Görüş Bildir
Haberler
İki Öğretmen, Otizmli Öğrenciyi Darbetti! Öğretmenlerden Biri Tutuklandı

İki Öğretmen, Otizmli Öğrenciyi Darbetti! Öğretmenlerden Biri Tutuklandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesindeki anaokulunda görev yapan iki öğretmen, iddiaya göre otizmli öğrenciye şiddet uyguladı. Şikayet üzerine gözaltına alınan öğretmenler, valilik tarafından açığa alındı. Adliyeye sevk edilen öğretmenlerden biri serbest bırakılırken, diğeri ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

7 aylık bebeği olan Ö.D.Y., serbest bırakıldı

7 aylık bebeği olan Ö.D.Y., serbest bırakıldı

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cuma günü Naile Bilgiç Büyükballı Anaokulu’nda görevli olan Selen K.Ç. isimli öğretmen, özel öğretim sınıfında öğrenim gören otizmli D.D.Ş isimli öğrenciye şiddet uyguladı. İddiaya göre, şiddet anında S.K.Ç’nin yanında bulunan Ö.D.Y. isimli başka öğretmen ise D.D.Ş’ye bağırıp çağırdı. 

Olayı fark eden ve müdahale etmek yerine yaşananları kameraya kaydeden başka bir öğretmen ise, görüntüleri D.D.Ş’nin ailesine izletti. Aile, hastaneye gidip darp raporu aldı. Ardından emniyete başvuran aile, her iki öğretmenden de şikayetçi oldu.

Selen K.Ç. ve Ö.D.Y. isimli öğretmenler açığa alındı

Selen K.Ç. ve Ö.D.Y. isimli öğretmenler açığa alındı

Yaşanan olay önce Gazipaşa Kaymakamlığına, ardından Antalya Valiliğine intikal etti. Yaşanan olayla ilgili idari işlem başlatan Antalya Valiliği Selen K.Ç. ve Ö.D.Y. isimli kadın öğretmenleri açığa aldı. Polis tarafından gözaltına alınan Selen K.Ç. ve Ö.D.Y., karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Selen K.Ç. tutuklanırken, 7 aylık bebeği olan Ö.D.Y., serbest bırakıldı. Şiddet olayının yaşandığı okulla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
8
7
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceykar...

Benim özel öğrencim beni tekmeledi ama bir an olsun aklımdan elimi kaldirmak geçmedi siz bırakin ogretmen olmak insan bile değilsiniz vicdanınız yok birde 7... Devamını Gör

Enkidu An

Aşşağılık insanlar.

Zafer Unlu

o 7 aylik bebege yazik, neden korumaya almamislar bebegi... ayni iskenceyi kendi cocuguna da yapacak...