Görüş Bildir
Haberler
Hotspot Shield Proxy Programı

Hotspot Shield Proxy Programı

Barış Ay
11.02.2014 - 05:35 Son Güncelleme: 11.02.2014 - 13:35

Hotspot Shield Proxy Programı

İnternet artık eskisi kadar az insan tarafından kullanılmıyor. Birçok iyi niyetli insan ve kötü niyetli insanın girdiği ortamda elbette bazı içerikler devletler tarafından zararlı görülecektir. İşte bu zararlı içerikleri barındıran web siteleri de kişilere zarar sağlamaması amacı ile yasaklanıyor. Haklı yere yasaklanan web sitelerinin yanında faydalı birçok web sitesinin de yasaklandığı gerçek. Peki, bir web sitesi yasaklandı diye bir daha o web sitesine giriş yapmayacak mısınız? Elbette hayır. Bu engeli aşmanın DNS değiştirme ve Proxy değiştirme gibi birçok farklı yöntemi mevcut. Bunları internetin her köşesinde bulmak ve uygulamaya çalışmak da oldukça basit bir iş. Ancak Hotspot Shield isimli yazılım tüm bunları yapmaktan çok daha kolay olan bir yazılım.

Yasaklanan sitelerin sayılarının sürekli olarak artmasının sonucunda Hotspot Shield gibi birçok yazılım piyasaya çıktı. Hotspot Shield programı hiç şüphesiz bu yazılımlar arasında en kullanışlı olanıdır. Bu program sayesinde bilgisayar bilginiz çok az olsa dahi neredeyse hiç uğraşmadan birkaç saniye içerisinde bilgisayarınızı yasaklı sitelerin erişimine açabilirsiniz. Böylece herhangi bir web sitesine ulaşmak artık sizin için sorun olmaktan çıkıyor demektir.

Siz de hemen Hotspot Shield yazılımını indirerek dilediğiniz gibi internet sitelerinin tamamına ulaşmanın tadına varabilirsiniz. Böylece hangi sitenin faydalı içerikler sunduğuna ya da hangisinin zararlı içerikler sunduğuna sadece kendi iradenizi kullanarak karar verebilirsiniz.

Kaynak: http://www.yassaksiz.com/hotspot-shie...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın