Görüş Bildir
Haberler
Adı Seks Skandalına Karışan İspanya Kalecisi De Gea'nın Kadro Dışı Bırakıldığı İddia Edildi

Adı Seks Skandalına Karışan İspanya Kalecisi De Gea'nın Kadro Dışı Bırakıldığı İddia Edildi

EURO 2016 D grubundaki rakiplerimizden İspanya Milli Takımı'nın kalecisi David de Gea hakkında 2012 yılında yaşanan bir olaydan dolayı cinsel istismar suçlamasıyla dava açıldı. Taciz skandalına adı karışan De Gea, milli takım kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi. İddialara ilişkin açıklama yapan De Gea, takımdan ayrılacağının yalan olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanyol gazetesi El Diario haberine göre, İspanya'nın kalecisi De Gea, EURO 2016 öncesi 4 sene önce yaşanan bir seks skandalına karıştı. Bu iddiaların hemen üzerine David De Gea'nın İspanya kadrosundan çıkarıldı. Henüz konuyla ilgili İspanya Milli Takımı'ndan resmi bir açıklama ise yapılmadı.

İsmi açıklanmayan ve polis korumasında olduğu belirtilen bir tanığın, Manchester United'ın İspanyol kalecisi David De Gea aleyhinde ifade verdiği açıklandı.

İddiaya göre Athletic Bilbao oyuncusu Iker Muniain ve De Gea'nın bir hayat kadınını istemediği şeylere zorladığı ve geçtiğimiz nisan ayında ikilinin bir arkadaşının futbolculara yardım ettiği gerekçesiyle hapse atıldığı belirtildi.

Olay 2012'de Madrid'in 5 yıldızlı bir otelinde gerçekleşti. İddiaya göre, De Gea, porno prodüktörü Torbe'ye düzenleyeceği parti için bir seks işçisi getirmesini istedi. Söz konusu prodüktör, başta bu olayın içinde bulunmak istemeyen kadına bol para kazanacağını söyleyerek ikna etti. Kiralanan suit odada kendisinden başka bir kadının daha olduğunu belirten seks işçisi, aynı zamanda ismi açıklanmayan başka bir İspanya U21 oyuncusunun daha olduğunu öne sürdü.

İki oyuncu ile beraber olmaya zorlanan seks işçisinin şikayeti üzerine De Gea, tecavüzden yargılanabilir.

Suçlu bulunduğu takdirde İspanyol kalecinin başı büyük derde girecek. Futbol hayatında başarılı bir grafik çizen De Gea'nın milli görev öncesi bu skandalla gündeme gelmesi ülke basınınca rezillik olarak nitelendirildi.

Bu haberlerin üzerine İngiliz gazetesi The Sun, İspanya'nın EURO 2016 kadrosunda bulunan David De Gea'nın kadro dışı bırakıldığını iddia etti. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ise gelmedi.

De Gea'dan açıklama

De Gea, iddialar üzerine açıklamada bulundu. İspanyol kaleci, 'Bunlar tamamen yalan, daha fazlası değil. EURO 2016 için tamamen motive olmuş durumdayım, takımdan ayrılacağım iddiaları yalan' dedi.

Iker Muniain'in menajeri ise 'Suçlamalardan haberimiz yok. Bize gelen herhangi bir bilgi yok' diye konuştu.

Fanatik

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

De Gea'nın yanı sıra Isco, Iker Muniain ve Javi Martinez isimli futbolcularda bu skandalın içinde yer almıştır.