Görüş Bildir
Haberler
AUZEF Final Sınav Sonuçları Açıklandı! AUZEF Sınav Sonuçları Sorgulama Sayfası...

AUZEF Final Sınav Sonuçları Açıklandı! AUZEF Sınav Sonuçları Sorgulama Sayfası...

Müge Kakşi
17.01.2021 - 15:36

İstanbul Üniversitesi AUZEF  final sınav sonuçları belli oldu. AUZEF sınav sonuçlarına ilişkin kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada; '2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi çevrim içi (online) Bitirme (Final) Sınavı sonuçları açıklanmıştır.' ifadesine yer verildi. İşte, AUZEF final sınav sonuçları hakkında merak edilen tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

AUZEF Sınav Sonucu Nereden Öğrenilir?

AUZEF Sınav Sonucu Nereden Öğrenilir?

AUZEF 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi çevrim içi (online) Bitirme (Final) Sınavı sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarınızı http://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile görüntüleyebilirsiniz.

AUZEF Final Sonuçlarını Öğrenmek İçin Tıklayın

Sınavlar Nasıl Değerlendiriliyor?

Sınavlar Nasıl Değerlendiriliyor?

Bir derse ait sınavlar ve diğer tüm etkinlikler 100 puan üzerinden değerlendirilir.Açık ve uzaktan öğretim programlarındaki tüm derslerde, bir ders için Ham Başarı Puanı hesaplanırken yarıyıl/yıl içi etkinliklerin etkisi en fazla %40, yarıyıl/yıl sonu sınavının etkisi ise en az %60 ağırlık katsayısı alınarak ortalama puan hesaplanır.

Uzaktan öğretim programlarında, Ders Ham Başarı Puanı hesaplanırken derse devam ile ilgili durum, yarıyıl/yıl içi etkinlik puanına %20 ağırlık katsayısı ile etki eder. Sadece bir ara sınavın yapıldığı uzaktan öğretim programlarında yarıyıl/yıl içi etkinliklerin puanı hesaplanırken derse devam durumunun etkisi %20; ara sınavın etkisi %80’dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın