Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Senin Hakkında Hangi Gerçeği Bilmeli?

etiket İnsanlar Senin Hakkında Hangi Gerçeği Bilmeli?

Bu testimizle bilinçaltının derinliklerinde gezerek hem kendini daha çok keşfetmene yardımcı oluyor hem de insanların senin hakkında bilmesi gereken en önemli gerçeği söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu insanlardan hangisine bir sırrını verirdin?

2. Hiç intikam almak için başka birine acı çektirdiğin oldu mu? Dürüst ol!

3. Peki yalnızlıktan ne kadar hoşlanıyorsun? (1 en az 6 en çok olacak şekilde cevapla!)

Testin bundan sonraki kısmı görsel ağırlıklı olacak. Odaklanarak cevaplamanı tavsiye ediyoruz!

Testin bundan sonraki kısmı görsel ağırlıklı olacak. Odaklanarak cevaplamanı tavsiye ediyoruz!

4. Bu resimde ilk neyi fark ettin?

4. Bu resimde ilk neyi fark ettin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Tam şu an bu yerlerden hangisinde olmak isterdin?

6. Şimdi de bu resimlerden sana en çekici geleni seç bakalım!

7. Peki sinirini en çok bozan resim hangisi?

8. Son olarak; bu resimlerden içinde 'mutluluk' duygusunu uyandıranı seç ve bitirelim!

Başarısız olmaktan korkuyorsun!

Başarısız olmaktan korkuyorsun!

Hayatında elde etmek istediklerine dair bir listen ve kendini buna yönlendiren çok yönlü bir ruhun var. Aynı zamanda da son derece kararlısın. Ancak bunların karşısındaki en büyük engel; sensin! Çünkü bu hayalleri gerçekleştirememekten o kadar çok korkuyorsun ki kendi kendine ket vuruyorsun. Endişelerine kendini kaptırdığın an son derece pesimist biri olup çıkıyorsun ve yaşadığın her şeyin kötü yönünü görmeye başlıyorsun. Açıkçası etrafındaki insanların senin bu yönünü görmesine izin vermeli ve biraz endişelerin hakkında konuşarak yardım istemelisin. Böylece hayat senin için çok daha kolay olabilir ve istediklerine çok daha kısa sürede ulaşabilirsin!

Keyifli, iyimser ve tüm insanların iyilik yeteneğine sahip olduğuna inanıyorsun!

Keyifli, iyimser ve tüm insanların iyilik yeteneğine sahip olduğuna inanıyorsun!

Güvenilir, iyi bir kalbin var ve dünyaya gerçek bir sevgi merceğinden bakıyorsun. Bu evrenin gerçekten güzel olduğuna inanıyor her şeyin belli bir sebepten gerçekleştiğine inanıyorsun. Zor durumlarda ise mümkün olan en olumlu şeylere odaklanıyorsun. Sıcak, sevgi dolu birisin ve dünyanın her yerinin güzel olduğuna inanarak çevrene iyilik yaymaya çalışıyorsun. İşte tam da bu yüzden insanların senin bu yönünü çok iyi görmesi gerekiyor, görsünler ki kıymetini bilsinler!

Tüm hayallerinin gerçek olacağına inanan bir hayalperestsin!

Tüm hayallerinin gerçek olacağına inanan bir hayalperestsin!

Yeni şeyler denemek, görmek, bir şeyleri araştırmak ve farklı şeyler öğrenmek…Bunlar seni hayata bağlayan ve senin için yaşamının en büyük parçaları. Yeni insanlarla tanıştığından onlara çok çabuk güvenip, içini açıyorsun ancak kimseden kolay kolay etkilenmiyorsun. Bir yere, bir şeylere bağlı kalmak ise senin için bu hayattaki en zor şeylerden biri. İnsanlara çok çabuk güvenip, kalbini açtığın ve alışılagelmişin dışında hayallerin olduğu için çok çabuk yaftalanıp, eleştiriye maruz kalabiliyorsun işte tam da bu yüzden insanların; senin hayatta ne yapmak isteyip, istemediğine dair ne kadar güçlü bir vizyona sahip olduğunu ve bunları gerçekleştirmek için güçlü bir hayal dünyan olduğunu bilmelerinde fayda var!

Kapana kısılmış gibi çaresiz hissediyorsun!

Kapana kısılmış gibi çaresiz hissediyorsun!

Çoğu zaman hayatı biraz bunaltıcı buluyor ve kendini kapana kısılmış gibi hissediyorsun. Sanki hiçbir seçeneğinin olmadığı bir tuzağa düşmüşsün gibi geliyor. Bunun en büyük nedenlerinde biri ise; hayattaki olumsuz şeylere çok fazla takılman. Bu olumsuz şeyler sadece senin başına gelenler değil; okuduğun bir haber, gördüğün bir olay bile seni derinden etkilemeye yetiyor. Hayata dair umudunu ve inancını kaybediveriyorsun. Çok naif ve ince ruhlu birisin bu halin de ondan kaynaklanıyor. Etrafındaki güzel şeylere odaklanabilmek, düşer gibi olduğunda hayata tutunabilmek için çevredekilere kendi içini biraz daha göstermeli ve gerekirse onlardan yardım istemelisin.

İnsan içinde pek rahat olamıyorsun!

İnsan içinde pek rahat olamıyorsun!

Aslında sosyalleşmeyi seven birisin ancak sadece tanıdığın, bildiğin insanların arasında. Yalnızlıktan hoşlanan ve kendi iç dünyasında yaşayan birisin. Aynı zamanda da son derece temkinli. Böylesine temkinli biri olduğun içinse asla insan içinde kendin gibi olamıyorsun çünkü eğer içindeki esas seni gösterirsen, zayıf noktalarının da açığa çıkacağını düşünüyorsun. Son derece zekisin ve aslında bu halin de bundan kaynaklanıyor. Etrafında olup biten her şeyi ve insanların aslında nasıl da iki yüzlü olduğunu şıp diye görebiliyorsun. Bu yüzden de uzak durmaya çalışıyorsun. Kendi hayatındaki sorunları çözmede ve idare etmede çok iyisin ancak insanların içini ne kadar iyi görebilsen de empati kurmak konusunda pek başarılı değilsin. Zekası ile çevreni kendine hayran bıraka biri olarak kabuğunu biraz daha kırmalı ve esas seni göstemekten çekinmemelisin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
515
213
105
81
40
27
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender Deniz

Güvenilir, iyi bir kalbin var ve dünyaya gerçek bir sevgi merceğinden bakıyorsun. Bu evrenin gerçekten güzel olduğuna inanıyor her şeyin belli bir sebepten g... Devamını Gör

Ayşenur Manavcı

Kapana kısılmış gibi çaresiz hissediyorsun! Kapana kısılmış gibi çaresiz hissediyorsun! Çoğu zaman hayatı biraz bunaltıcı buluyor ve kendini kapana kısılmı... Devamını Gör

Abf Islamova

İnsan içinde pek rahat olamıyorsun! Aslında sosyalleşmeyi seven birisin ancak sadece tanıdığın, bildiğin insanların arasında. Yalnızlıktan hoşlanan ve kendi... Devamını Gör