Görüş Bildir
Haberler
Rüzgar Çetin Hakkında Şikâyetinden Vazgeçen Polise Tepki: 'İnsanların Dini Para Olmuş'

Rüzgar Çetin Hakkında Şikâyetinden Vazgeçen Polise Tepki: 'İnsanların Dini Para Olmuş'

ATKN
26.05.2016 - 13:02 Son Güncelleme: 26.05.2016 - 15:30

29 Ocak'ta yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı araç ile karşı yönden gelen polis aracı çarpışmış, kazada bir polis şehit olmuş bir polis ise yaralanmıştı. Dün, Rüzgar Çetin'in tutuklanmasına neden olan trafik kazasına ilişkin davada ilginç bir gelişme yaşandı. Kazada yaralanan polis, Çetin hakkındaki şikâyetinden iki cümlelik dilekçeyle vazgeçti. Bu duruma isyan eden şehit polis memurunun eşi Özlem Alagöz şöyle konuştu: 'İnsanların tek dini para olmuş. Ama ben şikayetimi sonuna kadar sürdüreceğim.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kazada 1 polis şehit olmuş, 1 polis yaralanmıştı

Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre kazada yaralanan polis memuru Emre Tetik'in Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetini geri çekmesi, şehit polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz’ü isyan ettirdi.

Alagöz, “İnsanların tek dini para olmuş. Ama ben şikayetimi sonuna kadar sürdüreceğim” diye tepki gösterdi.

'İki yakın dostlardı, vicdanlarını sorgulamaları lazım'

'İki yakın dostlardı, vicdanlarını sorgulamaları lazım'

Özlem Alagöz

Özlem Alagöz, Emre Tetik ile eşinin yıllar boyunca birlikte çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Son iki yıl da hep bir aradaydılar. Aynı yerde görev yapıyorlardı. İş dışında da görüşen iki yakın dostlardı. Ben Emre’nin şikâyetinden vazgeçeceğini tahmin etmezdim. Benim eşim şehit oldu ve bir daha geri dönmeyecek. Bu insanların vicdanlarını sorgulamaları lazım. Ben sonuna kadar şikâyetimi sürdüreceğim. Kazada eşim şehit olduğu gibi ailem dağıldı. Eşim öldü, ben Adana’ya dönmek zorunda kaldım. Bunlara neden olan bu insan da cezasını çekmelidir.”

Ne olmuştu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

29 Ocak tarihinde yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı araç karşı yönden gelen polis aracı ile çarpışmış, kazada 1 polis memuru şehit olurken 1 polis memuru ise yaralanmıştı. Rüzgar Çetin 'Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak' gerekçesiyle tutuklanmıştı. 

Savcı, Rüzgar Çetin'in 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasını talep etmişti.

Dava açılmasının ardından kazadan yaralı kurtulan polis Emre Tetik, mahkemeye dilekçe vererek 250 bin lira tazminat talep etmişti. Ancak Emre Tetik’in, önceki gün dava dosyasına sunduğu dilekçe ile Rüzgar Çetin hakkındaki şikayetinden vazgeçtiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kavinsky

Ölen arkadaşının kemiklerini sızlatmış üç kuruş para için. Aynı olay vatandaşa olsaydı (yani parası olmayan birine ) vay sen görev başındaki memuru öldürdün ... Devamını Gör

uçi mamadi

Babasının parasına güvenen bir piç işte. Hayat adaletini sikim. Olan ölen polisimize oldu.

Tugi

O polise normal bir halktan insan çarpsa kan kustururlardı kan adaletini siktiğimin insanları