Görüş Bildir
Haberler
Hissedilen Zevki Arşa Çıkaran Bir Cinsel Deneyim Olan Tanktrik Mastürbasyonda Yapılan 5 Hata

Hissedilen Zevki Arşa Çıkaran Bir Cinsel Deneyim Olan Tanktrik Mastürbasyonda Yapılan 5 Hata

esma çetin
29.06.2022 - 00:36

Mastürbasyon yapmak size zevk vermekten çok işkenceye dönüşüyorsa doğru yerdesiniz! Hislerinizi daha yoğun hissetmek ve daha zevkli bir cinsel deneyim yaşamak için tantrik mastürbasyonun ne olduğunu ve yapılan hataları sizlere anlattık. Gelin mastürbasyon yaparken yapılan 5 hatayı birlikte inceleyelim👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tantrik cinsellik diye bir kavram duymuş muydunuz?

Tantrik cinsellik diye bir kavram duymuş muydunuz?

Aslında bu bir Hint felsefesi. Tantrik cinsellik, hepimiz bildiği cinselikten biraz farklı. Tantrik cinsellik, cinsel ilişkinin daha yoğun, heyecanlı ve huzurlu kılmayı amaçlayan bir Hint öğretisi. Tantra sayesinde siz ve partneriniz spiritüel bir bağ kurup daha yoğun bir cinsel tecrübe yaşıyorsunuz. Aynı şekilde tantrik mastürbasyon yaparak da daha yoğun bir tecrübe yaşamanız mümkün. Ancak bunun için aşağıda belirttiğimiz 5 hayatı yapmamanız gerekiyor.

1. Hedefe odaklanmayın.

1. Hedefe odaklanmayın.

Uyarılma ve orgazm, tantrik mastürbasyonun harika bir parçası olsa da, mutlaka gerekli değildir. Alışılagelmiş veya olağan şeyler yapma yöntemlerinizden kaçınmaya çalışın. Sizi uyaracağını bildiğiniz yöntemlerden farklı şeyler deneyin. Farklı duyumların, dokunuşların ve hareketlerin nasıl farklı uyarılma tatları yarattığını keşfedin.

Samimiyet koçu ve zevk eğitimcisi Libby Sheppard, 'Ateşli filmler izlemeyi, hayal kurmayı ve seksi bir kıyafet giymeyi deneyin' diyor.

2. Kendinizi yargılamayın.

2. Kendinizi yargılamayın.

Yaptığınız şeyin “tuhaf” olabileceğine dair düşüncelere kapılmayın ve kendinizi yargılamamaya çalışın. Mastürbasyon yapmanın normal bir cinsel gereksinim olduğunu kendinize hatırlatın. Kendinize güvenli, rahat ve özel bir alan yaratmak negatif duygulardan arınmanıza yardımcı olabilir.

3. Çok fazla uğraşmayın.

3. Çok fazla uğraşmayın.

Zevk almak için fazla çabalamayın. Bir deneyimi zorlamaya çalışmanın organik bir tarafı yoktur. Eğer zevk almıyorsanız zorlamak yerine başka bir zaman tekrar deneyebilirsiniz. Çoğu zaman, seks bir performans olarak düşünülür. Tantrik mastürbasyon, bir performanstan çok bir deneyimdir. Bu yüzden bu deneyimi yaşamak için kendinizi zorlamayın.

4. Anda kalmaya çalışın.

4. Anda kalmaya çalışın.

Sürecin tadını çıkaramadan orgazm olmak için acele etmek, dikkat dağıtıcı şeyler ile aynı ortamda bulunmak ve sizi havaya sokacak şeyleri planlamamak bu tecrübeyi tam anlamıyla yaşamanıza engel olacaktır. Seksi filmler izlemeyi, hayal kurmayı ve seksi bir kıyafet giymeyi deneyin. Bu faktörler, vücudunuzla olan ilişkinizden yavaşça keyif almanıza ve kendinizi rahat ve huzurlu hissetmenize yardımcı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Aceleye getirmeyin.

5. Aceleye getirmeyin.

Vücudunuzun rahat bir duruma gelmesi, sinir sisteminin sakinleşmesi ve beynin meditasyon dalga boyuna girmesi için en az yarım saate ihtiyacı vardır. Gerçekçi olarak, bir tantrik mastürbasyon seansı, 45 dakikadan fazla sürecektir.

Nefesinizi yavaşlatın, dokunuşunuzu yavaşlatın, hareketlerinizi yavaşlatın. Ne kadar yavaş giderseniz, o kadar yoğun hissedeceksiniz. Çoğu insan için mastürbasyon yapmak hızlı bir şekilde gerçekleşir. Ancak tantrik yaklaşımın bitiş çizgisi yoktur, bu nedenle acelesi yoktur. Yavaşlayın ve zaman ayırın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
4
4
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

31 çekmeyi sizden öğrenecek değiliz :))

Osman Elmallı

Tanktrik nedir tam bilmiyorum ama cem garipoğluda mast*rbasyon yaparken ölmüş zevki artırma taktiği için