Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Ticaret Borsası Başkanı: 'Süleyman Soylu'yu Protesto Edenlerin Tamamı Pontus'

etiket İstanbul Ticaret Borsası Başkanı: 'Süleyman Soylu'yu Protesto Edenlerin Tamamı Pontus'

İstanbul Ticaret Borsası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Trabzon’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu protesto eden vatandaşlara “Pontus” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Ticaret Borsası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, Twitter hesabından yazdığı mesajda, Trabzon'da İçişleri Bakanı protesto edenlere ilişkin  “Süleyman Soylu’yu protesto eden gruba bakın, tamamı Ekrem gibi müslüman gözüken Pontuslar” diye yazdı.

Sonraki mesajında 'yanlış anlaşıldığını' savunan Ali Kopuz, “Okuduğunu anlamak güzel bir haslettir Trabzonlulara laf söylemek kimsenin haddi değil makaryosun heykelini diken adama tepki göstermeyen ama Trabzonun has milliyetçi bir evladına tepki gösterenlere tepkimiz” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Kopuz'un ifadelerine sosyal medyada yoğun tepki var...

Ali Kopuz'un ifadelerine sosyal medyada yoğun tepki var...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da vatandaşların protestosuyla karşılanmıştı. Soylu kendisine 'Akıllı ol' diye seslenen bir vatandaşa 'Artistlik yapma' diyerek tepki göstermişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
308
144
43
7
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bu yavşAK'ları sülük gibi yapıştıkları din de kurtarmayacak. Dün toplumsal baskı yüzünden AKPutperestler'in karşısında susmak zorunda kalanlar bugün ağzına g... Devamını Gör

Deneri

Ak parti kafası işte. ''Karadenizli ama ak partili değilse pontus/rum/gürcüdür. Doğulu ama ak partili değilse ermenidir pkklıdır. Trakyalı ama ak partili değ... Devamını Gör

Umut

düşüncelerimi yazıya dökmüşsün. herseye bir kötülük buluyorlar. icleri nasil kötülükle kapılanmışsa artik.

Arap'ın bokunda boncuk arayan orospu çocukları.