Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Rüyasında Gördüğü Adam

Herkesin Rüyasında Gördüğü Adam

Fırat Aker
03.10.2015 - 21:59

Araştırmalara göre birbirinden farklı ülkelerde birçok kişi bu adamı rüyasında görüyor.

Çeşitli ülkelerden tam 2000'den fazla kişi bu adamı rüyalarında gördüğünü iddia ediyor.

Yazımın sonunda iki bilgi videosunu paylaştığım bu ilginç olay hakkında sizler ne düşünüyorsunuz ?

-2006 yılında New York’ta tanınmış bir psikiyatr, hastasının garip bir rüyasını dinledi. Bu rüyada hasta, bir adamın kendisine hayatıyla ilgili tavsiyeler verdiğini görmüştü. Üstelik bu yüzü rüyasında ilk kez görmüyordu. Aynı adam daha önce de sıklıkla rüyalarında ortaya çıkıyordu.

Hasta, hayatı boyunca bu adamı gerçek yaşamında hiç görmediğine yemin ediyordu haliyle neden bu adamı rüyasında gördüğünü merak ediyordu.Psikiyatristin isteği üzerine hastanın rüyasında gördüğü bu adamın bir robot resmi çizildi ama resmin kime ait olduğu bir sır olarak kaldı.

Birkaç gün sonra başka bir hasta psikiyatristin masasında duran bu resmi gördü ve psikiyatriste şu soruyu sordu: “Bu adamı tanıyor musunuz?” Ve devam etti “Onu sürekli rüyamda görüyorum ama kim olduğunu bilmiyorum!

Doktor şaşkınlılar içerisinde resmi diğer doktor arkadaşlarına gönderdi ve hastalarına bu resimdeki adamı rüyalarında görüp görmediklerini sormalarını istedi.Birkaç ay içinde arkadaşlarından cevap geldi. Dört hasta daha, resimdeki adamı rüyalarında gördüklerine dair yemin ediyordu. Robot resimden “Bu adam!” diye ürkerek bahsediyorlardı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Herkesin rüyasında gördüğü adam. 1

Herkesin rüyasında gördüğü adam. 1

Ortaya Teoriler Atıldı

Birbirini tanımayan insanların rüyasına giren bu adamla ilgili ortaya bazı teoriler atıldı. Rüyalarında bu adamı gördüğünü iddia edenlerin en çok rağbet ettiği teoriler ise şöyle sıralandı:

Rüya sörfü teorisi:

Teoriye göre bu adam, insanların rüyalarına görmeyi başaran, gerçek hayattan bir insan. Psikolojik özel yetenekleri sayesinde buna muktedir biri.

Arkatip Teorisi:

Jung’un psikoanalitik teorisine yaslanan bir görüşe göre bu adam kolektif bilincin yarattığı bir arketipti.Toplumda birbirine benzer travmalar ve dramlar yaşayan insanların birbirine benzeyen rüyalar görmesi mümkün olabilirdi.

Bazılarıysa insanların rüyalarında benzer birini gördüğünü ama aslıdna bu adama pek benzemediğini, buna rağmen insanların bu resmi iddia ediyor.

Herkesin Rüyasında Gördüğü Adam - Bölüm 1

Herkesin Rüyasında Gördüğü Adam Bölüm 2

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın