Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerde Taktiğini Göster, Kupada Takımını Öğren!

İlişkilerde Taktiğini Göster, Kupada Takımını Öğren!

Axe
23.06.2014 - 18:36 Son Güncelleme: 02.07.2014 - 18:11

Herkesin sahada bir taktiği vardır ve taktiğin seni ele verir. Dünyanın bütün kadınları zorlu birer rakiptir. İster Brezilyalı olsun, ister Kolombiyalı, her kalbe gol atmak için bir taktiğin olmalı!

Hadi bakalım! Şimdi soruları cevapla, sahadaki taktiğinin hangisi olduğunu göster. Brezilya’daki Futbol Şöleninde taktiğine uyan takım ortaya çıksın!

1. Bir partidesin ve hoşlandığın kızla aranda çok fazla rakip var. Yaklaşmak için taktiğin ne olur?

2. Hoşlandığın kız sürekli defansta ve hiç pozisyon vermiyor. Ne yaparsın?

3. Kız arkadaşın sana göz açtırmıyor, seni ataklarla sürekli taciz ediyor. N’aparsın?

4. Hoşlandığın kızın da taktiği var; tam atak yaparken seni hep ofsayta düşürüyor! Ne yaparsın?

5. Karşılıklı ataklarla tatlı bir flört yaşanıyor. Tam o esnada oyuna yeni bir oyuncu giriyor: Kızın eski sevgilisi. ‘10 numara Eski Sevgillio!’ Taktiğini alalım?

6. Zorlu bir turnuvayı kazandın, kupayı kaldırdın. Şimdi ne yaparsın?

7. Rakibin dişli çıktı, final maçı uzatmalara gidiyor. Uzatmalarda ilk golü kız attı. Taktiğin ne olur?

8. Yeni tanıştığın kızın deplasmanındasın. Kızın arkadaşları zalim birer hakem gibiler, pozisyonlara hep ofsayt veriyorlar?

9. Arkadaşlarınla yeni tanışacağın kız konusunda iddiaya girdin. Ne oynarsın?

10. Dünya güzeli bir kızın gönlünün şampiyonu oldun. Bu şampiyonluğu ve kızı elden kaçırmamak için günlük iletişim taktiğin ne olur?

"Brezilya – Axe Dark Temptation"

"Brezilya – Axe Dark Temptation"

Kıvrak stilinle sambacı Brezilya'nın fanatik bir taraftarısın. Çikolata renkli Brezilya güzellerini Axe Dark Temptation ile cezbedeceksin!

"Arjantin – Axe Apollo"

"Arjantin – Axe Apollo"

Hareketli ve zeka dolu taktiklerin var, sen Arjantin taraftarısın! Orta Amerika kızlarının kalbine Axe Apollo ile iniş yapacaksın!

"Almanya – Axe Gold Temptation"

"Almanya – Axe Gold Temptation"

Oyun anlayışın disiplinli ve garantici Alman ekolüne göre. Kadınlara yönelik seri ataklarının etkisini Axe Gold Temptation ile taçlandırabilirsin.

"Hırvatistan – Axe Dark Temptation"

"Hırvatistan – Axe Dark Temptation"

Sağlam alt yapınla sahada karizmanı konuşturan Hırvatistan’sın. Ateşli Hırvat taraftarlarının kalbini Axe Dark Temtation’un sempatisiyle kazanacaksın.

"Fransa – Axe Gold Temptation"

"Fransa – Axe Gold Temptation"

Geleneksel taktikleri yenilikçi tarzda kullanarak Fransa gibi amacına ulaşıyorsun. Axe Gold Temptation ile dengeli bir kokuyla romantik Fransız taraftarını etkilemen çok kolay.

"İtalya – Axe Excite"

"İtalya – Axe Excite"

İtalya gibi kıvrak ve taze bir stili sahaya yansıtıyorsun. Geçmişin başarılarla dolu ama kızın karşısında son anda ofsayta düşmemek için, Axe Excite tam sana göre.

"Hollanda – Axe Excite"

"Hollanda – Axe Excite"

Sert, hırçın ve güçlü oyun anlayışın tam Hollanda’yı yansıtıyor. Bu güce denge getirip çekici Hollanda taraftarının kalbine Axe Excite ile girebilirsin.

"İngiltere – Axe Anarchy"

"İngiltere – Axe Anarchy"

Yeni ve ilgi çekici tarzlarda beklenmedik ataklarınla sen tam bir İngiltere’sin. İngiliz taraftarın gönlüne girecek sürprizlerini Axe Anarchy ile süslemelisin.

"ABD – Axe Anarchy"

"ABD – Axe Anarchy"

Yeni ve ilgi çekici tarzlarda beklenmedik ataklarınla sen tam bir ABD’sin. Amerikan taraftarın gönlüne girecek sürprizlerini Axe Anarchy ile süslemelisin.

"Rusya / Axe Anarchy"

"Rusya / Axe Anarchy"

Biraz ağır ve mesafeli ama her zaman amaca yönelik Rusya gibisin. Tarzına enerji katıp Rus taraftarların aklını çelmek için Axe Anarchy kullanmalısın.

"Belçika – Axe Anarchy"

"Belçika – Axe Anarchy"

Biraz ağır ve mesafeli ama her zaman amaca yönelik Belçika gibisin. Tarzına enerji katıp Belçika taraftarların aklını çelmek için Axe Anarchy kullanmalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
EmirHan EfeoğLu

"Fransa – Axe Gold Temptation"