Görüş Bildir
Haberler
İş Bankası Memur Alımı Sınavı 2014

İş Bankası Memur Alımı Sınavı 2014

Yilmaz Ismail
29.01.2014 - 09:30 Son Güncelleme: 29.01.2014 - 10:47

İş Bankası Memur Alımı Sınavı 2014

İş Bankası Memur Alımı Sınavı 2014

İş Bankası üniversite mezunlarının girebileceği bir sınav açtı.

İş Bankası üniversite mezunlarının girebileceği bir sınav açtı. İş Bankası MemurAlım Sınavı 2014 ne zaman yapılacak, İş Bankası Memur Alım Sınavı 2014′e girebilmek için gerekli şartlar nelerdir, İş Bankası Memur Alım Sınavı Başvuru Formuna nereden ulabilirim. Bu soruların yanıtı haberimizde. İşte İş BankasıMemur Alım Sınavı 2014 hakkında bilmeniz gerekenler

İş Bankası Konya Gaziantep ve Erzurum bölgeleri olmak üzere eleman alımı yapacak. İŞ Bankası eleman alımı başvuru şartları ve başvuru formu için haberimizi okuyun. Tıkla İş bankası sınavına başvur. İş bankası memur alımı.

23 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan İş Bankası Memur Alım Sınavı ve izleyen aşamalar sonucunda başarılı bulunan adaylara, İş Bankası kadro olanakları doğrultusunda başvuru broşüründeki iller ve bu illere bağlı ilçelerde bulunan İşbankası şubeleri için görev teklifi yapılacaktır.

İş Bankası Memur alımı süreci

- Başvuru

- Genel Yetenek Testi

- Mülakat

- Belge hazırlama aşamalarından oluşmaktadır. Tüm aşamalar sonucunda uygun bulunan adaylar, kadro olanaklarımız doğrultusunda, Memur pozisyonunda görevlendirilecektir.

İŞBANKASI ELEMAN ALIMI FORMU İÇİN TIKLA

BÖLGESEL MEMUR ALIM SINAVI BAŞVURU BİLGİLERİ

Bankamızın ERZURUM, GAZİANTEP ve KONYA bölgelerinde bulunan şubelerinde görevlendirilmek üzere sınavla Memur alımı gerçekleştirilecektir 23 Şubat 2014 Pazar günü yapılacak olan Memur Alım Sınavı ve izleyen aşamalar sonucunda başarılı bulunan adaylarımıza, kadro olanaklarımız doğrultusunda aşağıdaki iller ve bu illere bağlı ilçelerde bulunan şubelerimiz için görev teklifi yapılacaktır.

İşte İş Bankası memur alacak şubeler ve iller

GAZİANTEP BÖLGE

ERZURUM BÖLGE

KONYA BÖLGE

ADIYAMAN

AĞRI

AFYONKARAHİSAR

GAZİANTEP

ARDAHAN

KARAMAN

KAHRAMANMARAŞ

ERZİNCAN

KONYA

MALATYA

ERZURUM

ŞANLIURFA KARS

MUŞ

TUNCELİ

VAN

Kaynak: memuruz.net

Kaynak: http://www.isbilgisi.com/is-bankasi-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0