Görüş Bildir
Haberler
İçerdiği Birbirinden Ateşli Sahneleri Nedeniyle Aile Yanında Kesinlikle İzlenmemesi Gereken 17 Film

İçerdiği Birbirinden Ateşli Sahneleri Nedeniyle Aile Yanında Kesinlikle İzlenmemesi Gereken 17 Film

Sheida
17.11.2020 - 00:15

+18 uyarımızı yapalım! 

NOT: Dizi yorumları beyazperde.com'dan alınmıştır ve sıralamada dizilerin IMDb puanları esas alınmıştır.

17. 365 Dni (2020)

17. 365 Dni (2020)

IMDb: 3,3

Sicilya Mafya ailesinin bir üyesi olan genç ve yakışıklı Massimo Torricelli, babasının öldürülmesinin üzerine onun yerine geçer. Genç bir kadın olan Laura ise, Verşova’da lüks bir otelde satış direktörü olarak çalışır. Kariyer hayatında oldukça başarılı olan Laura’nın özel hayatında işler pek de yolunda gitmez. Erkek arkadaşı Martin ile ilişkisine son bir şans veren Laura, sevgilisi ve birkaç arkadaşı ile birlikte Sicilya’ya gider. Bu gezi Laura’nın hayatının değişmesine neden olur. Sicilya’da yolu Massimo ile kesişen Laura, adanın en tehlikeli adamı tarafından kaçırılır. Massimo, Laura’nın kendisine aşık olması için ona 365 gün süre verir.

16. Yanlış Kapı/ Knock Knock (2015)

16. Yanlış Kapı/ Knock Knock (2015)

IMDb: 4,9

Yağmurlu bir gecede, esrarengiz bir biçimde kapısında beliren iki gizemli kadının; mutlu bir evliliği olan ve standart bir hayat yaşayan Evan Webber'ın hayatında açtıkları tahribatı perdeye taşıyacak olan film, yıllar sonra Reeves'i yeniden gerilim kulvarında karşımıza çıkarmayı hedefliyor. Revees'in hayat verdiği başarılı mimar Evan, eşi ve çocuklarının evde olmadığı bir hafta sonu kaybolduklarını söyleyen iki genç kadının kapısını çalmasıyla kabus dolu bir hafta sonu yaşayacaktır.

15. Amar (2017)

15. Amar (2017)

IMDb: 5,2

Genç Laura ile Carlos, ilk aşkın yoğunluğunu ve kırılganlığını yaşarken hayatın gerçekleri, idealleştirdikleri aşk kavramını yavaş yavaş lekelemeye başlar.

14. Below Her Mouth (2016)

14. Below Her Mouth (2016)

IMDb: 5,5

Jasmine ve Dallas arasında aniden gelişen tutkulu aşk, iki kadının da yaşamını kökten değiştirecektir...

13. Ölürüm Kollarında/ Killing Me Softly (2002)

13. Ölürüm Kollarında/ Killing Me Softly (2002)

IMDb: 5,5

Başarılı bir iş hayatı ve birlikte yaşadığı hoş bir sevgilisi olan Alice web sayfası tasarımları yapan genç ve güzel bir kadındır. Son derece düzenli ve mutlu görünen hayatı, hakkında hiçbir şey bilmediği yakışıklı, etkileyici ve gizemli biri olan Adam ile tanışmasıyla birlikte çok farklı bir biçimde değişmeye başlar.

12. White Girl (2016)

12. White Girl (2016)

IMDb: 5,7

Platin sarısı saçları ve çarpıcı gülüşüyle Leah her türlü zevkin peşinden koşar. Tatile girmeden önceki iki haftasını oda arkadaşıyla ve patronuyla uyuşturucu kullanarak geçirir. Aynı zamanda torbacısı Blue ile yakınlaşır ve lisede uyuşturucu satarak, kafaları çekerek günlerini geçirirler. “Zirve”de yaşadıkları bu günler Blue’nun tutuklanıp geride büyük miktarda kokain bırakmasıyla sona erer. Leah’ın iki seçeneği vardır: ya uyuşturucu kendi tüketecektir; ya da satıp Blue’yu kurtaracaktır.

