Görüş Bildir
Haberler
‘HÜDAPAR’lılar Meclis'te Yanlarında Kadın İstemiyor’ İddiası

‘HÜDAPAR’lılar Meclis'te Yanlarında Kadın İstemiyor’ İddiası

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AK Parti listelerinden seçilen HÜDAPAR’lı milletvekillerin Meclis'te yanlarında kadın istemedikleri iddia edildi. Milletvekili seçilen HÜDA-PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, TBMM'de okunan milletvekili yemininin değiştirilmesi gerektiğini açıklamıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kadın çalışanın olmadığı katlarda çalışmak istiyorlar'

'Kadın çalışanın olmadığı katlarda çalışmak istiyorlar'

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'dan HÜDA PAR'la ilgili iddia geldi. 

“HÜDAPAR’ın milletvekilleri Meclis’te kadın çalışan istemiyorlar'' diyen CHP'li Ağbaba sözlerine şöyle devam etti: ''Kadın çalışanın olmadığı katlarda çalışmak istiyorlar. İşte AKP’nin meclise soktuğu vekiller bunlar. Bunlar Cumhuriyet düşmanı, Atatürk düşmanı, bayrak düşmanı. 28 Mayıs seçimleri geçmeden bütün Türkiye tanısın bunları. Bizim bir taraftan afişlerimiz yırtılıyor, bir taraftan çeteler tarafından genel başkanımızın afişlerine saldırı düzenleniyor. Gençlik kollarımıza saldırıyorlar. Bunların tamamını kınadığımı söylemek istiyorum. Biz savaşa değil seçime gidiyoruz. Herkese sesleniyorum bu huzurumuzu bozmasınlar. İnsanlar özgürce sandıklara gidip oylarını kullansınlar. Afiş yırtarak, gençlere saldırarak oyunuzu arttıramazsınız. Malatyalılar sizi tanır. Bu saldırıları yapan bir çete var ve buradan bu çeteleri kınadığımı söylemek istiyorum.”

'Montaj videoları varsa 2013’te Kandil’e TRT’nin ve Anadolu Ajansının muhabirini gönderenlerden çıkar'

'Montaj videoları varsa 2013’te Kandil’e TRT’nin ve Anadolu Ajansının muhabirini gönderenlerden çıkar'

Erdoğan’ın montaj itirafında bulunduğu videoyla ilgili itirazlarını 14 Mayıs öncesi yaptıklarını dile getiren CHP'li Ağbaba, Tayyip Erdoğan’ın videolar montaj itirafından sonra Bülent Turhan utanmazlıkta çığır açmış durumda. Utanmadan o montaj videolarının suçunu bize atmaya çalışıyor. Neymiş 14 Mayıs’tan önce neden bu videolara itiraz etmemişiz. Biz 14 Mayıs’tan önce de bu videolara itiraz ettik ve bunu da kamuoyu ile paylaştık. Bunun bir kumpas olduğunu, siyasi bir ahlaksızlık olduğunu, siyasi namussuzluk olduğunu herkese söyledik, bugün de söylüyoruz. Biz Bülent Turan’ı meclisten tanırız, nasıl manipülasyoncu olduğunu biliyoruz. 2019 seçimlerinde Osman Öcalan TRT’ye çıktı dediğimiz zaman yok efendim TRT’ye çıkmadı, TRT Kürdi’ye çıktı diyen bir siyasetçi, bir utanmaz. Yazıklar olun sana Bülent Turan. Montaj videoları varsa 2013’te Kandil’e TRT’nin ve Anadolu Ajansının muhabirini gönderenlerden çıkar” diye konuştu.

Milletvekili seçilen HÜDA-PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, TBMM'de okunan milletvekili yemininin değiştirilmesi gerektiğini açıklamıştı. 14 Mayıs öncesi seçime ilişkin açıklamalarda bulunan HÜDA PAR'lı yetkililer, istanbul Sözleşmesine ve kadını koruyan 6284 sayılı kanuna karşı olduklarını dile getirmişlerdi. Ayrıca HÜDA PAR'lı yetkililer, katıldıkları her televizyon programında türk bayrağına karşı olduklarını söylemekten kaçınmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
14
10
5
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslan Arık

Emin olun ülkemdeki aklı başında hiç bir kadın sizinle yan yana oturmak istemez.

Sahtesecim

E ne olacak erkek cocugu me koyalim yanlarina Ya tecavuz ederlerse bir kereden bisey olmaz mi diyecekler gene?

moonlight

errrkek verelim arkalarına .. severler bunlar