Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Görmediği Sevilen Filmler! Çoğu Kişi Tarafından Bilinmeyen Kıyıda Köşede Kalmış Kaliteli Filmler

İnsanların Görmediği Sevilen Filmler! Çoğu Kişi Tarafından Bilinmeyen Kıyıda Köşede Kalmış Kaliteli Filmler

Rana Önder
12.10.2022 - 13:21

Kıyıda kösede kalmış ve çoğu insan tarafından bilinmeyen bir çok kaliteli film vardır. Sürekli ayni filmleri görmek ve izlemek bir süre sonra seyir zevki vermeyebilir. Bu yüzden de kıyıda köşede kalmış kaliteli filmlerden oluşan bir liste hazırladık.

İçerisinde Koş Lola Koş, Gel ve Gör, Garsoniyer gibi filmlerin de içerisinde bulunduğu az bilinen kaliteli filmleri izlemek isterseniz içeriğe göz atabilirsiniz. İyi seyirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

30. Dope (2015)

30. Dope (2015)

IMDb: 7.2 

Özet: Zor bir mahallede hayatta kalmaya çalışan bir geek olan Malcolm'un hayatını konu edinen bir filmdir. Bir yeraltı partisine şans eseri davet edilen Malcolm ve arkadaşlarını bu yeraltı partisi Los Angeles macerasına sürükler. Malcolm, gangster ve uyuşturucu çetelerinin hakim olduğu tehlikeli bir mahallede yaşar. Ancak Malcolm tüm bu kirli dünyaya inat bu mahalleden çıkarak Harvard'a gitmeyi kafasına koyan idealist bir gençtir. Malcolm ve arkadaşları bir gün Los Angeles'ta büyük bir partiye davet edilirler ve bu davet ile birlikte büyük bir maceraya atılırlar. 

Yönetmen: Rick Famuyiwa

Oyuncular: Shameik Moore, Tony Revolori, Kiersey Clemons

29. Kuş Kafesi (1996)

29. Kuş Kafesi (1996)

IMDb: 7.2 

Özet: Armand Goldman, eşcinsel bir kabare sahibidir. Drag queen olan arkadaşı ile birlikte oldukça değişik bir oyun sergilemeyi kabul ederler. Güney Miami sahilinde 'Kuş Kafesi' adındaki bir gece kulübünü işleten Armand ve sevgili Albert, Armand'ın ilk evliliğinden olan heteroseksüel oğlu Val için büyük bir oyunun içerisine girerler. Vall nişanlanmıştır ve nişanlısının babası Vall'ın annesi ile tanışmak için Miami'ye  gelmek ister. 

Yönetmen: Mike Nichols

Oyuncular: Robin Williams, Gene Hackman, Nathan Lane

28. Paralel Evren (2013)

28. Paralel Evren (2013)

IMDb: 7.2 

Özet: Emily ve erkek arkadaşı Kevin, Mike'ın evinde bir akşam yemeği partisine katılan birkaç kişidendir. Kevin'in eski kız arkadaşı Laurie orada olacaktır ve hem Kevin hem de Emily için işleri biraz gerginleştirecektir. Akşam yemeği partisi, bir kuyruklu yıldızın görülmesinin ardından elektrikler kesilene kadar oldukça iyi gider. Ancak yıldız kaymasıyla birlikte etrafta evinin ışığı yana gizemli bir ev fark ederler. Işığı yanan evi fark etmeleriyle birlikte akşam yemeği için bir araya gelen arkadaş grubunun yaşadıkları gittikçe garipleşir ve gerçek ile hayali birbirine karıştırmaya başlarlar. 

Yönetmen: James Ward Byrkit

Oyuncular: Nicholas Brendon, Hugo Armstrong, Emily Baldoni

27. Sekizinci Sınıf (2018)

27. Sekizinci Sınıf (2018)

IMDb: 7.4 

Özet: İçine kapanık bir genç kız, liseye başlamak için ayrılmadan önce sekizinci sınıf yılının son haftasında okuldakilerle kendisiyle mücadelesini konu edinen bir filmdir. Kayla sekizinci sınıfta okuyan utangaç bir kızdır. Liseye geçmesine tam bir hafta kalmıştır ve hayallerine kavuşabilmek için hiç sevmediği okuluna bir hafta daha katlanması gerekir. 