11. Love (2015)

11. Love (2015)

IMDb: 6,1

Yönetmeni Gaspar Noe tarafından erotik melodram olarak tanımlanan film coşkulu bir şekilde buram buram erotizm kokan bir ilişkinin kucağında kendisini bulan bir erkek ve iki genç kadının öyküsünü anlatıyor.

10. Günahkar/ Original Sin (2001)

10. Günahkar/ Original Sin (2001)

IMDb: 6,1

Julia isimli esrarengiz ve güzeller güzeli bir kadın Luis Antonio Vargas isimli genç bir adamın aklını başından alarak onu birtakım sahtekarlık olaylarına bulaştırır. Luis, artık asla geri dönemeyeceği bir suçlar bataklığına girmiştir. Asıl şoku ise, uğrunda her şeyini verebileceği Julia'nın aslında kendisine aşık olmadığını öğrenince yaşayacaktır. Artık Luis'in tek amacı bu fettan ve yararcı kadından ağır bir intikam almak olacaktır.

9. Yenilik Tutkusu/ Newness (2017)

9. Yenilik Tutkusu/ Newness (2017)

IMDb: 6,4

Martin ve Gabi, bir çöpçatanlık uygulaması aracılığıyla tanışır. Birbirlerini tanımaya çalışan ve oldukça heyecanla olan ikili kısa sürede sevgili olur. Her şey yolundadır; sürekli birlikte vakit geçirip, eğlenirler. Fakat heyecanın azalmaya başlamasıyla ilişkilerinde sorunlar ortaya çıkar. Aralarındaki sorunu çözmeye çalışan Martin ve Gabi sıra dışı bir çözüm bulur. Farklı denemeler yapmaya karar veren çift düşlemedikleri sorunlarla karşılaşır.

8. Beach Rats (2017)

8. Beach Rats (2017)

IMDb: 6,4

Brooklyn'in kenar mahallelerinden birinde, hasta olan babası ve annesiyle yaşayan Frankie, evdeki sorunlardan kaçmak için serseri arkadaşlarıyla takılmaktadır. Annesi tarafından bir kız arkadaş bulması için baskı gören Frankie, çevresindeki şüpheli arkadaşları ve beraber olduğu yaşlı erkeklerle vakit geçirirken, kendisini bambaşka bir keşfin içinde bulur.

7. Sleeping with Other People (2015)

7. Sleeping with Other People (2015)

IMDb: 6,5

Hem iyi huylu bir zampara, hem de üçkağıtçı bir adam hayatının aşkıyla karşılaşırsa ne olur dersiniz? Hem de bu aşkın karşılıksız bir ilişki olduğu düşünülürse? Elbette ki kendi alışkanlıklarından vazgeçecek ya da bildiği hayata devam edecek...

6. İtiraf/ Nymphomaniac 1-2 (2013)

6. İtiraf/ Nymphomaniac 1-2 (2013)

IMDb: 6,9

Nemfomanyak bir kadın olan Joe'yu merkeze alan film, baş karakterinin doğumundan 50 yaşına kadar olan hayatına, özellikle de cinsel serüvenlerine odaklanıyor. Soğuk bir kış gecesi yakışıklı bir bekar olan Seligman, yolda dövülmüş halde Joe'yu bulur. Onu evine getirip, yaralarını sarar. Joe bu adamın evinde dinlenirken kendi hikayesini de anlatmaya başlar... Filmin oyuncu kadrosu ise Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman ve Willem Dafoe gibi pek çok sürpriz ismi bir araya getiriyor.

5. Zamana Güzellik Kat/ Cashback

5. Zamana Güzellik Kat/ Cashback

IMDb: 7,2

Acı veren bir ayrılığın değiştirdiği keyifli bir hayat hikayesi... Yaşadığı aşk acısı nedeni ile sıkıntılı günler geçiren Ben Willis, Güzel Sanatlar’da okuyan bir resim öğrencisidir. Sıkıntılı günler engel olamadığı bir alışkanlığa tutulmasına neden olur: bir türlü uyuyamamaktadır.

