Görüş Bildir
Haberler
Hava Durumu Cinsel İsteği Etkiler mi? Yağmurlu Havalarda Daha Çok Sevişmek İstememizin Nedeni Ne?

etiket Hava Durumu Cinsel İsteği Etkiler mi? Yağmurlu Havalarda Daha Çok Sevişmek İstememizin Nedeni Ne?

luna
10.01.2022 - 22:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mevsimler gibi hava durumunun da cinsel isteğimizi etkilediği bir gerçek. Doğrudan olmasa da havaların değişmesi modumuzu büyük ölçüde değiştirdiği için haliyle cinsel olarak da etkilenmemize neden oluyor. 

Kişiden kişiye farklılık gösterse de yağmurlu havalarda vakit geçirmek çoğu zaman insana daha çekici gelir...🥰

Yağmurlu havalarda büründüğümüz romantik hisler.

Herkes için geçerli olmasa da bazılarımız yağmurun yağdığı günlerde kendini daha bir romantik hissetmeden alıkoyamıyor. Romantizmin de verdiği hissiyat ile birlikte bu havalarda partnerinizle olmak istemek oldukça doğal.

Sıcak havalardaki cinsel ilişkinin ne kadar yapış yapış olduğunu bilmek.

Sadece yazı veya sıcağı arşa çıktığı günleri düşünmek bile insanın terlemesine, içini baymasına yetiyorken seksi kim düşünebilir ki...

Yağmurlu havada insanların farklı bir ruh haline bürünmesi.

Yağmurlu havaları seven sevmeyen birçok kişi yağmurlu günlerde çok farklı duygular içerisinde olabiliyor. Bu daha çok sevişmek isteme nedeni olabildiği gibi havaya lanetler yağdırmak da olabilir ama siz yine de bu havalara bir kulak verin...

Yataktan çıkmak istenmediğinden dolayı.

Herkes yağmurlu havaları sevecek diye bir kaide yok. Sonuçta bazılarımız yağmurlu günlerde yataktan dışarı bir adım daha atmak istemeyebilir. Zaten seks yapmak için yataktan çıkacağız diye bir kural da yok!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yağmurlu havaların isteseniz de aynı etkiyi vermeyen bir atmosfer yaratması.

Rahatlamak ve huzurlu hissetmek gibi türlü nedenlerle insanların yağmur sesini birçok kez kullandığını görmüşsünüzdür. E haliyle yağmurlu havalarda bu ses ayağınıza geldiği için atmosfer yaratmanıza gerek kalmadan da partnerinizle güzel bir zaman geçirebiliyorsunuz.

Spor kadar etkili bir aktiviteyi yağmura rağmen yapmak için!

Vücudumuz bizimle mezara kadar gideceği için vücudumuza ne kadar iyi bakarsak o kadar sağlıklı ve canlı bir yaşam sürebiliriz. “Kim yağmurlu havalarda spor yapmak için arzu duyar ki?” diye düşünmek yerine partnerinizle spor yerine geçecek bir aktivite yapabilirsiniz.

Daha sıcak bir zaman için...

Kim demiş yağmurlu havalarda sadece üşünür diye. Birlikte olduğunuz kişi ile geçireceğiniz dakikaların sizi sıcak tutmaya yeteceğini bilirseniz, yağmurlu havaları da bir o kadar sevebilirsiniz.

Daha yaratıcı olunan bir havada daha yaratıcı bir ilişki yaşamayı istenildiği için...

Birçok insan nedenini çözemese de yağmurlu havalarda daha yaratıcı olduğundan bahsetmiştir. Yaratıcılık söz konusu olduğunda, bu havalarda birlikte olduğunuz kişiyle de daha yaratıcı vakit geçirmek ilişkinize de ayrı bir heyecan katabilir.

Doğayı canlandıran yağmur gibi kendilerini de güzel bir cinsel deneyimle canlandırmak için.

Birçoğumuzun da bildiği gibi dünyanın süregelen doğal akışı içerisinde yer alan yağmur, doğanın temizlenmesini ve canlanmasını sağlayan faktörler arasındadır.

Aynı şekilde insanların da doğal akışı içerisinde olan cinsel ilişkiye girme durumu yağmurlu havalarda kendini de tazelemek ve canlandırmak için yapmak istenmesine yol açabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yağmur sesi eşliğinde sadece nefeslerin birbirine karıştığını hissetmek için.

Soğuk havalar sıcak havaların aksine daha sessizdir. Bu sessizlik birlikte olunan kişiyle daha yakın olmayı sağlayacak bir fırsat yaratması yağmurlu havalarda cinsel isteğin daha fazla olmasına neden olabilir.

Loş ortamın arzuları artırıcı özelliğe sahip olması.

Birlikte olunan kişiyle daha etkileyici ve farklı bir cinsel ilişkiye girmek için bir atmosfer yaratmak çoğu zaman yapılan bir durumdur. Yağmurlu havalar ise genelde bu ortamı sizin ayaklarınızın altına seren bir olay olduğu için yağmurlu havalar daha çok sevişme isteğinin oluşmasına neden olabilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
5
5
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın