Görüş Bildir
Haberler
İşten Çıkarma Yasağı Uzadı Mı? İşten Çıkarma Yasağı Ne Zaman Bitiyor?

İşten Çıkarma Yasağı Uzadı Mı? İşten Çıkarma Yasağı Ne Zaman Bitiyor?

Koronavirüs pandemisi sebebiyle oluşabilecek işsizliğin önüne geçmek ve istihdamın kaybolmasını önlemek amacıyla yaklaşık olarak 1 yıldır işten çıkarma yasağı uygulanıyordu. İlk kez 2020 yılının nisan ayında yürürlüğe giren işten çıkarma yasağı, sonrasında aylık periyotlarla uzatılmıştı. Peki, işten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? İşte çıkarma yasağı uzadı mı? İşte son dakika gelişmeleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşten Çıkarma Yasağı Uzadı Mı?

İşten Çıkarma Yasağı Uzadı Mı?

Cumhurbaşkanı Kararı ile İş Kanunu uyarınca işverenin çalışanını işten çıkarma yasağı, 17 Mart'tan itibaren 2 ay daha uzatıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Normalleşme sürecinde istihdamı korumak için tedbirlerimize devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Nakdi Ücret Desteği ve Fesih Kısıtı'nı 2 ay süreyle uzatıyoruz.' ifadesini kullandı.

Kısa Çalışma Ödeneği Bitti Mi?

Kısa Çalışma Ödeneği Bitti Mi?

Kısa çalışma ödeneği hakkında bakanlık tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz günlerde kısa çalışma ödeneği konusunda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısa çalışma ödeneği için mart sonunu işaret etmiş ve ödeneğin sona ereceğini ifade etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın