Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Barbie Bebek Gibi Görünmek Uğruna Ameliyat Olmasına Neden Olan Sendrom: Barbie Bebek Sendromu

etiket İnsanların Barbie Bebek Gibi Görünmek Uğruna Ameliyat Olmasına Neden Olan Sendrom: Barbie Bebek Sendromu

Sheida
19.07.2018 - 10:34

Son zamanlarda yaygınlaşan 'Barbie Bebek Sendromu' ve bu sendromdan muzdarip insanları ve yaşamlarını sizler için derledik!

Kaynak: https://genial.guru/inspiracion-histo...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Barbie Bebek Sendromu, çoğunlukla küçüklükten beri barbie bebeklerle oynayan kız çocuklarını etkileyen ve tehlikeli bir sendromdur.

Barbie Bebek Sendromu, çoğunlukla küçüklükten beri barbie bebeklerle oynayan kız çocuklarını etkileyen ve tehlikeli bir sendromdur.

Bu sendroma sahip olanlar, oyuncak bebekler gibi gözükmek ve aynı güzellik standartlarına sahip olmak için yeme bozukluğu, anoreksiya ve depresyon gibi hastalıklarla mücadele ediyorlar.

Favori oyuncakları gibi gözükebilmek uğruna çeşitli bir düzine ameliyat geçirenler bile var. İşte o insanlardan bazıları..

Favori oyuncakları gibi gözükebilmek uğruna çeşitli bir düzine ameliyat geçirenler bile var. İşte o insanlardan bazıları..

1. Venus Angelic

1. Venus Angelic

Ailesiyle birlikte birçok ülke gezen Venus, genç yaşlarında Japon gençlerin kültürüne merak saldı. Bir süre sonra anime kültürüne kendisini iyice kaptırdı. Şu an Japonya'da yaşayan Venus, orada kendisini daha rahat hissediyor. Ancak sokağa anime makyajı yapmadan çok nadir çıkıyor. Renkli lensler kullanıyor bazen renkli peruklar takıyor. Tabii makyajsız ve doğal halini de takipçileriyle paylaşmaya da devam ediyor.

Instagram'da 244 bine yakın takipçisi olan Venus, YouTube'da da 2 milyona yakın takipçiye sahip!

2. Vanilla Chamu

2. Vanilla Chamu

Oyuncak bebek gibi görünmek için peruk takmaktan ve makyaj yapmaktan çekinmeyen diğer bir kişi ise Vanilla.

Vanilla hayallerindeki görüntüye ulaşabilmek uğruna neredeyse 100.000 dolar harcayarak bir düzine ameliyat geçirdi. Hedefi ise tam bir porselen bebek olmak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burun, elmacık kemiği, göz kapağı, dudak, çene ve meme ameliyatı yaptıran Vanilla, bu ameliyatlarla yetinmeyi hiç düşünmüyor..

3. Mauricio Galdi

3. Mauricio Galdi

Bu sendrom sadece kızlarda değil, erkeklerde de görülebiliyor. 29 yaşındaki Brezilyalı aktör Mauricio Galdi küçüklüğünden beri kızlarla birlikte Barbie ve Ken bebeklerle oynamak istiyordu. Hiçbir zaman onlara katılmayı düşünmedi çünkü onunla dalga geçebileceklerinden korktu. Ama Mauricio, favori bebeği Ken gibi görünmeyi çok ama çok istiyordu.

Yetişkinliğe yaklaştığında ise Ken bebek gibi görünmek için ameliyat olmaya başladı. Şimdilerde ise çok sayıda estetiğe sahip! Burun ameliyatı yaptıran Mauricio, birçok kez yağlarını aldırdı; kollarına, poposuna ve göğüslerine de silikon yaptırdı.

Hem aktör hem de pazarlama uzmanı olan Mauricio, görünüşüyle birlikte her iki alanda da ün kazandı. Televizyonlarda ve haberlerde boy gösteren genç adam, durumundan son derece memnun.

4. Amber Luke

4. Amber Luke

23 yaşındaki Amber'i arkadaşları 'mavi gözlü beyaz ejder' olarak tanımlıyor.  Küçükken görüntüsünden oldukça rahatsız olan Amber, kendisini değiştirmeye 16 yaşında dövme yaptırarak başlıyor. Bir röportajında ise Amber, yaptırdığı ameliyatların iyileşme süreçlerinde çok acı çektiğini söylüyor. En acılı olan operasyonun gözlerini maviye boyatması olduğunu belirtiyor. Bu işlemden sonra 1 aya yakın görme zorluğu yaşadığını da ekliyor.

