Görüş Bildir
Haberler
İlkay Akkaya'nın Bir Konseri Daha İptal Edildi

İlkay Akkaya'nın Bir Konseri Daha İptal Edildi

2022 yılının başından bu yana birçok festival ve konser çeşitli nedenlerle iptal edildi. Ceyhan Kaymakamlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda konser vermesi planlanan İlkay Akkaya'nın konserini yasaklanmıştı. Bu olayın ardından İlkay Akkaya'nın 31 Ekim'de Bursa Akademik Odalar Birliği sahnesinde vermeyi planladığı konser Nilüfer Kaymakamlığı tarafından iptal edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'İlkay Akkaya konserimize Nilüfer Kaymakamlığı tarafından izin verilmemiştir'

'İlkay Akkaya konserimize Nilüfer Kaymakamlığı tarafından izin verilmemiştir'

Son aylarda peş peşe gelen festival ve konser iptallerine bir yenisi daha eklendi. Ceyhan Kaymakamlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda konser vermesi planlanan İlkay Akkaya'nın konseri yasaklanmıştı. 

Sanatçı İlkay Akkaya'nın 31 Ekim'de Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapmayı planladığı konserine Nilüfer Kaymakamlığı izin vermedi.

Organizasyon şirketi Ned Yapım, sosyal medya hesabından konserin iptalini şu şekilde duyurdu: '31 Ekim 2022 tarihinde ve BAOB'da gerçekleştirmeyi planladığımız İlkay Akkaya konserimize Nilüfer Kaymakamlığı tarafından izin verilmemiştir. Bilet iadelerimiz bugün itibari ile satın alınan platformlar tarafından yapılmaya başlanacaktır. Üzgünüz.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
18
17
8
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Barutcu

Yağın gerekmez aşıma, yeter zehirin katmasın…