Görüş Bildir
Haberler
İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bugün Yağmur Ne Zaman Yağacak?

İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bugün Yağmur Ne Zaman Yağacak?

İstanbul’da hafta başından beri sıcaklıklar iyice kendini hissettirmeye başladı. Adeta yaz havası olan İstanbul için meteorolojiden kötü haber geldi. İstanbul’da havalar yeniden soğuyacak ve yoğun yağmur etkili olacak. Peki, İstanbul’da yağmur ne zaman başlayacak? İşte 18 Mayıs hava durumu tahminleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hava durumu ile ilgili yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Vatandaşlar, meteoroloji tarafından yayınlanan hava durumu son raporlarını öğrenmek istiyor.

İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

İstanbul İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı

Yağışların, Marmara'nın kuzey ve batısı ile Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar, trafikte aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Sabah saatlerinde İstanbul'un batı kesimleri ile öğle ve akşam saatlerinde il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinde batısında, akşam il genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın