Görüş Bildir
Haberler
İstanbul’da Kar Tatili Var mı? Bugün İstanbul’da İlkokul, Ortaokul ve Lise Tatil mi?

İstanbul’da Kar Tatili Var mı? Bugün İstanbul’da İlkokul, Ortaokul ve Lise Tatil mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı hava durumu raporuna göre bugün İstanbul’da sabah ve öğle saatlerin kar yağışı etkisini gösterecek. Milyonlarca öğrenci ve öğrenci velisi, kar yağışı sebebiyle okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. İllerde uygulanacak kar tatili valilik karar verirken, kar yağışının etkisini akşam saatlerinde azaltacağı tahmin ediliyor. Peki, İstanbul’da kar tatili var mı? İstanbul’da okullar tatil mi? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’da beklenen kar yağışı sebebiyle hazırlıklar yapıldı. AKOM Genel Müdürü Serkan Tütüncü, '7 binin üzerinde personel ve bin 500'ün üzerinde araç, iş makinesi hazır. 7/24 vardiya düzenine geçilecek ve çalışmalarımızı merkezimiz üzerinden gerçekleştireceğiz' diye konuştu. Sabah ve akşam saatlerinde etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle okulların tatil olup olmayacağı da merak ediliyor.

İstanbul’da Okullar Tatil mi?

İstanbul’da Okullar Tatil mi?

İstanbul Valiliği, okulların tatil olup olmadığı hakkında henüz bir açıklama yayınlanamadı. İstanbul Valiliği’nden okulların tatil edildiğine dair açıklama gelir gelmez haberimizde güncellenecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın