Görüş Bildir
Haberler
Huzuru İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz Kaz Dağları'na Yakın Kamp Yerleri Listesi

Huzuru İliklerinize Kadar Hissedeceğiniz Kaz Dağları'na Yakın Kamp Yerleri Listesi

Yeter Şirin
30.05.2023 - 08:47

Yeşilin her tonunu göreceğimiz, huzurun her hücremize işleyeceği Kaz Dağı’ndayız bu yazıda sevgili okur. O güzelim temiz havayı içinize çekmek, şelalenin manzarasına karşı çayınızı kahvenizi yudumlamak ya da sabahları sadece kuş sesiyle uyanmak istiyorsanız kamp yerleri listemizi mutlaka gözden geçirin. Daha fazla bilgi ve yeniden doğmuş gibi hissedeceğiniz kamp yerleri için buyurun yazının devamına… 🌲

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaz Dağı Kamp

1. Kaz Dağı Kamp

Şehirin kalabalığından ve gürültüsünden bıkanlar için Kaz Dağı Kamp adeta bir terapi merkezi görevi görecek. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Zeytinli, Mesire Alanı Küme Evler No:14, 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05392077989

Instagram: @kazdagikamp10

Ziyaretçi Yorumu: “Kamp alanı doğayla iç içe güzel bir yerdi. Bunun yanında tuvaletler vs. gayet temiz ve elektrik, İnternet gibi birçok imkana sahip işletme sahipleri de çok ilgili.”

2. Değirmen Kamp Kaz Dağları

2. Değirmen Kamp Kaz Dağları

Kahvaltısıyla, havasıyla ve konumuyla kampçıların gözdesi haline gelen Değirmen Kamp Kazdağları’nda sizde bu deneyimi yaşamak istiyor, daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak istiyorsanız tıklayın

Adres: Zeytinli, 72. Sk. No:1, 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05354113012

Instagram: @degirmen_camp

Ziyaretçi Yorumu: “Tertemiz bir tesis. Gayet ilgili ve alakalıdır. Harika bir kamp geçirdik. Mangalımıza kadar yardım ettiler. Dere kenarında harika sabah kahvaltısı, ateş başında harika akşam sohbeti ve güzel insanlar. Umarım tekrar gelmek kısmet olur.”

3. Kuzgun Kamp

3. Kuzgun Kamp

Sizde bu yaz Kaz Dağlarında kamp kurmak istiyor ama karasızsanız Kuzgun Kamp aradığınız yer olabilir. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Mehmetalan, 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05304930600

Instagram: @kuzgunkamp

Ziyaretçi Yorumu: “Kaz Dağlarının güzel doğasının içinde, pırıl pırıl akan ırmağın gölleştiği mis gibi bir suda yüzebildiğin bir yerde, şehire dair hiçbir şeyin bulunmadığı huzurlu bir ortamda ve güzel insanlarla birlikte keyifli bir tatildi. Ezel ve arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsem az.”

4. Arden Kamp

4. Arden Kamp

Konumu, işletme sahibinin alakası ve Kaz Dağı yamaçlarında unutulmaz bir kamp deneyimi için Arden Kamp sizi bekliyor. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Mehmedalan köyü, 10305 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05435227838

Instagram: @arden_kamp

Ziyaretçi Yorumu: “Temiz ve düzenli bir kamping. Bayram kalabalığına rağmen rezervasyonsuz gittiğimizde bizi karşılayan bize sürekli yardımcı olan Alper beye çok teşekkür ederiz iyi bir dost kazandık .Restoranı aktif yemekleri çok lezzetliydi. İlgileri gayet iyiydi. Wc-duş tertemizdi.Konaklama alanı olarak genelde dere kenarında, biz yukarıda zeytinliklerin altında konakladık. Önünde rahat yüzülebilecek ve kano yapılabilecek alanları var. Tekrar tercih ederiz :)”

5. İda Tahtalıköy Kamp

5. İda Tahtalıköy Kamp

İsmine bakıp nasıl yani diyeceğiniz İda Tahtalıköy aslında tahta evlerden oluşan bir kamp alanı. Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres: Hasan Boğuldu Yolu, İda Tahtalı Köy, Fazıl Bey Caddesi Üzeri No 148, 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05416321371

Instagram: @idatahtalikoy

Ziyaretçi Yorumu: “Buldum gezdim ve gördüm şahane bir sabaha uyanmak gibisi yok kuşlar ve dere sesi eşliğinde harika bir kamping tavsiye ederim.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Troltunga Camping

6. Troltunga Camping

Kamp alanına ulaşım, akar su yanında olması ve işletmenin titiz çalışanları sayesinde unutulmaz bir kamp hatıranız olacak. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın

