Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Seçiminin İptali İçin Oy Veren YSK Üyesinin Eşi, AKP'den Aday Adayı Olmuş

etiket İstanbul Seçiminin İptali İçin Oy Veren YSK Üyesinin Eşi, AKP'den Aday Adayı Olmuş

İstanbul seçimlerinin iptal edilmesi yönünde karar veren Yüksek Seçim Kurulu üyelerinden İlhan Hanağası’nın eşi Avukat Nur Hanağası’nın, 2015 yılındaki seçimlerde AKP'den Konya milletvekilliği için aday adaylığı başvurusu yaptığı ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksek Seçim Kurulu tartışma yaratan bir kararla İstanbul'da seçimlerin yinelenmesine karar vermiş, karar 4'e karşı 7 oyla alınmıştı. İptal yönünde oy kullanan YSK üyelerinden biri de İlhan Hanağası olmuştu.

Konya İdare Mahkemesi Başkanlığı yaptı

Konya İdare Mahkemesi Başkanlığı yaptı

Artı Gerçek'ten Sibek Hürtaş'ın haberine göre, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1986 yılında mezun olan Hanağası, Planlama Uzman Yardımcılığından sonra Danıştay Tetkik Hakimliği, Malatya İdare Mahkemesi Üyeliği, İstanbul ve Konya Vergi Mahkemesi Üyeliği, Bolu Vergi Mahkemesi Başkanlığı, Konya Bölge İdaresi Mahkemesi Üyeliği, Konya İdare Mahkemesi Başkanlığı, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Üyeliği görevlerinde bulundu. 24 Şubat 2011'de Danıştay Üyeliğine seçildi. Hanağası 2013 yılından bu yana da Yüksek Seçim Kurulu üyeliği yapıyor.

AKP'den milletvekili olmak istedi fakat aday gösterilmedi

AKP'den milletvekili olmak istedi fakat aday gösterilmedi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hanağası’nın eşi Nur Hanağası ise Konya Barosu’na bağlı bir avukat. Konya’da aktif avukatlık yapan Hanağası’nın AKP ile yakın ilişkileri bulunuyor. 

Nur Hanağası, 2015 yılındaki milletvekili Genel Seçimlerinde AKP’den Konya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Ancak aday olamadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
369
151
32
15
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tutski yançek

bundan 8-10 yıl sonra yeni fetö tayyö olacak... gidişat onu gösteriyor, hocasına atıp tutuyor ama izinden yürüyor... devletin her makamına ülkenin her yerine... Devamını Gör

Kal El

Milletvekilligi aday adayligi kabul olmamis, bir daha ki secimlerde kapti milletvekilligini, bu kopek soylari kendilerine en cok ta muslumanim diyor ya ona k... Devamını Gör

ipavlov

Ülke bildiğin satılmış rezalet cidden.1 olur 2 olur ama yeter be kardeşim.