Yönetmen: Bo Burnham

Oyuncular: Elsie Fisher, Josh Hamilton, Daniel Zolghadri

26. Saul'un Oğlu (2015)

26. Saul'un Oğlu (2015)

IMDb: 7.4 

Özet: Bir Yahudi-Macar toplama kampı tutsağı, oğlu zannettiği bir çocuğa uygun bir cenaze töreni yapmak için yola koyulur. 1944'te Auschwitz'den izole edilen ve ölülerin cesetlerini yakarak Nazilere yardım etmeye zorlanan Yahudi mahkumlar grubu Sonderkommando'nun Macar üyesi Saul Auslander'ın hayatını konu edinen bir filmdir. Saul, küçük oğlu olduğuna inandığı bir çocuğun cesedini bulur. Diğer Sonderkommando bir isyan planlarken, Saul imkansız bir görevi yerine getirmeye karar verir: yas tutan kişinin Kaddish'ini okuyacak bir haham bulmak ve çocuğa uygun bir cenaze töreni teklif etmek için tehlike bir yola girer. 

Yönetmen: László Nemes

Oyuncular: Géza Röhrig, Sándor Zsótér, Marcin Czarnik

İçeriğin Devamı Aşağıda

25. The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover (1989)

25. The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover (1989)

IMDb: 7.5 

Özet: Le Hollandais gurme restoranında her gece zenginlik, çöküş ve oburluk ile doludur. Ancak aşçı, hırsız, karısı ve sevgilisi bir araya geldiğinde şok edici olaylar meydana gelir. Barbar bir suç patronunun karısı, kocasının restoranında yemekler arasında nazik bir kitapçı ile gizli bir romantizm yaşar. Yemek, ilişkiler ve vahşi zevkleri konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: Peter Greenaway

Oyuncular: Richard Bohringer, Helen Mirren, Tim Roth

24. Kimseye Söyleme (2006)

24. Kimseye Söyleme (2006)

IMDb: 7.5 

Özet: Sekiz yıl önce kimin tarafında olduğu bilinmeyen bir cinayette öldürülen Margot Beck'in katili bir türlü bulunamaz. Bir gün kurbanın kocası Alexander'e gelen bir mail ile işler rayından çıkar. Eşinin öldüğü yerde sonrasında da iki kadın öldürülür ve ardından gelen mail ile birlikte Alexandre kendisini gerilim dolu bir durumda bulur. 

Yönetmen: Guillaume Canet

Oyuncular: François Cluzet, Marie-Josée Croze, André Dussollier

23. Gizemli Şehir (1998)

23. Gizemli Şehir (1998)

IMDb: 7.6 

Özet: Bir gün uyandığında kendisini hiç bilmediği bir otel odasında bulan John Murdoch, bu bilinmeyen odada uyandığında vahşice işlenmiş bir cinayetin katil zanlısı olarak bulur. John, hafızasını kaybetmiş olduğu için gerçekten suçlu olup olmadığını bilemez. Dedektif Burmstead tarafından aranan John, hem kim olduğunu anlamak hem de bu karanlık şehrin gizemini çözmeye çalışır. Bir süre sonra yeraltında yaşayan garip yaratıkları görürü ve olayı çözmeye yakınlaşır. Bu yaratıklar zamanı durdurup insan beynini yönetebilme gibi yetenekleri vardır ve insanların geleceği için bu yaratıkların yok edilmesi gerekir. 

Yönetmen: Alex Proyas

Oyuncular: William Hurt, Richard O'Brien, Jennifer Connelly

22. Kuzenim Vinny (1992)

22. Kuzenim Vinny (1992)

IMDb: 7.6 

Özet: Filmin konusu; yanlışlıkla hapse düşen iki arkadaş ve onları hapisten çıkartmaya çalışan avukat kuzenleri ve sevgilisin hikayesidir. Alabama'nın kırsal kesiminde cinayetle suçlanan iki New Yorklu, üniversiteye dönerken, dava tecrübesi olmayan, ağzı bozuk bir avukat olan kuzenlerinden birinin yardımını alır.

