Görüş Bildir
Haberler
İlk Başarılı Lucid Dream Denemem-1 Delinin Günlükleri1 Delinin Gunlukleri

İlk Başarılı Lucid Dream Denemem-1 Delinin Günlükleri1 Delinin Gunlukleri

1 delinin günlükleri
02.06.2014 - 12:12 Son Güncelleme: 02.06.2014 - 12:31

İlk Başarılı Lucid Dream Denemem-1 Delinin Günlükleri

Merhaba sevgili okurlarım ve de ziyaretçilerim. Eski gönderilerimi okuyan arkadaşlar benim rüyalarla ilgili takıntılı bir adam oldugumu zaten az çok anlamıştır diye tahmin ediyorum. Freud kadar olmasam da meraklıyım böyle şeylere.

Lucid dream nedir? Önce biraz ondan bahsedeyim.

Google ye giripte şimdi nedir diye bakmanıza gerek yok ''lucid dream'' rüya anında bilincinizin açık olması ve kontrol edebilme demektir.

Ek olarak aklınızda şu hikaye de bulunsun. İlk olarak 1860 yılında Van Fredic denilen bir adam tarafından bulunmuş. Hikayesi de şöyle bu adamın bir arkadaşı varmış ölmüş.. Günler aylar sonra falan bizim Fredic ölen arkadaşını rüyasında görümüş.. Sen ölüsün yaa o zaman bu bir rüya demişşş ve rüyada bilincinin açık oldugunu fark etmiş.

Birçoğumuzun başına gelmiştir. Lakin ben işin bilimsel yönünden amatör bir araştırmacısı olarak biraz kurcaladım nasıl oluyor falan diye..

En basit yöntemlerinden biri kendine bir cisim ya da renk belirlemek. Ben mavi yi sectim. Ne zaman günlük hayatta bir yerde mavi renk görsem aklımdan hep bu bir rüya mı? sorusunu geçiriyorum.

Yani bilinçli olarak lucid dream görmenin mantığı bu. Ama bazı yerlerde arafa düşersin ölür kalırsın beynin çok yorulur gibi bir ton yorum yapılmış bu konuda ben o kadarını bilmiyorum denemeye kalkıpta ölürseniz sorumluluk sizindir.

Ben bir kaç hafta uğraştım ve sonunda çok kısa da olsa başarılı bir lucid dream denemem oldu. Aklınıza sapıkça şeyler gelmesin.

Rüyama geçiyorum şu anda iyi okuyun.

*Bir caddedeyim o anda nasıl olduysa bi dk şu an da rüyadayım diye bilincimin açık oldugunu fark ettim.

Yapabileceklerimin sınırsız oldugunun da farkındayım.

Caddedeyim demiştim. Cadde yi yarış pistine cevirdim. Sonra 2 adet yarışi arabası yaptım. Daha bitmedi.. Elime playstation kolu aldım arabayı (gerçek bilgiğin yarış arabası) onunla kontrol edecem. Arabalar hızlandı biraz gitti ilerde çarptı niye çünkü ilerde dönemec vardı ben arabanın dışında oyun koluyla kontrol ediyorum dönemeci göremediğim için gitti carptı tabi. O anda rüyanın kontrolü elimden kaçtı.*

Ama yine de herşeyi yapabileceğiniz bir dünyada anlık bile olsa bulunmak harika bişey.

Kaynak: http://1deliningunlukleri.blogspot.co...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın