Görüş Bildir
Haberler
Tribünlerden Sert Tepki: 'Meclis'te Hizbullah İstemiyoruz'

etiket Tribünlerden Sert Tepki: 'Meclis'te Hizbullah İstemiyoruz'

Kübra Köklü
20.05.2023 - 23:28 Son Güncelleme: 21.05.2023 - 11:35

Yeni Mersin İdmanyurdu'nu tebrik etmek için sahaya inen Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, taraftarlarca protesto edildi. Tribünlerden 'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz' sloganı atıldı. Fenerbahçe ile Trabzonspor karşılaşmasında da Fenerbahçe taraftarı “Mecliste Hizbullah istemiyoruz” sloganları atmıştı. Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek ise taraftarlara 'Embesiller' demişti.

İlgili Haber

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Mustafa Kemal'in askerleriyiz'

'Mustafa Kemal'in askerleriyiz'

HÜDA PAR'ın 4 milletvekili AK Parti listelerinden meclis'e girdi. Bu olay kamuoyunda iyi karşılanmaması üzerine HÜDA PAR'a ve AK Parti'ye tepkiler çığ gibi büyüdü.  

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'un son haftasında Yeni Mersin İdmanyurdu sahasında Yomraspor'u 5-1 mağlup ederek, 2'nci Lig'e yükseldi.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'un son haftasında şampiyonluk yarışı veren Yeni Mersin İdman Yurdu, küme düşme hattında yer alan Yomraspor'u konuk etti. Mersin ekibi, karşılaşmadan 5-1'lik sonuçla galip ayrılarak puanını 68'e yükseltti ve grubunu ilk sırada bitirdi. 34 puanda kalan Yomraspor ise Şile Yıldızspor ve Eskişehirspor'un ardından Bölgesel Amatör Lig'e düşen 3'üncü takım oldu.

Karşılaşmanın ardından Yeni Mersin İdmanyurdu teknik heyeti ve oyuncuları, şampiyonluk coşkusunu taraftarlarıyla yaşadı.

'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz'

'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz'

Mersin'den AK Parti milletvekili seçilen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de maçı tribünden izledi. Galibiyetin ardından sahaya inen Nebati, futbolcular ve teknik heyeti tebrik etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, Yeni Mersin İdmanyurdu taraftarları, Nebati'yi ıslıklarla protesto etti. Taraftarlar, 'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz' ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganları attı. 

Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe ile Trabzonspor'un Ülker Stadı'ndaki karşılaşmasında Fenerbahçe taraftarı, “Meclis’te Hizbullah istemiyoruz” sloganları atmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
37
12
11
11
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Diğdem Çakır

Hüda parın ve hdpnin kesinlikle çıkması gerek. Yeter artık!

mamamia

tmm istemiyoruz da oyları babam vermiyor heralde di mi?

Sahtesecim

Ysp ye oy verd8n Mamamia

Basileios

ben direkt mecliste nebatiyi istemiyorum.