Yönetmen: Jonathan Lynn 

Oyuncular: Joe Pesci, Marisa Tomei, Ralph Macchio, Fred Gwynne

21. Düşkün Melekler (1995)

21. Düşkün Melekler (1995)

IMDb: 7.6 

Özet: Hong Kong'da geçen bu suç dramasında işten kurtulmayı uman bir tetikçinin ve onu zorlayan kadın ortağının hayatını konu edinir. Wong Chi-ming soğukkanlı bir suikastçıdır ve bir süre sonra artık bu işi yapmak istemediğini ve içinde bulunduğu kirli dünyadan kurtulmak istediğini fark eder. Fakat soğukkanlı suikastçının kadın ortağının kendisine aşık olması işleri sarpa saracaktır ve adamın hayatını bambaşka bir hale getirecek şekilde etkileyecektir. 

Yönetmen: Wong Kar-Wai

Oyuncular: Charlie Yeung, Takeshi Kaneshiro, Leon Lai

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. The Florida Project (2017)

20. The Florida Project (2017)

IMDb: 7.6 

Özet: Bir yaz boyunca geçen film, Walt Disney World'ün gölgelerinde yaşarken, altı yaşındaki Moonee'nin paçavra oyun arkadaşlarıyla yaramazlık ve macera kurmasını ve asi ama sevecen annesiyle bağını konu edinen bir filmdir. 6 yaşındaki Moone ve arkadaşlarının yetişkinlerin dünyasından ayrı kendilerine güvenli bir hayal dünyası oluşturmuşlardır. Ancak yetişkinlerin artık çocuk olma lüksleri kalmamıştır. Bir yaz yetişkinler ve çocukların yaşadıklarının konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Sean Baker

Oyuncular: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe

19. Mustang (2015)

19. Mustang (2015)

IMDb: 7.6 

Özet: İnebolu'da yaşayan beş kız kardeşin özgürlükleri için verdiği mücadelenin konu edinildiği bir filmdir. Kardeşlerin oynadıkları bir oyun beklenmedik bir skandala neden olur e ev hapsi ile cezalandırılırlar. Hatta bir süre oyun bu skandal yüzünden kardeşleri evlendirmek için planlar yapılmaya başlar. Beş kız kardeş bir süre sonra bu baskılardan kurtulmak ve özgürlüklerini elde etmek için yeni yollar denemeye başlar.

Yönetmen: Deniz Gamze Ergüven

Oyuncular: Güneş Nezihe Şensoy, Doğa Zeynep Doğuşlu, Elit İşcan

18. Girl with Hyacinths (1950)

18. Girl with Hyacinths (1950)

IMDb: 7.6 

Özet: Bir kadın bir partiden ayrılır, eve gider ve ertesi gün kendi eliyle öldürülmüş olarak ölü bulunur. Genç bir kadın, partide piyano çalarken kendisinden çalınmasını istenilen bir melodiyi çaldığında çok kötü oluyor ve bir anda partiyi terk ediyor. Sonrasında genç kadın kendisini asarak intihar eder. Genç kadının intiharının ardındaki gizemin konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Hasse Ekman

Oyuncular: Eva Henning, Ulf Palme, Anders Ek, Birgit Tengroth

17. Koş Lola Koş (1998)

17. Koş Lola Koş (1998)

IMDb: 7.7 

Özet: Başarısız bir para teslimatından sonra Lola'nın 100.000 Alman Markı bulması için 20 dakikası vardır. Lola sevgilisi için mafyaya kuryelik yapan genç ve güzel bir kızdır. Lola son işine geç kalında 100.000 DM'lik paranın kaybolmasına neden olur ve mafya Lola'yı sevgilisini öldürmekle tehdit edince parayı bulmak için zamana karşı savaşır. 

Yönetmen: Tom Tykwer

Oyuncular: Franka Potente, Moritz Bleibtreu, Herbert Knaup

16. Güneş İmparatorluğu (1987)

16. Güneş İmparatorluğu (1987)

IMDb: 7.7 

Özet: Ayrıcalıklı bir İngiliz çocuğu olan Jamie Graham, Japonlar işgal edip tüm yabancıları esir kamplarına zorladığı zaman Şanghay'da yaşar. Jamie, birlikte kamptayken ona göz kulak olan Basie adında Amerikalı bir denizci ile birlikte yakalanır. Ailesinden ayrı ve düşmanca bir ortamda olmasına rağmen, Jamie haysiyetini ve genç ruhunu koruyarak, onunla birlikte esir tutulan diğerlerine bir umut ışığı sağlar.

