Görüş Bildir
Haberler
Haziran Ayının En İyi iPhone Uygulamaları

Haziran Ayının En İyi iPhone Uygulamaları

Kaan Bahsi
10.07.2014 - 22:38 Son Güncelleme: 10.07.2014 - 23:02

Haziran Ayının En İyi İphone Uygulamaları

Her ne kadar yenilikçi ve dikkat çekici uygulamaları sizlerle buluşturmaya çalışsak da akıllı telefonları hem daha eğlenceli hem daha faydalı hale getiren bu mobil yazılımların tamamına yer veremiyoruz. Bu nedenle Haziran ayında yayınlanan en iyi iPhone uygulamalarını sizler için bir araya getirdik. Böylelikle gözden kaçırdığınız yeni ve iyi uygulamaları keşfedebilir, mobil dünyanın nabzını daha kolay tutabilirsiniz.

Path Talk

Kapalı sosyal ağ olarak bilinen Path geçtiğimiz günlerde Path Talk adlı mesajlaşma uygulamasını yayınladı. Ücretsiz bir uygulama olan Path Talk, LINE, WeChat ve WhatsApp gibi popüler örneklerle benzer özelliklere sahip.

Sade ve dikkat çekici bir arayüzü bulunan uygulamada arkadaşlarınızla mesajlaşabiliyor, dosya alışverişinde bulunabiliyorsunuz. Gizlilik odaklı bir uygulama olan Path Talk, gönderilen mesajları 24 saat içerisinde imha ediyor.

Uber

Popüler taksi ve özel araç çağırma servisi Uber, Türkiye pazarına ilk adımını attı. Şimdilik sadece İstanbul için kullanıma sunulan uygulama, lüks araçlarla istediğiniz yere ulaşım fırsatı sunuyor.

Uygulama oldukça kullanışlı. Zira gitmek istediğiniz ve bulunduğunuz yeri belirledikten sonra istediğiniz saatte lüks bir aracın ayağınıza gelmesini sağlayabiliyorsunuz. Şimdilik taksi hizmeti bulunmaması nedeniyle lüks araçlar biraz pahalı görünse de gerek özel günler için sağladığı fayda gerekse küresel çaptaki ünü nedeniyle Uber, iPhone’unuzda mutlaka bulundurmanız gereken uygulamalardan bir tanesi.

Slingshot

Facebook, “Madem Snapchat’i alamıyorum. O zaman daha iyisini kendim yaparım” diyerek geliştirdiği Slingshot adlı mesajlaşma uygulamasını ilginç bir sürecin ardından yayına aldı. Slingshot, temel özellikleriyle rakip olduğu Snapchat ile büyük bir benzerlik taşıyor.

Uygulamanın Snapchat ile arasındaki ana farkı, gönderilen bir fotoğrafı veya videoyu görüntüleyebilmek için fotoğraf veya video ile cevap verme zorunluluğu oluşturuyor. Diğer bir deyişle Facebook size gönderilen fotoğrafı ya da videoyu görmenizin yanı sıra cevap vermenizi zorunluluğu da getirerek bir anlamda kullanıcıları etkileşime sürüklüyor.

Cinamatic

Cinamatic hakkında Hipstamatic’in Vine operasyonu tanımını yapabiliriz. Kısa video klip ve video düzenleme furyasının yeni üyesi uygulama, filtreleme ve paylaşma seçenekleriyle dikkat çekiyor. Dokun ve basılı tut şeklinde video çekme özelliğiyle kısa klipler çekebildiğiniz uygulamada benzerlerinden farklı olarak 3 ila 15 saniye arasında bir süre sınırlaması bulunuyor.

Whyd

Wyhd, internetteki favori şarkılarınızı kaydetmenizi sağlayan topluluk bazlı bir sosyal imleme platformu. Müziksiz yapamayanları hedefleyen uygulama YouTube, Deezer, Soundcloud gibi popüler müzik platformlarından diğer kullanıcılarla şarkı paylaşabilmenize fırsat veriyor.

Bir anlamda “herkesin playlist’i” konumundaki Whyd, tüm müzik hizmetlerini aynı çatı altında toplayan bir sosyal platform olarak çalışıyor.

Kaynak: http://teknolord.com/contents/3400/ha...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0