Görüş Bildir
Haberler
İşte Twitter'a Girmenin Yolları

İşte Twitter'a Girmenin Yolları

İşte Twitter'a Girmenin Yolları

Twitter'a girmek için bilgisayarlarda DNS ayarlarını değiştirmek ya da VPN uygulaması satın almak gerekiyor. Google'a VPN yazarsanız, satın alabileceğiniz ya da belli süre bedava kullanabileceğiniz programları siz gösterecektir. Bu programlarla istediğiniz sitelere girebilirsiniz.

MOBİL'DE YASAKLARI AŞMAK İÇİN YAPILACAKLAR

Akıllı telefon ve tabletlerde mobil olarak twitter'a girebilmek için Google Play ya da Apple Store'dan 'Hotspot Shield' ya da 'onavo protect' programını indiriniz.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Windows 8 DNS Ayarları Değiştirme

Windows 8 DNS Ayarları Değiştirme

Sol bölümde yer alan “Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin” seçeneğini tıklayın.

Ekranda bilgisayara bağlı olan ağ bağlantıları görüntülenecektir. Listeden kullandığınız ağ bağdaştırıcınıza sağ tıklayın ve önümüze açılan menüden “özellikler” i seçin. Wireless kullanılan bir bilgisayarda “Wireless Network Connetion” yazanı sağ tıklıyoruz.

Önümüze “Wireless Network Connection Özellikleri” penceresi çıkıcak. Pencerede yer alan listeden “Internet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)” seçeneğine çift tıklayın.

Ardından ekrana gelen pencerede “Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan” seçeneğini seçip, tercih edilen ve diğer DNS sunucu alanlarına sırasıyla “4.2.2.1″ ve “4.2.2.2″ yazıyoruz ve tamam diyerek pencereleri kapatın. İstediğiniz siteye girebilirsiniz artık.

Yeni İnternet Yasaklarını Aşma Kılavuzu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0