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Christian Bale, John Malkovich, Miranda Richardson

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Ay (2009)

15. Ay (2009)

IMDb: 7.8 

Özet: Astronot Sam Bell, bilgisayarı GERTY ile birlikte çalışarak, gezegenimizin güç problemlerini azaltmaya yardımcı olan bir kaynağın paketlerini Dünya'ya geri gönderdiği Ay'daki üç yıllık görevinin sonuna doğru kendi benliğine dair bir takım durumları fark eder. Bu görevdeki en büyük sıkıntılarından bir tanesi yalnızlıktır ve 3 yıl boyunca uzayda kendisine arkadaşlık eden tek kişi robot Gerty'dir. Ancak Sam ailesine dönmesine az kalmasına rağmen yavaş yavaş aklını yitirmeye başladığını far eder. Unutmaya ve halüsinasyonlar görmeye başlayan Sam, artık yalnızlık ile değil kendi sağlığına karşı mücadele etmeye başlar. 

Yönetmen: Duncan Jones

Oyuncular: Sam Rockwell, Robin Chalk, Matt Berry

14. Once (2007)

14. Once (2007)

IMDb: 7.8 

Özet: Dublin'de gitar çalan ve söz yazarı olan şarkıcı, bir gün sokakta çalarken Çek bir kız tanışır ve kısa süre sonra aralarında bir bağ oluşur. Adamın maddi durumu iyi değildir ve babasının yanında çalışır kadın ise eşinden ayrılmıştır ve kızına bakmak için annesiyle beraber çalışır. Genç adam bir gün albüm çıkarmaya karar verince piyano çalan genç kadınla birlikte çalışmaya başlarlar. 

Yönetmen: John Carney

Oyuncular: Glen Hansard, Markéta Irglová, Gerard Hendrick

13. Daima Lilya (2002)

13. Daima Lilya (2002)

IMDb: 7.8 

Özet: Sovyetler Birliği'nin varoşunda yaşayan 16 yaşındaki genç kız Lilya, annesi tarafından terk edilmiştir ve baskıcı, kötü teyzesini yanında kalarak hayatına devam etmeye çalışır. Lilya'yı bu zor hayatından kurtaran tek şey arkadaşlarıdır ve Lilya bir gün Andrei isimli birisine aşık olup İsveç'e gitme kararı alır. 16 yaşındaki genç kız kötü hayatından kurtulup yeni güzel bir sayfa açmak isterken kendisini bir anda hayat kadını olarak bulur ve hayatın onun için daha da kötü olduğu gerçeği ile yüzleşir. Çocuk istismarı hakkında çarpıcı bir filmdir. 

Yönetmen: Lukas Moodysson

Oyuncular: Oksana Akinshina, Artiom Bogucharskij, Tonu Kark

12. Ben, Earl ve Ölen Kız (2015)

12. Ben, Earl ve Ölen Kız (2015)

IMDb: 7.7 

Özet: Zamanının çoğunu meslektaşı Earl ile klasik filmlerin parodilerini yaparak geçiren lise öğrencisi Greg, kanser teşhisi konmuş bir sınıf arkadaşıyla arkadaş olduktan sonra bakış açısının sonsuza dek değiştiğini fark eder. On yedi yaşındaki Greg, Pittsburgh lisesinde hiç arkadaşı olmadan devam eder ancak annesi onu bir zamanlar İbranice okulunda tanıdığı ve lösemi hastası olan Rachel ile arkadaş olmaya zorlar. Greg, hiç istemese de Rachel ile konuşur ve ikili sırasında hiç beklenmedik bir dostluk başlar. 

Yönetmen: Alfonso Gomez-Rejon

Oyuncular: Thomas Mann, Olivia Cooke, RJ Cyler

11. Mançuryalı Aday (1962)

11. Mançuryalı Aday (1962)

IMDb: 7.9

Özet: Kore Savaşı'ndaki bir Amerikan savaş esiri, uluslararası bir Komünist komplo için kasıtsız bir suikastçı olarak beyni yıkanır. Bir Amerikan Askerinin esir düşmesinin ardından beyninin yıkanmasını ülkesine karşı kışkırtılmasını konu edinen bir filmdir. 