Her estetik işlemde kendisini daha da iyi hissetmeye başlayan Amber'in sıradaki planları ise biraz daha dövme yaptırmak ve dilindeki yarığı belirginleştirmek...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Alina Kovalevskaya

5. Alina Kovalevskaya

25 yaşındaki model Alina, kendisini barbie bebeğin vücut bulmuş hali olarak tanımlıyor. Psikoloji okuyan ve Moldova'da yaşayan model, hiçbir estetik ameliyat olmuyor. Tamamen makyajla ve birkaç peruğun yardımıyla barbie bebek gibi gözükebiliyor.

Fit vücudunu sağlıklı diyete, bembeyaz tenini ise uzun süre güneşte kalmaktan kaçınmaya borçlu olduğunu söylüyor.

6. Bogdanoff Kardeşler

6. Bogdanoff Kardeşler

Oldukça başarılı birer bilim adamı olan Igor ve Grichka Bogdanoff kardeşler, görüntülerinden hiç memnun değillerdi. Bu yüzden suratlarına ve vücutlarına birçok silikon yaptırmaya ve estetik ameliyatlar olmaya başladılar. Tabii bu ameliyatlara dur diyemedikleri için görüntüleri inanılmaz bir hal almaya başlıyor. 

İki kardeş de şu an uzaylı gibi gözüktüklerini farkındalar ancak estetik bağımlılıklarına bir çözüm bulamıyorlar. Çeşitli televizyon programlarına, etkinliklere katılmaya ve dikkat çekmeye devam ediyorlar.

7. Lolita Richie

7. Lolita Richie

Bir zamanlar dünyanın en genç barbie'si olarak tanınan Lolita, şu sıralar her ne kadar 'barbie' temalı fotoğraflar çekmese de bir zamanlar çeşitli makyaj ve güzellik hileleriyle tam bir barbie bebekti!

 Çocukluğunda oyuncak bebekleriyle oynamayıp, çoğu zamanını erkeklerle oynarak geçiren Lolita'nın barbie bebeğe benzeme hikayesi ise tamamen mükemmel görünmek istemesinden geçiyor. Hiçbir estetik ameliyat geçirmediğini söyleyen Lolita, ya photoshop ya da makyaj hilesi konusunda bir usta!

8. Gabriela Jirackova

8. Gabriela Jirackova

Gabriela, ilk defa 16 yaşındayken görüntüsünü değiştirmeye başlıyor. Dövme yaptırdıktan sonra dudaklarına silikon yaptıran Gabriela'nın saçları ve kirpikleri de yapay. Yaptırdığı en dikkat çeken ameliyat ise meme büyültme ameliyatı! Güzelliği için ayda 1500 dolar para harcayan genç kadın, yaptırdığı hiçbir ameliyattan pişman değil. Dünyada doğal hiçbir şeyin kalmadığı söylüyor, bu yüzden de yapay görüntüsü onu hiç rahatsız etmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıradaki planı ise kaburgalarını aldırarak memelerinin daha büyük görünmesini sağlamak!

9. Alexander Shpak

9. Alexander Shpak

Rus vücut geliştirici Alexander Shpak, eğitim hayatına 5 yaşındayken başlıyor ve 15 yaşına geldiğinde üniversiteye giriyor. Mali yönetim ve güvenlik uzmanlığı okuyan Alexander'ın değişim hikayesi ise ergenlik döneminde başlıyor. 

Vücudunun neredeyse her yerine dövme yaptıran Alexander aynı zamanda popo ve göğüs silikonları da yaptırıyor. Dişlerini sivriltip, dudaklarına ve göz kapaklarına da bir düzine estetik ameliyat yaptırıyor.

Instagram hesabında ise karısıyla birlikte spor ve beslenme üzerine paylaşımlar yapıyor.

10. Hannah Gregory

10. Hannah Gregory

24 yaşındaki İngiliz Hannah Gregory, ünlü bir barbie bebek olma serüvenine birkaç yıl önce başlıyor.

Çocukken çok utangaç olan ve kimsenin onu beğenmediğini düşünen Hannah, üniversiteye başladığında birkaç kişiden oyuncak bebek gibi gözüktüğüne dair iltifatlar alıyor. Bütün bunlarda Hannah'da yeni bir görüntüye sahip olma isteği uyandırıyor.  

Hannah sabahları çok erken saatlerde kalkıyor çünkü makyaj yapmak, saç yapmak ve kıyafet seçmek saatlerini alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
236
129
66
47
21
20
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
shiroshinju

Bogdanoff kardeşleri gördüğümde korktum,bir insan kendini öyle bir hale getirmeyi neden ister.Aşırı korkunç görüntüleri var,estetik bazı insanlarda cidden ko... Devamını Gör

Fatma nur

erkekler de ne kadar itici durmuş yaa benzemeyin siz

Ördekkaç

Kadınlar bir şekilde güzel dururken,adamlar niye böyle olmuş?