Görüş Bildir
Haberler
Her Aralık Ayında Sıkılmadan Tekrar Tekrar İzlemek İsteyeceğiniz Birbirinden Güzel 13 Film

Her Aralık Ayında Sıkılmadan Tekrar Tekrar İzlemek İsteyeceğiniz Birbirinden Güzel 13 Film

11.12.2021 - 16:15

Eveeet, yine koca bir yılın sonuna geldik! Birçok güzel anının yanında can sıkıcı olaylar da yaşadık. Hatta 2021 yılının bir kısmında evlere kapandık, tabii izlediğimiz filmler de arttı bu süreçte. Yıl boyu izlediğimiz filmler değişse de, aralık ayında bıkmadan usanmadan izlediğimiz filmler sabit diyebiliriz aslında. Twitter'da Wociety hesabının takipçilerine sorduğu bu soruya gelen yanıtlara bir bakalım neler varmış:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. When Harry Met Sally

1. When Harry Met Sally

Bir yolculuk sırasında tanışan Harry ve Sally sohbetleri sırasında aynı üniversiteden mezun olmalarına rağmen daha önce hiç karşılaşmadıklarını fark ederler. Uzun ve keyifli bir sohbetin sonunda konu ilişkilere gelir ve bir kadın ile erkeğin arkadaş olup olamayacağı üzerine tartışırlar. En sonunda arkadaş olamadıkları yönünde karar alıp New York'a vardıklarında ayrılıp kendi hayatlarını yaşamaya koyulurlar. Ta ki yolları tekrar kesişene kadar!

2. Evde Tek Başına

2. Evde Tek Başına

Kalabalık bir ailede yaşayan Kevin, ailesi Noel için Fransa'ya giderken evde unutulur. Evde yalnız kaldığını fark ettiği an, hırsızlara karşı evi korumak zorunda olduğu andır aynı zamanda. Mahalledeki bütün evleri soymayı planlayan Harry ve Mart, Kevin'ın evini soymanın pek de kolay olmayacağını eğlenceli bir macera ile öğrenirler. 

3. The Grinch

3. The Grinch

Who köyünü geçtikten sonra dağın başında, kimsenin yaklaşmaya cesaret edemediği mağarasında yaşayan Grinch, sadık köpeği Max ile sakin bir hayat yaşamaktadır. En büyük kabusu ise Noel kutlamalarına aşırı düşkün olan Who halkının yıl sonu başlayan coşkusudur. Bu yıl kutlamaların daha da coşkulu olacağını öğrenen Grinch, Noel Baba kılığına girerek yılbaşını çalmaya karar verir. Aynı zamanda köyde yaşayan küçük Cindy-Lou ise arkadaşlarıyla birlikte Noel gecesinde Noel Baba'yı yakalayıp, annesine yaptığı yardımlar için teşekkür etmeye kararlıdır. Bakalım bu ikilinin karşılıklı planları birbirini nasıl etkileyecek?

4. Love Actually

4. Love Actually

İster tüm dünyayı yöneten bir otoriter başkan olun, ister kitleleri kendine hayran bırakan bir rock star. Sonuç kaçınılmazdır ve aynı kapıya çıkar; aşktan kaçılmaz! Bu filmde de, Noelden iki ay önce Londra'da yaşanan farklı olaylar mercek altına altına alınarak aşkın yüceliği konu ediliyor.

5. Bridget Jones' Diary

5. Bridget Jones' Diary

Hayatını rayına oturtamamış ve aradığı aşkı henüz bulamamış Bridget artık 32 yaşındadır! Kim olduğunu kendine hatırlatmak ve tüm hareketlerini kontrol altına alabilmek adına bir günlük yazmaya başlar. Bunun üstüne de kendini aşık olduğu iki erkeğin arasında kararsız bir vaziyette bulur. Biri dürüstlüğü ve doğru seçimleri ile göz kamaştırırken, diğeri güvenilmez ve çekicidir. Bridget bu ikilemde ne yapacağını şaşırır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Harry Potter serisi

6. Harry Potter serisi

Öksüz ve yetim kalan Harry'nin 11. yaş gününde hayalleri ve yeteneklerinin gitgide gün yüzüne çıkması, hayatı ile ilgili gerçekleri öğrenmesi ve Hogwarts'tan davet mektubu alması ile gelişen bu seriyi anlatmak mümkün mü?