Yönetmen: John Frankenheimer

Oyuncular: Frank Sinatra, Janet Leigh, Laurence Harvey

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Öldüren Şüphe (1963)

10. Öldüren Şüphe (1963)

IMDb: 7.9 

Özet: Kocasını ölen bir kadının, ölen kocasına ait parayı bulmak isterken yaşadıkları konu edinilir. Paris’te yaşayan bu Amerikalı kadına bir yabancı yardımcı olur ve kadın çeyrek milyon doları ararken bu yüklü paranın bedelleri ile de karşı karşıya gelir. Amerikalı genç kadın, kocasından kalan parayı ararken diğer yandan da mecburiyetten kocasının geçmişindeki bir takım adamlarla da uğraşmak zorunda kalır. 

Yönetmen: Stanley Donen

Oyuncular: Cary Grant, Audrey Hepburn, Walter Matthau

9. Gir Kanıma (2008)

9. Gir Kanıma (2008)

IMDb: 7.9 

Özet: Göz ardı edilen ve zorbalığa uğrayan bir çocuk olan Oskar, aşkı ve intikamı güzel ama tuhaf bir kız olan Eli aracılığıyla bulur. Stockholm'ün varoşlarında annesiyle birlikte yaşayan ve sürekli zorbalığa maruz kalan Oskar, bir gün Eli isimli güzel ancak tuhaf bir kız ile tanışır. Oscar kendisine karşı zorbalık yapanlardan intikam alacağı günü sabırsızlıkla beklerken Eli isimli bir kızla tanışır. Ancak Eli'nin Oskar'a söylemediği bir sırrı vardır bu da Eli'nin vampir olduğudur. 

Yönetmen: Tomas Alfredson

Oyuncular: Kåre Hedebrant, Lina Leandersson, Per Ragnar

8. Protesto (1995)

8. Protesto (1995)

IMDb: 8.1 

Özet: Şiddetli bir isyanın ertesi günü Fransız banliyölerinde üç gencin hayatındaki 24 saatin konu edinildiği bir filmdir. Vinz, Hubert ve Said, Paris'in banliyö kesiminde yaşayan ve geçinebilmek için tüm sokak zekalarını kullanmak zorunda kalan üç gençtir. Polisin bir arkadaşına saldırdığı bir olayın ardından, polis ile kendileri gibi genç işçi sınıfı erkekleri arasındaki gerilim tırmanır. Arkadaşının olası ölümüne öfkelenen Vinz, intikam peşindedir ve olaydan sonraki günün konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Mathieu Kassovitz

Oyuncular: Vincent Cassel, Hubert Koundé, Saïd Taghmaoui

7. Yi Yi (2000)

7. Yi Yi (2000)

IMDb: 8.1 

Özet: Orta sınıf bir Taipei ailesinin her üyesi, günlük yaşamlarında geçmiş ve şimdiki ilişkileri uzlaştırmaya çalışmalarını konu edinen bir filmdir. Filmde, Jian ailesi üyelerinin hayatları farklı bakış açılarından ele alınır. Ailede mutsuz olduğu bir işte çalışan baba, sevgilisiyle kavga eden bir kız, öğretmeniyle başı dertte olan küçük çocuk ve komaya giren bir anne vardır. Bu kaotik aile ortamına bir misafirin gelmesiyle birlikte de karmaşık olan aile daha da karışık bir hale gelir. 

Yönetmen: Edward Yang

Oyuncular: Elaine Jin, Chen Xisheng, Issey Ogata

6. It's Such a Beautiful Day (2012)

6. It's Such a Beautiful Day (2012)

IMDb: 8.2 

Özet: Don Hertzfeldt'in animasyon kısa film üçlemesinin bu yeni uzun metrajlı film versiyonunda Bill, parçalanmış ruhunu bir araya getirmek için mücadele eder. Baba ile bir araya gelmeye çalışırken ölümü kabullenmeye başlayan bir insanın hikayesinin konu edinildiği bir filmdir. Filmde Bill'in güzel günü öldüğü gündür ve Bill'in ölüm, acımak, kaçmak ve güvenmek kavramları üzerine yaşadıkları konu edinilir. 