Bir süre sonra bu soruna bir çare bulabilmek ve zamanını faydalı bir şekilde geçirebilmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. İlk başlarda sıkıcı görünen sekiz saatlik bu mesai, çalışma arkadaşlarını tanımaya başladıkça ilginç ve keyifli bir maceraya dönüşür.

Her biri dışarıdan bakıldığında son derece sıkıcı görünen bu işi, zaman kavramını unutarak eğlenceye çevirmiştir. Kimisi koridorlarda kaykayla kayarak eğlenir, kimi dövüş sanatlarındaki maharetini sergiler... Ben de, zaman kavramını unutarak çevresindeki insanları ve güzellikleri tanımaya başlayacaktır. En çok ilgisini çekense güzel ve sessiz kasiyer Sharon’dır.

4. Dönüş Yok/ Irréversible (2002)

4. Dönüş Yok/ Irréversible (2002)

IMDb: 7,4

Paris'te oldukça pis bir arka sokak barı... İçeriden dışarıya çıkan sedyeler, ambulans ışıkları ve yaşanmış kanlı bir gece... Bu gecenin kurbanları, aslında bu gecenin sonunda değil başındadırlar. Hayatın kurgusu, bazen insanın zannettiği gibi ileri doğru değil, geriye doğru akar. Bütün günahlar, birer birer ortaya çıkacaklardır ve insanoğlu kendi pisliğiyle karşı karşıya gelecektir.

3. Piyano (1993)

3. Piyano (1993)

IMDb: 7,6

The Piano, dilsiz bir pianist olan Ada ve kızının, 19. Yüzyılın ortalarında Yeni Zellanda’nın batı kıyısında geçen hikayesidir. Altı yaşından beri tek bir kelime bile konuşamayan Ada bu suskunluğunu çok sevdiği piyanosuna yansıtmış, iyi bir piyanist olmuştur. Babası Ada’yı, Yeni Zellanda’lı bir zenginle yaptığı anlaşmayla evlendirir ve genç kadın kızını da alarak daha önce hiç görmediği, bilmediği bu ülkeye taşınır. Yeni kocasıyla arasında problemler yaşanır ve genç kadın piyanosundan ayrılmak zorunda kalır. Ancak bu esnada kendisini bekleyen bir sürpriz hayatındaki tüm aksaklıkları çözecek, onu bambaşka biri haline getirecektir.

2. Kefaret/ Atonement (2007)

2. Kefaret/ Atonement (2007)

IMDb: 7,8

1935 yazının en sıcak günlerinden birinde, On üç yaşındaki Briony Tallis, yanlış zamanda yanlış yerde bulunarak görmemesi gereken bir şeyi aklına kazır: Ablası Cecilia ve hizmetçilerinin oğlu Robbie’nin gizli bir şekilde cilveleşmelerine tanık olmuştur. Çocuk aklı ile gördüklerini yanlış yorumlaması yıllarca sürecek büyük bir trajedinin yaşanmasına neden olacaktır. Bir daha hiç düzelmeyecek kadar trajik bir şekilde kaderleri birbirlerine bağlanan bu üç insan da, hak etmedikleri bir kefaretin farklı şekillerde kurbanı olacaklardır...

1. Hizmetçi/ Handmaiden (2016)

1. Hizmetçi/ Handmaiden (2016)
filmmusic.pl

IMDb: 8,1

Hizmetçi, bir dolandırıcı tarafından kiralanan bir hizmetçinin hanımefendisine duyduğu gizli aşkı konu ediyor. 1930'larda geçen hikayede kendisini Kont olarak tanıtan bir dolandırıcı, gizemli ve saf görünen Japon varis Leydi Hideko'nun zenginliğini ele geçirmek için onu kendisine aşık etmeyi planlar. Sook-hee'yi ise ona yardım etmesi için Leydi'ye hizmetçi olarak kiralar. Ancak bu hizmetçinin her şeyden habersiz hanımefendisine delicesine aşık olması işleri karıştıracaktır...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
126
66
48
40
29
26
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın