Görüş Bildir
Haberler
İstanbul'da Polise Saldırı

İstanbul'da Polise Saldırı

Deniz Gök
19.08.2015 - 00:15 Son Güncelleme: 19.08.2015 - 11:39

İstanbul Esenler'de  yüzleri maskeli bir grup, devriye gezen motorize Yunus ekibine ateş açtı. Polisin karşılık vermesi üzerine yaşanan çatışmada 1 kişi öldürüldü, 4 şüpheli gözaltına alındı. Bölgeye Özel Harekat ekipleri sevk edildi, helikopter destekli operasyon başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın Emniyet kaynaklarına dayandırdığı bilgiye göre, ellerinde molotof kokteyli, el yapımı parça tesirli bomba ve havai fişek bulunan göstericiler, devriye görevi yapan motorize Yunus ekibinin geçişi sırasında ateş açtı. 

Polis ekibinin açılan ateşe karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma çıktı. Çatışmada 17 yaşındaki F.E. hayatını kaybederken, grup ara sokaklara dağılarak kaçtı.

Yaşanan kovalamacanın ardından yüzleri maskeli olarak kaçan ve PKK ve YDG-H’lı olduğu öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi’nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi. Polis olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. Çatışmada ölen 17 yaşındaki F.E.’nin cesedi ise Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polisin bölgede aldığı güvenlik önlemleri sürüyor.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0