Yönetmen: Don Hertzfeldt

Oyuncular: Don Hertzfeldt, Sara Cushman

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Yaşamak (1952)

5. Yaşamak (1952)

IMDb: 8.3 

Özet: Kanser olduğunu öğrenen bir adamın hayatını sorgulamaya başlamasını konu edinen bir filmdir. Kanji, hayattan beklentisi olmayan ve sıradan bir yaşamı olan, yıllardır aynı işte çalışan birisidir. Vefat eden bir karısı, üvey oğlu ve bir kızı olan Kanji kanser olmasıyla birlikte hayatında uzun süre sonra değişiklik meydana geldiğini fark eder. Kanser olmasıyla birlikte şu ana kadar hiç sorgulamadığı hayatını sorulamaya başlayan Kanji'nin yaşadıklarının konu edinildiği bir filmdir. 

Yönetmen: Akira Kurosawa

Oyuncular: Takashi Shimura, Haruo Tanaka, Chiaki Minoru

4. Metropolis (1927)

4. Metropolis (1927)

IMDb: 8.3 

Özet: İşçi sınıfı ve şehir plancıları arasında keskin bir şekilde bölünmüş fütürist bir şehirde, şehrin dehasının oğlu, farklılıklarına aracılık edecek bir kurtarıcının geleceğini tahmin eden bir işçi sınıfı peygamberine aşık olur. Bilim kurgu üzerinden insanlık çatışmasının anlatıldığı çağının ötesinde bir filmdir. 

Yönetmen: Fritz Lang

Oyuncular: Brigitte Helm, Alfred Abel, Rudolf Klein-Rogge

3. Garsoniyer (1960)

3. Garsoniyer (1960)

IMDb: 8.3 

Özet: Bud Baxter, büyük bir New York sigorta şirketinde mücadele eden bir memurdur. Şirket basamaklarını tırmanmanın hızlı bir yolu olarak dairesini metreslerini götürebilecekleri bir yer olarak yöneticilere ödünç verir.  Sık sık ziyaretlerinin sonuçlarıyla uğraşmak zorunda kalır ve bir gece çözmesi gereken büyük bir sorunla baş başa kalır. Baxter'in de aşık olduğu Kubelik bir gün patronu ile birlikte olmak için Baxter'in evine geldiği zaman burada terk edilir ve onu kurtaran kişi ise Baxter olur. 

Yönetmen: Billy Wilder

Oyuncular: Jack Lemmon, Shirley MacLaine, Fred MacMurray

2. Başkalarının Hayatı (2006)

2. Başkalarının Hayatı (2006)

IMDb: 8.4 

Özet: 1984'ün Doğu Berlin'inde bir yazar ve sevgilisini gözetleyen gizli bir polis ajanı kendisini giderek izlediği kişilerin hayatına kaptırdığını keşfeder. Yüzbaşı Gerd Wiesler’in  Bakan tarafından yazarı takip etme konusunda görevlendiriliyor. Ancak Yüzbaşı Gerd Wiesler takip ettiği tiyatro yazarının hükümete karşı hiçbir şey yazmadığını fark eder. Yüzbaşı kendisine verilen görevin altında aslında başka bir gerçeklik yattığını keşfeder. 

Yönetmen: Florian Henckel von Donnersmarck

Oyuncular: Ulrich Mühe, Sebastian Koch, Martina Gedeck

1. Gel ve Gör (1985)

1. Gel ve Gör (1985)

IMDb: 8.4 

Özet: Eski bir tüfek bulan genç bir çocuk, acımasız Alman kuvvetlerine karşı Sovyet direniş hareketine katılır ve burada II. Dünya Savaşı'nın dehşetini yaşar.  Hikayenin merkezinde, Nazi cezalandırma eyleminin dehşetine tanık olan ve neşeli bir gençten iki gün boyunca gri saçlı yaşlı bir adama dönüşen Belaruslu bir çocuk vardır. Kendi köyünün yok oluşuna şahit olan ve Nazi gerçeği yüzleşen çocuğun yaşadıklarının konu edinildiği bir filmdir.

Yönetmen: Elem Klimov

Oyuncular: Olga Mironova, Vladas Bagdonas, Juris Lumiste

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın