin ardından belediye heykeli meydana diker. Ülke gündeminde de yer alan bu heykel, herkesin dilindedir. Başbakan ve Rus heyeti ile birlikte görkemli bir açılışın planlandığı sırada Lenin heykeli çalınır. Tecrübeli komiser Erol ve genç komiser Ufuk, heykelin bulunması için Ankara'dan özel olarak görevlendirilir. Erol ve Ufuk'un heykeli bulmak için sadece on iki saatleri vardır. Eldeki delillerse kasabanın geçmişine uzanan bir yolun açılmasına neden olur.

Mytho

Mytho

IMDb 6.8

Kendini tükenmiş hisseden ve değerinin bilinmediğini düşünen çalışan bir anne, eşinin onu aldattığından şüphelenir ve ilgisini yeniden çekmek için hasta numarası yapar.

Succession

Succession

IMDb 8.8

Jesse Armstrong’un yaratıcısı olduğu dizide New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor.

The Expanse

The Expanse

IMDb 8.5

Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Witcher

The Witcher

IMDb 8.2

The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

Emily in Paris

Emily in Paris

IMDb 6.9

Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Yeni bir hayata başlayan Emily, bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışır.

Don't Look Up

Don't Look Up

IMDb 7.3

Don’t Look Up, dev bir göktaşının gezegeni yok edeceği konusunda insanları uyarmak için çalışan iki gökbilimcinin hikayesini konu ediyor. İnsanlık büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Everest Dağı büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız hızla Dünya'ya yaklaşmaktadır ve oluşacak çarpışma Dünya'nın yok olmasına neden olacaktır. Astronomi yüksek lisans öğrencisi olan Kate Dibiasky'nin yaptığı bu keşif, insanlığın kurtulmasını sağlayacaktır. Kate ve Dr. Randall Mindy, insanlığı yaklaşmakta olan tehlikeye karşı uyarlamak için bir medya turuna çıkmaya karar verir. Kare ve Randall, insanları yaklaşan felaketten haberdar etmek için büyük çaba harcarken kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

The Silent Sea

The Silent Sea

IMDb 7.0

The Silent Sea, Ay'daki 24 saatlik tehlikeli bir görev sırasında gizli sırlarla dolu terk edilmiş bir araştırma tesisinden örnekler almaya çalışan uzay kaşiflerinin hikayesini konu ediyor. Yakın gelecekte, Dünya'nın tüm doğal kaynakları tükendi. İnsanlık açlıkla karşı karşıya kalırken, Koreli bir uzay ekibi, dünyayı yok olmaktan kurtarmaya çalışmak için aya gönderilir.

The Girl From Oslo

The Girl From Oslo

Kızı kaçırılan Norveçli bir diplomat, eski arkadaşlarının ve büyük bir sırrın kızının serbest bırakılmasına yardımcı olacağı umuduyla Orta Doğu'ya gider.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Being the Ricardos

Being the Ricardos

IMDb 6.7

Being the Ricardos, 1950'li yıllarda Amerikan televizyonlarının en çok izlenen ikililerinden Lucille Ball ve Desi Arnaz'ın hayat hikayesini konu ediyor. I Love Lucy televizyon dizisinin başrolünde yer alan komedyenler Lucille Ball ile Desi Arnaz'ın kariyer yolculuğunun yanı sıra özel yaşamlarına da odaklanılan filmde, çiftin kariyerlerinin ve ilişkilerinin nasıl sona erdiği de anlatılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın