Görüş Bildir
Haberler
TV
Havaların Isındığının Habercisi Yaz Dizilerinde İzlediğimiz Cıvıl Cıvıl Kadın Karakterler

Havaların Isındığının Habercisi Yaz Dizilerinde İzlediğimiz Cıvıl Cıvıl Kadın Karakterler

Havaların ısınmaya başladığını artık kavurucu sıcaklardan ziyade yaz dizileriyle anlamaya başladık. Yaz sezonunda yayınlanan romantik-komedi türündeki diziler tüm kış izlediğimiz entrika ve dram ağırlıklı dizilerin yükünü biraz olsun hafifletiyor. Pozitiflikleriyle yaz dizilerini çok sevsek de bu sevgimizin bir diğer sebebi kesinlikle cıvıl cıvıl kadın başroller! Rengarenk kıyafetleri ve insanın içini ısıtan yanlarıyla en sevilen yaz dizisi kadın karakterlerini derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazlı - Dolunay

Nazlı - Dolunay

Yaz dizilerinin sevilen yüzü Özge Gürel tarafından canlandırılan Nazlı'yı Dolunay dizisinde amatör bir aşçı olarak izlemişti. Bu konuyu mesleğe çevirmek için ünlü bir iş insanının evinde aşçılığa başlayan Nazlı'nın hem eli lezzetli hem de kendi su gibiydi.

Aslı - Çilek Kokusu

Aslı - Çilek Kokusu

İlk yaz dizilerinden Çilek Kokusu'nda Demet Özdemir'in enfes performansıyla izlediğimiz Aslı karakteri kendisinden tamamen zıt olan Burak'la aşk yaşıyordu. Fakir ama gururlu kızın vücut bulmuş halini izlediğimiz dizide hepimiz Aslı'nın pozitifliğini çok sevmiştik.

Defne - Kiralık Aşk

Defne - Kiralık Aşk

Gelmiş geçmiş en sevilen yaz dizisi karakterlerinden Defne Topal, Kiralık Aşk'ın bu kadar izlenmesinin yegane sebebiydi. Aşırı kıvırcık kızıl saçlarıyla arzı endam eden Defne, özellikle giydiği kıyafetlerle bir dönemin modasını epey etkilemişti.

Haziran - Ada Masalı

Haziran - Ada Masalı

Geçtiğimiz sezonların en sevilen yaz dizilerinden Ada Masalı'nın Haziran'ı rengarenk kıyafetleri ve başına buyruk halleriyle hepimizin kalbini kazanmıştı.

Öykü - Kiraz Mevsimi

Öykü - Kiraz Mevsimi

Gelmiş geçmiş en sevilen bir diğer yaz dizisi olan Kiraz Mevsimi'nin ünü öylesine büyümüştü ki dizi tam 59 bölüm sürdü. Ayaz ve Öykü'nün büyük aşkını izlediğimiz dizide Öykü'yü hepimiz bağrımıza bastık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeşim - İnadına Aşk

Yeşim - İnadına Aşk

Komedi unsurlarının romantizmi solladığı İnadına Aşk dizisinin yan karakteri olmasına rağmen öne çıkan Yeşim karakteri, güçlü ve bir o kadar da iddialıydı. Tabii Çınar'la yaşadığı aşkla onun bambaşka bir yönünü görmüştük.

Almila - Kaçak Gelinler

Almila - Kaçak Gelinler

Kaçak Gelinler dizisinin eksantrik gelini Almila, astroloji ve kadere olan inancıyla hepimizi kendine çekmişti. Renkli ve salaş giyimiyle onu çok sevmiştik.

Dicle - Menajerimi Ara

Dicle - Menajerimi Ara

Bir yaz dizisi olarak başlamasına rağmen kış sezonunda da fırtınalar estiren Menajerimi Ara dizisindeki Dicle, kariyerindeki yükselişi ve cesaretiyle çoğumuza ilham kaynağı olmuştu.

Ayşe - Afili Aşk

Ayşe - Afili Aşk

Afili Aşk dizisinde Ayşe'yi canlandıran Burcu Özberk'i zaten yaz dizilerinden tanıyoruz, fakat Ayşe'yi ayrıca çok sevmiştik. Formalite yaptığı evliliği gerçeğe dönüşen Ayşe, dik duruşu ve sürekli Kerem'le yaşadığı zıtlaşmalarla hepimizin beğenisini toplamıştı.

Ayşegül - İlişki Durumu: Karışık

Ayşegül - İlişki Durumu: Karışık

Bir Kore uyarlaması olarak karşımıza çıkan İlişki Durumu: Karışık dizisindeki Ayşegül karakteri, saf ve komik bir başrol olarak karşımıza çıkmıştı. En eğlenceli karakterlerden biri olan Ayşegül'ün hikayesi kesinlikle daha uzun olmalıydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslı - Bodrum Masalı

Aslı - Bodrum Masalı

42 bölüm sürmesiyle apayrı bir başarı elde eden sevilen yaz dizilerinden Bodrum Masalı'nda tanıdığımız Aslı karakteri, başarılı oyuncu Ezgi Şenler'i de tanımamızı sağlamıştı. Aslı'yı Bodrum Masalı'nda çok sevmiştik.

Suna - Benim Tatlı Yalanım

Suna - Benim Tatlı Yalanım

Tatlı bir yaz dizisi olan Benim Tatlı Yalanım'da Furkan Palalı'yla partner olan Aslı Bekiroğlu'nun canlandırdığı Suna karakteri, tatlı mizacıyla hepimizin kalbini fethetmişti.

Lale - No: 309

Lale - No: 309

En başarılı yaz dizilerinden bir diğeri olan No: 309'da izlediğimiz Lale, tamamen şans eseri Onur'la randevulaşarak yepyeni bir hayat kapı aralamıştı. Lale'yi kıskançlıkları ve tatlı halleriyle epey sevmiştik. Bu dizinin yeri apayrı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İ

şebnem gürsoy???