Görüş Bildir
Haberler
İlerleyen Yaşlarına Rağmen ''Bitmedi'' Dedirten 20 Efsane Futbolcu

İlerleyen Yaşlarına Rağmen ''Bitmedi'' Dedirten 20 Efsane Futbolcu

Yaşı olmayan ve bize ''ben bu yaşta bakkala gitmeye üşeniyorum, adamlarda ne fizik, dayanıklılık, devamlılık, profesyonellik varmış arkadaş '' dedirten yaşlı kurtlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mark Schwarzer

1. Mark Schwarzer

Kaleciler için yanlız adam derler ama Schwarzer yanlızlığı seviyor olmalı ki 42 yaşında ve hala kariyerini Premier Lig takımlarından Leciester City forması giyiyor.

2. Gianluigi Buffon

2. Gianluigi Buffon

Juventus ve İtalya Milli takımı'nın efsane eldiveni.37 yaşına rağmen karizmasından,kalitesinden hiçbir şey kaybetmeyen Buffon,geçen sezon şampiyonlar ligi finalinde Barcelona ile oynanan final maçında Juventus kalesini korumuştu.

3. Mario Yepes

3. Mario Yepes

Kolombiya Milli takımında 102 maça çıkan defans oyuncusu,kariyerinde River Plate,Paris Saint Germain,Chievo ve Milan formalarıyla başarılı performanslar gösterdi. 39 yaşındaki defans oyuncusu halen Arjantin ligi takımlarından San lorenzo forması giyiyor.

4. Ricardo Carvalho

4. Ricardo Carvalho

Chelsea ,Real Madrid ve Porto ile başarılı bir kariyere sahip olan portekizli defans oyuncusu,37 yaşına ve kariyerine Monaco formasıyla devam ediyor.

5. Anders Svensson

5. Anders Svensson

İsveç Milli takımı'nın  emektar oyuncusu.Milli takım ile 128 maça çıkmış ve kariyerinde İngiltere Premier lig takımlarından Southamptonda'da oynamış olan 39 yaşındaki Svensson,günümüzde ise yetiştiği kulüp olan IF Elfsborg'da oynamakta.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Andrea Pirlo

6. Andrea Pirlo

İtalya ve dünya futbolunun '' başbakan'' sıfatıyla özdeşleştirdiği ve bugüne kadar oynadığı Milan ,Juventus ve Milli takım performansıyları, eşi benzeri az bulunur oyun zekası ve akla zarar paslarıyla efsaneleşen 36 yaşındaki Pirlo halen kariyerini Amerika'da MLS ligi takımlarından New York City Fc'de devam ettiriyor.

7. Frank Lampard

8. Steven Gerrard

8. Steven Gerrard

İngiltere Milli takımı'nın ve Liverpool'un efsane kaptanı.Gücü,dayanıklılığı,oyun zekası ve takımı yönlendirmesiyle efsaneleşen kaptan, kariyerine MLS ligi takımlarından Los Angels Galaxy takımında sürdürüyor.

9. Xavi

9. Xavi

Barcelona ve İspanya Milli takımı'nın efsane orta sahası.Kadife ayakları,oyun zekası ve şahane ara pasları ile unutulmazlardan 35 yaşındaki Xavi, Katar'ın All Sadd takımında kariyerine devam ediyor.

10. Dirk Kuyt

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Juan Arango

12. Zé Roberto

12. Zé Roberto

41 yaşındaki Brezilyalı oyuncu.Kariyerinde Real Madrid,Bayern Münih,Bayer Leverkusen,Hamburg  formaları giyen oyuncu,Milli takım kariyerinde 84 maça çıkmış.Futbol yaşantısını ülkesinin takımlarından Palmeiras takımında sürdürüyor.

13. Samuel Eto'o

13. Samuel Eto'o

Bitti mi bitmedi mi tartışmaları süredursun,İnter ve Barcelona takımlarında efsaneleşen Eto'o ,Türkiye'de Antalyaspor ile çıktığı ilk maçta attığı 2 muhteşem golle gözlerimizin pasını silidi. 35 yaşındaki yıldız, bitmediğini herkese gösterdi.

14. Francesco Totti

14. Francesco Totti

Roma'nın gelmiş geçmiş en golcü oyuncusudur kendisi.Tamı tamına 38 yaşında ve Roma için değeri önemi tartışılmaz efsane.Roma'ya olan sadakatini ise ''Bir gecede 6 kızla dışarı çıktım.Hepsini birbiriyle aldattım ama Roma'yı asla aldatmam'' sözleriyle dile getirmiş.

15. Didier Drogba

15. Didier Drogba

Marseille ve Chelsea'de efsaneleşen Fildişi'li  oyuncu geçtiğimiz yıllarda Türkiyede'de izleme şansı bulmuştuk.Galatasaray'daki geçen 1,5 sezonun ardından damaklarda şahane bir tat bırakan Drogba, 37 yaşında ve kariyerini Amerikada sürdüren oyuncular kervanında.MLS ligi takımlarından Montreal Impact forması giymekte.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Luca Toni

17. Antonio Di Natale

17. Antonio Di Natale

Udinesse'nin 37 yaşındaki efsane kaptanı ve ayrıca İtalya Milli takımı'nın emektar oyuncusu.2004 yılında Empoli'den Udinesse'ye transfer olan oyuncu,2009/2010 yılında 29 ve 2010/2011 yılında 28 golle gol kralı olmuştur.

18. Diego Forlán

18. Diego Forlán

Uruguay Milli takımında 112 maça çıkan ve 36 gol atan Forlán,kariyerine Arjantin ligi takımlarından Independiente forması ile gösterdiği muhteşem performans ile dikkatleri çekmiş ve Manchester United takımına  transfer olmuştur.Villarreal ve Atletico Madrid forması ile kariyerinde zirve yapan oyuncu,kariyerini ülkesinde CA Peñarol formasıyla sürdürüyor.

19. Miroslav Klose

20. Abby Wambach

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
7
3
3
3
1
1