Adres:Kızılkeçili, 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05394310884

Instagram: @troltungacamping

Ziyaretçi Yorumu: “Bir kamp alanında aranan her şey mevcut. Deresine girdik yüzdük,  ağaçların altında doğanın keyfini çıkardık. Ayrıca özellikle ayırdıkları ateş alanıyla doğaya zarar vermiyor olmaları çok hoş. Ateş başında canlı müzikle 2 gece geçirdik. Yemek yapmak için yeterli malzemesi olmayanlar için yemek servisi de düşünülmüştü. Yöneticisi Esat bey de çok ilgiliydi çok memnun kaldık.  Hatta Troltunga yazılı renk renk çok güzel bileklerini de taktik hatıra olarak geri geldik. Kesinlikle deneyimlemeniz gerekiyor.”

7. Pine Garden Camping & Restaurant

7. Pine Garden Camping & Restaurant

Kuş sesleriyle huzurlu bir tatil yaşamak istiyor ve bunu Kaz Dağlarına yakın bir konumda istiyorsanız Pine Garden Camping tam size göre. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor.

Adres: Kızılkeçili, Fazılbey CAD no:161, 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05530855973

Instagram: @pinegardencamping

Ziyaretçi Yorumu: “İşletmecilerinin amacı insan kazanmak olan, manzarası ve yaşam alanıyla kampçı geleneği olanlar için her imkanı barındıran bir yer. Çevrede bulamayacağınız, ata mirası onyıllardır ısrarla büyütülmüş çamların altında kamp yapabilirsiniz. Yakındaki yerleşim yerinde her ihtiyacınızı görmeniz mümkün. Aylar sonra tekrar aklınıza gelip havasını ve ortamını özletir. İşletmecileriyle tanışıp manzaralı terasında bir çay içmeden ayrılmamak gerek.“

8. Xibalba

8. Xibalba

Gözlerden uzak, çok fazla kimsenin bilmediği ve yazarken acaba yazsam mı dediğim bir yer burası. Kıymeti bilinip umarım bu doğal güzelliği de bozmayız! Daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Mehmetalan, Mehmetalanı Köyü Yolu, 10360 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05322283423

Ziyaretçi Yorumu: “Yolu yapılmasın, ulaşım rahat olmasın, yalnızca doğanın kıymetini bilen insanlar emek sarf ederek varabilsin istediğim yer. Cenneti tefekkür etmelik kusursuz güzellikte, saatlerce hiç sıkılmadan seyretmelik bir manzara. Tekrar gitmek için can atıyoruz.”

9. Hızır Kamp

9. Hızır Kamp

Şehrin o kalabalığından uzakta, ciğerlerinize çam havasının dolmasıyla sakinliği iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir kamp alanı arıyorsanız Hızır Kamp aradığınız yer olabilir. işletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için tıklayın.

Adres: Mehmetalanı Mah., 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05457914445

Instagram: @hizirkamp

Ziyaretçi Yorumu: “Her şey harikaydı. Çalışanlar inanılmaz güler yüzlüydü, tuvalet banyo tertemizdi, yemekler şahaneydi. Rahatsız olacağımız en ufak bir şey yaşanmadı. Ayrıca mekana gelen tüm konuklar da çok güvenilir bir izlenim verdi bize, çadırda değerli eşyalarımızı bile gönül rahatlığıyla bıraktık. İşletmenin belirli sayıda konuğa izin vermesi, içeride aşırı kalabalık bir ortam oluşmasını engellemiş, tatilimizi daha konforlu hale getirdi bu durum da. Gece bar kısmında veya ateş başında oturmak çok keyifliydi ve daha bir sürü şey:) (Evet öve öve bitiremiyorum :))”

10. Ağlayan Şelale Kamping

10. Ağlayan Şelale Kamping

Havasıyla ve manzarasıyla “oh be” diyeceğiniz Ağlayan Şelale Kamping Kaz Dağlarına yakın bir başka tercih edebileceğiniz bir yer. İşletme hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon için telefon etmeniz gerekiyor. 

Adres: Güre, Pınarbaşı yolu üzeri, 10300 Edremit/Balıkesir

Konum için tıklayın

Telefon Numarası: 05425956715

Instagram: @aglayanselale1

Ziyaretçi Yorumu: “Ufak bir şelale ve dere akıyor piknik yapmak çin güzel bir yer otopark mevcut ücretli giriş masalar mevcut makul bir yer gidilebilir tavsiye ederim.”

Balıkesir ile ilgili şu içerikler de dikkatinizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
100
88
66
59
45
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın