Görüş Bildir
Haberler
İSBAK Genel Müdürlüğüne Atandı: Mehmet Bahaddin Yetkin Kimdir?

İSBAK Genel Müdürlüğüne Atandı: Mehmet Bahaddin Yetkin Kimdir?

Nathan Drake
09.08.2019 - 12:10

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çeşitli üst düzey kurumların yöneticileri açıklandı. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, atamaları ve yetkilendirmeleri duyurdu. Bu atamaların arasında dikkat çeken isimlerden birisi Mehmet Bahaddin Yetkin oldu. Peki İSBAK Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Bahaddin Yetkin kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Bahaddin Yetkin hakkında merak edilenler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin üst kadrosunu basına tanıttı. Burada dikkat çeken isimlerden birisi Bahaddin Yetkin'di.

Mehmet Bahaddin Yetkin, İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. kısaca İSBAK'ın genel müdürü oldu. Peki Mehmet Bahaddin Yetkin kimdir?

Mehmet Bahaddin Yetkin, İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. kısaca İSBAK'ın genel müdürü oldu. Peki Mehmet Bahaddin Yetkin kimdir?
www.wikizero.biz

Mehmet Bahaddin Yetkin kimdir?

Mehmet Bahaddin Yetkin kimdir?

1980 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelen , 2003 yılında Yakın Doğu Üniversitesi'nden Bilgisayar Mühendisliğini tamamladı. Buradan 3.5 yılda ve 'Yüksek Onur Belgesi' ile mezun oldu. 

7 yıl kamuda olmak üzere 16 yıllık iş tecrübesi olan Yetkin, pek çok belediye ve bakanlığa bilişim alanında danışmanlık yaptı.

2007 yılında e-Türkiye ödülüne layık görülerek, 2 farklı dalda Türkiye’nin “en iyi e-belediye projesi” ödülünü aldı. Bu alanda hizmetlerine devam etti, 2011 yılında Akıllı Şehir Teknolojileri alanında faaliyette bulunan üst düzey şirketlerde yönetici olarak yüksek pozisyonlarda çalıştı.

Türkiye'nin pek çok şehrinde ve yurt dışında da 14 ülkede yine Akıllı Şehir Teknolojileri çalışmaları yaptı. Bu özel sektör işlerinin yanında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Danışmanlığı da yaptı.

Evli 3 çocuk babası olan Yetkin, İngilizce bilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
4
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
spiritorbs

Dünyanın güzide okullarından Kıbrıs *yakın doğu üniv.* bilgisayar müh. bölümünden mezun . 2011 yılında ak parti'den şanlıurfa milletvekili aday adayı olmuş .... Devamını Gör

Doludan Koru

dakika 1 gol 1 atayacak adam bulamadınız mı adam bomboş ya fakıbabanın adamı belli mezuniyet belli sonrası ethemin şirketi olay açık ve net her tarafı bil... Devamını Gör