Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltı Orman Testi İle Hayattaki En Büyük Tutkunu Açığa Çıkarıyoruz!

etiket Bilinçaltı Orman Testi İle Hayattaki En Büyük Tutkunu Açığa Çıkarıyoruz!

Bilinçaltı Orman Testi; oldukça yaygın olarak kullanılan, kişilerin hayatında değer verdiği, öncelikli sıraya koyduğu kişi ve şeylerin neler olduğunu ortaya çıkaran psikolojik analiz yöntemlerinden biridir. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yemyeşil bir ormanın içerisinde yürüdüğünü hayal et. Bu yürüyüşte yanında kim var?

2. Derken ormanda bir hayvanla karşılaştın. Bu hayvan, bunlardan hangisi?

3. Peki bu hayvanla karşılaştığında ilk tepkin?

4. Hayvanı geride bırakıp ormanın derinliklerine doğru yürümeye devam ediyorsun, birden bir açıklığa geliyorsun ve burada hayalindeki ev var. Bu ev aşağıdakilerden hangisine benziyor?

5. Evin kapısı kilitli mi değil mi?

5. Evin kapısı kilitli mi değil mi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eve girdiğinde yemek masasına yöneliyorsun. Masada bunlardan hangisi var?

7. Peki masadaki şeylerden birini yiyor ya da içiyor musun?

7. Peki masadaki şeylerden birini yiyor ya da içiyor musun?

8. Tekrar evden çıktın ve yürümeye başladın derken yerde bir kap gördün. Bu kap neyden yapılmış?

9. Evin diğer kısmına geçtiğinde kendini bir su kenarında buldun. Peki ne tip bir suyun kenarındasın?

9. Evin diğer kısmına geçtiğinde kendini bir su kenarında buldun. Peki ne tip bir suyun kenarındasın?

10. Suyun karşı kıyısına geçmek istiyorsun. Nasıl geçersin?

10. Suyun karşı kıyısına geçmek istiyorsun. Nasıl geçersin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aile!

Aile!

Senin bu hayattaki en büyük tutkun; ailen! Ne olursa olsun onların iyiliğini düşünüyor adeta onlar için yaşıyorsun çünkü bu hayatta ailen olmazsa ya da önce onlara önem vermezsen hiçbir şeyin rayına oturmayacağının, eksik kalacağının farkında olan birisin. Annen, baban veya kardeşlerin elbette senin ailenin temeli bu kişiler ancak gerçekten güvendiğin, sevdiğin, değer verdiğin ve hiçbir kan bağına sahip olmadığın kişileri de ailenin bir parçası gibi görüyor onları da her şeyden sakınıyorsun. Etrafındakilerin unutmaması gereken önemli bir şey var ki o da; senin güvenini ve dostluğunu kazanmak oldukça zor çünkü önce bunu hak etmeleri gerekiyor!

Azim!

Azim!

Senin en büyük tutkun; azim! Ne olursa olsun kafasına koyduğunu yapan nadir insanlardansın. Yaptığın şeyin basit olup olmadığına bakmadan mutlaka en iyisini yapmaya çalışıyor, mükemmeli arıyorsun. Daha da önemlisi karşına çıkan hiçbir zorluk seni yolundan geri çevirmiyor çünkü sen engeller ne olursa olsun asla pes etmeyen, sürekli daha iyisi için yılmadan çabalayan güçlü ve kararlı birisin. Hayata karşı bu güçlüsü duruşunsa içinde ateşi hiç sönmeyen azmetme duygundan kaynaklanıyor!

Öğrenme!

Öğrenme!

.Senin bu hayattaki en büyük tutkun; öğrenmek! Basit, önemli, önemsiz nasıl bir şey olursa olsun sürekli zihin hazineni geliştirmeye çalışıyor, benliğine yeni bir bilgi katmaktan sonsuz bir haz duyuyorsun. Öğrendiğin şeyleri ise başkalarına hava atmaya ya da herhangi bir konuda uzman sıfatı kazanmak adına değil öz ve öz kendi benliğine değer katmak, kişiliğini tatmin etmek için yapıyorsun

Cinsellik!

Cinsellik!

Senin bu hayattaki en büyük tutkun; cinsellik! Cinselliği sadece doğal ya da hayvansı bir ihtiyaç olarak görmediğin gibi bunu adeta bir yaşam felsefesi haline getirmişsin. Şöyle ki yeryüzündeki her canlının hele de insanoğlunun varoluşunun temelinde ‘haz almak’ olduğuna inanıyor ve bunun da en önemli yolunun cinsellikten geçtiğine inanıyorsun. Bu yüzden cinsellik, senin için sadece seks değil, karşılıklı iki insanın birbirini anlaması, sevgi göstermesi, iyi bir iletişim kurması ve böylece mutlu hissedebilmesi demek.

Aşk!

Aşk!

Senin en büyük tutkun; aşk! Aşk dediysek bu senin için sadece iki insanın birbirine beslediği duygulardan ibaret olan değil. Sen; doğaya, güzel bir müziğe, bir kitaba, sevdiklerine ya da hayvanlara kısacası hayatta sana anlam kattığına inandığın ne varsa onlara sevginin ötesinde bir aşk duygusuyla bağlısın. Bu tutkunun doğrultusunda herkese ve her şeye iyilik ve güzellikle bakmaya daha da önemlisi en ufak şeyden bile mutlu olmaya çalışan içi güzelliklerle dolu olan bir insan haline gelmişsin. Ne diyelim böyle devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1372
621
234
150
72
60
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tilkisever

ormanda aslan olmaz

İremia Akpınar

Senin en büyük tutkun; azim! Ne olursa olsun kafasına koyduğunu yapan nadir insanlardansın. Yaptığın şeyin basit olup olmadığına bakmadan mutlaka en iyisini ... Devamını Gör