Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Trafiğinde Akıllara Durgunluk Veren Ölüm

İstanbul Trafiğinde Akıllara Durgunluk Veren Ölüm

Emre Ordu
12.01.2016 - 12:29 Son Güncelleme: 12.01.2016 - 15:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında, yol ortasındaki beton bariyerden kopan taş parçası savrularak bir arabanın ön camından içeri girdi. Aracın yolcu koltuğundaki fizyoterapist Hülya Erşah Gencer (40), karnındaki 7 aylık kız bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, dün sabah saat 11.00 sıralarında TEM Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, otoyolun Ankara istikametinde gitmekte olan bir otomobil kontrolden çıkarak önünde giden 2 araca çarptı. Emniyet şeridine savrularak çelik bariyerlere ve yol kenarındaki tretuvar taşlarına çarpan araç ters döndü. Kazada 3 kişi yaralandı.

Yol kenarındaki taş karşı şeritteki arabanın üstüne düştü

Yol kenarındaki taş karşı şeritteki arabanın üstüne düştü

Bu sırada, beton bariyerin yerden fırlayan yaklaşık 15 kiloluk parçası, karşı yönde, sol şeritte seyreden bir aracın sağ ön kısmına düştü. Camı kıran taş, arabanın yolcu koltuğunda oturan fizyoterapist Hülya Erşah Gencer'in kafasından yaralanmasına sebep oldu.

Taş, arabanın ön camından girerek kadının ölümüne neden oldu

Taş, arabanın ön camından girerek kadının ölümüne neden oldu

Aracı kullanan Mehmet Ümit Gencer, eşinin yaralandığını görünce, otomobili durdurmadan Kavacık'ta bulunan özel bir hastaneye gitti. Başından ağır yaralanan ve 7 aylık hamile olan Hülya Erşah Gencer yoğun bakıma alındı. 40 yaşındaki kadın ve karnındaki bebeği, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karnındaki bebeği ile can verdi...

Karnındaki bebeği ile can verdi...

Araç ise hastaneye giden polis ekipleri tarafından incelendi. İnceleme sonunda, polis, aracı ve kadının ölümüne neden olan taş parçasını delil olarak Emniyet'e götürdü.

'İhmal varsa şikayetçiyiz'

'İhmal varsa şikayetçiyiz'

Hülya Erşah Gencer için dün Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bir tören düzenlendi. 

Habertürk'ten Eray Erollu'nun haberine göre, genç kadının eşi Mehmet Ümit Gencer 'Ömrümden ömür verme imkanım olsa verirdim ama artık imkansız. Hepinizden Allah razı olsun. Sevdiklerinize sıkı sıkı sarılın. O ağlamamı istemezdi ama elimde değil' diyerek gözyaşı döktü. Başhekim İbrahim Yekeler ise 5 yıldır hastanelerinde görev yapan Hülya Erşah Encer'in çok iyi bir görev insanı olduğunu ifade etti. Meslektaşları da Gencer'in ölümüyle hastalarının da büyük üzüntü yaşadığını ifade etti. Kaza anında otomobilde bulunan Yiğit Şahinbeyoğlu 'Olay çok hızlı gelişti. Tam olarak ne olduğunu anlamadık. Bir toz bulutu belirdi ve hemen ardından taş içeri girdi. Yüzünü parçaladı. Vakit kaybetmeden hastaneye yetiştirdik ama kurtaramadık. Bir ihmali olan varsa hem eşi hem de ben şikayetçiyiz' diye konuştu.

DHA ve HT

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay Öztürk

son durak filminde gibi olmus