7. The Holiday

7. The Holiday

Londra'da yaşayan ve köşe yazarlığı yapan Iris Simpkins'in hayatı, karşılıksız bir aşk beslediği meslektaşının nişanlandığını öğrendiğinde tepetaklak olur. Diğer tarafta Los Angeles’da yaşayan Amanda Woods kendisini aldatan sevgilisini unutmaya çalışmaktadır. Bir internet sitesi üzerinden tanışan iki kadın evlerini takas etmeye karar verir ve değişim aradıkları hayatları bundan sonra bambaşka bir hal alır.

8. Charlie'nin Çikolata Fabrikası

8. Charlie'nin Çikolata Fabrikası

Sıra dışı bir yapıya sahip olan Willy Wonka'ya ait bir çikolata fabrikası vardır. Kendisinden sonra fabrikayı bırakacağı birini aradığından bir yarışma düzenleyerek içlerinden beş çocuk seçer. İçlerinden biri de fakir bir aileden gelen Charlie’dir. Charlie'nin fabrikada görecekleri onu Willy'nin dünyasına çekecek ve çok etkileyecektir.

9. The Polar Express

9. The Polar Express

Geçirdiği noeller sebebiyle artık Noel Baba'ya inanmayan bir çocuk, hiç bilmediği bir trene binerek bilmediği bir yere yolculuk yapmaya başlar. Ancak bu tren oldukça tuhaf ve heyecan vericidir. Üstelik Noel Baba'nın yaşadığı yere, Kuzey Kutbu'na gitmektedir. İçerisinde bir sürü mucizenin yaşandığı bu trende yapılan yolculuk, çocuğun kaybettiği inancını kazanmasına yardımcı olacaktır.

10. A Christmas Carol

10. A Christmas Carol

İnatçı, cimri ve huysuz bir adam olan Scrooge, çok zengin olmasına rağmen paylaşmaktan bir haberdir. Noel akşamı üç hayalet onu ziyaret eder ve ona eskiden nasıl bir insan olduğunu, bugününü ve değişmediği takdirde gelecekte onu nelerin beklediğini göstermeye başlarlar. Bunun üzerine Scrooge değişmesi gerektiğine karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Nightmare Before Christmas

11. The Nightmare Before Christmas

Kabuslardan fırlamış bir kasabayı andıran Halloweentown'un nüfusu cinler, ecinniler, periler, ruhlar, gulyabaniler ve yarasalardan oluşmaktadır. Kral Jack'in yolu bir gün bu kasabaya düşer ve buradan çok etkilenir. Christmastown'da gördüklerine özenerek kendi şehrini de oraya benzetmek için Santa Claus’u kaçırır. Santa’nın yerine geçen Jack, çocuklara kendince alternatif hediyeler dağıtmaya başlar.

12. Serendipity

12. Serendipity

Bir dükkandaki son eldiveni aynı anda almak isterken tanışan Sara ve Jonathan, satın aldıkları eldivenin kime ait olacağına karar vermek için bir kafeye girerler. Sıradan bir sohbetle başlayan tanışıklık bütün bir gece sürer. O gece ayrılan ikili, birkaç yıl sonra başkalarıyla evlenecekken birlikte geçirdikleri o geceyi düşünürler. Artık tek amaçları yeniden birbirlerini bulmak ve konuşmak olur.

13. Narnia Günlükleri

13. Narnia Günlükleri

Pevensie ailesi, ülkelerinden savaş nedeniyle ayrıldıktan sonra yaşayacakları maceradan bihaberdir. Bu dört kardeş bir profesörün yanında yaşamaya başlarlar ve saklambaç oynarken en küçük kardeş Lucy, kendisini Narnia topraklarına götüren bir elbise dolabı keşfeder. Narnia karlar altında tuhaf ve eşsiz yaratıklarla dolu bir yerdir. Beyaz Cadı Jadis tarafından da gözlenmektedir. Ailenin tüm çocukları bu dolabın içinden geçip bambaşka bir dünya kurarlar içlerinde. Hayvanların dile geldiği bu dünyanın yöneticisi Aslanı bulmaları ve Cadıyı da etkisiz hale getirmeleri gerekmektedir. 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

2. Evde Tek Başına, Harry POtter serisi favorim.

Serkan Yildiz

Listede 11 ve 12 yi izlememişim birtek