Görüş Bildir
Haberler
İSMEK Kurs Kayıtları Ne Zaman? İSMEK Kurs Kayıtları Nasıl Yapılır?

İSMEK Kurs Kayıtları Ne Zaman? İSMEK Kurs Kayıtları Nasıl Yapılır?

Müge Kakşi
17.09.2021 - 10:58

Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları adıyla 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan İSMEK vatandaşlara mesleki beceriler edinebileceği, eğitimlerini geliştirebileceği, aktif çalışma ve üretim hayatına katılmalarını sağlayacak çeşitli beceriler kazanmasını sağlayan bir eğitim organizasyonudur. İSMEK'te  tüm bu eğitim ve kurs faaliyetlerinin yanında halka çeşitli seminerler, sergiler, sempozyumlar ve defile gibi etkinliklerde sağlanmaktadır. Her yıl hemen hemen okul sezonuyla başlayıp kapanan İSMEK'in ne zaman açılacağı ve kurs kayıtlarının nasıl yapılacağı ise merak ediliyor. Peki, İSMEK kurs kayıtları ne zaman? İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılır? Tüm bu soruların cevapları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren İSMEK'in verdiği sanat ve meslek eğitimlerinin tamamı ücretsizdir. Birçok İstanbul'lu tarafından tercih edilen İSMEK'te hem çocuk hemde yetişkinlere özel eğitimler bulunmaktadır. İSMEK toplam 142 merkeziyle yüzlerce branşta eğitim vermektedir. İSMEK kurs kayıtlarının ne zaman olduğu ve kurs kayıtlarının nasıl yapılacağına dair tüm detaylara içeriğimizde yer verdik...

İSMEK KURS KAYITLARI NE ZAMAN?

Eylül ayının gelip okul sezonunun açılmasıyla İSMEK kurs kayıtlarının ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Daha önce Eylül ayının sonunda başlayan İSMEK kurs kayıtlarına dair henüz bir bilgi gelmedi. İSMEK kurs kayıtları için duyuru İSMEK'in resmi web sitesi üzerinden yapılacaktır. Daha önce yapılan eğitmen alımı duyurusunda, 'İSMEK'te Eylül ayı sonunda başlaması planlanan yüz yüze eğitimler için hazırlıklar sürüyor' ifadesine yer verilmişti.

İSMEK KURS KAYITLARI NASIL YAPILIR?

  • İSMEK kayıt tarihlerinin açılmasının ardından öncelikle kursiyer.ismek.istanbul adresine tarayıcınızdan giriş yapın.

  • Ardından açılan sayfada T.C kimlik numaranız ve doğum tarihiniz gibi bilgiler istenilmektedir. İstenilen bilgileri girerek sayfaya giriş yapınız.

  • Açılan sayfada Öğrenci Şartnamesi, Online Başvuru ve Kayıt Şartları, KVKK Aydınlatma ve Rıza Metni karşınıza çıkar. Bunları okuyarak onaylamanız için yanındaki kutucuğu işaretlemeniz yeterlidir. Ardından Onayla butonuna basınız.

  • Sisteme ilk defa giriş yapanlar için bir Kursiyer Kayıt Formu çıkmaktadır. Otomatik olarak sayfaya giriş yapınca çıkan formda istenilen tüm bilgileri (Eğitim bilgileri, iş bilgileri, adres bilgileri ve bazı kişisel bilgiler.) eksiksiz bir şekilde girerek Güncelle ve Kurs Seç butonuna tıklayın.

  • Ardından açılan sayfada bulunan Branşlar, İlçeler ve Kurs Merkezlerini istediğinize göre filtreleyebilir sonrasında istediğiniz kursları seçebilirsiniz.

  • Seçtiğiniz filtrelemelere göre çıkan kursları veya kurs merkezlerini seç butonuna göre tıklayarak kurs başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

  • Kurs kaydınız oluştuğunda size sisteme girdiğiniz telefon numaranızdan bilgilendirme mesajı gelmektedir.

Aşağıdaki De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın