Görüş Bildir
Haberler
İpek Çiftlerde de Elendi

İpek Çiftlerde de Elendi

Fatih
22.07.2015 - 23:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda, çiftlerde Türk tenisçi İpek Soylu ile İtalyan partneri Francesca Schiavone, Vitalia Diatchenko (Rusya)-Olga Savchuk (Ukrayna) ikilisine yenilerek elendi.

Garanti Koza Arena'da oynanan turnuvanın üçüncü gününün son maçında çiftlerde korta Türk tenisçi İpek Soylu ile partneri Schiavone çıktı.

Turnuvanın dört numaralı seribaşı olan Diatchenko-Savchuk çifti, ilk sete iyi başladı ve ilk 5 oyun sonunda 4-1'lik üstünlük yakaladı. File önünden hücum etmeye başlayan İpek-Schiavone çifti rakiplerini basit hatalara sürükledi ve seti 5-5 eşitliğe getirdi. Sonraki iki oyunu da alan İpek-Schiavone çifti, ilk seti 7-5 kazanarak, 1-0 öne geçti.

Çekişmeli geçen ikinci sette İpek ve Schiavone, ilk 8 oyun sonunda 5-3 öne geçti. Türk ve İtalyan tenisçinin, 9. oyunda 2 kez maç puanı şansını yitirmesinin ardından Diatchenko-Savchuk çifti, seti 5-5'e getirdi. Rakibinin servisini 11. oyunda kıran İpek ve Schiavone, servis attıkları oyunda da maç puanını değerlendiremeyince set 6-6'ya geldi. Tie-break'te üstünlük kuran Diatchenko-Savchuk ikilisi, son oyunu 7-2 seti de 7-6 kazanarak durumu 1-1'e getirdi.

Süper tie-break setine çok iyi başlayan İpek-Schiaovone çifti, ilk 5 oyunda rakibine puan vermedi. Daha sonra toparlanan Diatchenko-Savchuk ikilisi üst üste 6 oyun alarak 6-5 öne geçti. Daha az hata yapan Diatchenko-Savchuk ikilisi, seti 10-8, 1 saat 47 dakika süren maçı da 2-1 kazanarak çeyrek finale çıktı. İpek-Schiavone çifti, 3 kez maç puanı şansı yakalayıp, son sette 5-0 öne geçmesine rağmen elenmekten kurtulamadı.

Teklerden sonra çiftlerde de elenen İpek Soylu, böylece turnuvaya veda etti.

24 SAATTE ÜÇ MAÇA ÇIKTI

Genç sporcu İpek Soylu, 24 saat içinde 3. kez korta çıktı.

İpek, teklerde dün gece başlayan ve saat 01.30'a kadar süren maçta rakibinin sakatlanması üzerine adını ikinci tura yazdırdı. Dünya sıralamasında 190. durumda bulunan İpek, ikinci tur maçını ise ilk karşılaşmasının bitiminden yaklaşık 13 saat sonra oynadı.

Milli tenisçi, yorgunluğun da etkisiyle rakibinden oyun alamadan teklerde turnuvaya veda etti. İpek, bu maçtan yaklaşık 3 saat sonra yine Garanti Koza Arena'da korta çıktı. Bu maçta da yorgunluğu belli olan İpek, böylelikle 24 saat içinde aynı turnuvada 3. kez mücadele etmiş oldu.

YARININ PROGRAMI

Turnuvada yarın teklerde çeyrek final müsabakaları oynanacak.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda dördüncü günün programı şöyle:

TEKLER

ÇİFTLER

  • Anett Kontaveir (Estonya)/Elizaveta Kulichkova (Rusya) - Chin Wei Chan (Taiwan)/Nicole Melichar (ABD)

  • Andrea Hlavackova (Çek Cumhuriyeti)/Anastasia Pavlyuchenkova (Rusya) - Daria Gavrilova (Rusya)/ Elina Svitolina (Ukrayna)

  • Vitalia Diatchenko (Rusya)/Olga Savchuk (Ukrayna) ya da Francesca Schiavone (İtalya)/İpek Soylu (Türkiye) - Kateryna Bondarenko (Ukrayna)-Eva Hrdinova (Çek Cumhuriyeti)

  • Cagla Büyükaçkay (Türkiye)/Jelena Jankovic (Sırbistan) - Margarita Gasparyan (Rusya)/Alexandra Panova (Rusya)

HaberTürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/spor/tenis/h...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın