Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü Ressam Çizimlerinde Senin Ruh Halini Yansıtıyor?

etiket Hangi Ünlü Ressam Çizimlerinde Senin Ruh Halini Yansıtıyor?

Ruh halinin betimlemesini hangi ressam yapıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sorunların üstesinden nasıl gelirsin?

4. Eğer bir gün ünlü olursan bunun nasıl olmasını istersin?

5. Bunlardan hangisi seni daha çok üzer?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki seni aşırı derecede efkar bastı. Senin halinden en çok hangi sanatçımızın şarkıları anlar?

7. Peki bu fotoğraflardan hangisi sana huzur veriyor?

8. Son olarak bugün hangi emoji gibisin onu söyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Van Gogh!

Van Gogh!

Sendeki bu endişe, bu karamsarlık nedir sorabilir miyim? Tamam endişeli olmak iyi güzel ama fazlası zarar be canım! Sen endişeli olmayı biraz abartmışsın sanki… E her zaman endişeli olmak beraberinde huzursuzluğu da getirir. Böyle hayat sürer mi? Her zaman en kötüyü düşünüyorsun. Güzel şeylerin de farkına var biraz, onları düşün. Ortada bir şey yokken, durup dururken aşırı bir endişe hali sarıyor seni. Bu kadar her şeyi problem ederken nasıl nefes alabiliyorsun? Uzmanlar fazla endişeli olmanın psikolojiyi bozduğunu söylüyor. Bizden demesi! Sen endişe derdine düşmüşsün bir kere! Endişeni durdurmanın da bir yolu yok gibi… Ha bir de bu kadar endişeli olman sağlığın için büyük problem! Huzursuz ve mutsuzsun, hiçbir şeyden zevk almıyorsun.

Pablo Picasso!

Pablo Picasso!

Yaaaa senin her yerin huzur dolu huzur! Sanki bulutların üzerinde geziyormuşsun gibi dolanıyorsun ortalıkta. Her an kanatlanıp uçacaksın… Etrafın da bu huzurlu halinden nasibini alıyor. Herkese gülücükler dağıtıyorsun. Stressiz, mutlu, huzurlu neşeli… Hepsi sende. Huzurlu ve mutlu olmanın formülünü bulmuşsun sen… Bize de söylesene :) Keşke herkes senin gibi huzurlu olmanın yolunu bulsa, keşfetse! Kendine çok fazla zaman ayırıyorsun. Ufak şeyleri asla dert etmiyorsun. Kendini dinliyorsun. Kafanı boşaltmanın yollarını çok iyi biliyorsun. Bu yüzden ruh halinden huzur akıyor, mutluluk akıyor. 'Bu da gelir, bu da geçer' deyip başına gelen olumsuzlukları hemen yok ediyorsun. Ufak şeyleri dert etmediğin gibi sabırlısın da. Sabrın sonu iyiliktir, güzelliktir ve mutluluktur.

Salvador Dali!

Salvador Dali!

Senin enerjine, hızına kimse yetişemiyor… Çok dinamiksin. Azıcık dur :) Bu enerjinin kaynağı nereden geliyor? Senin durumunu özetleyen, zamanında atalarımızın bulduğu çok güzel bir atasözü var ama şimdi burada söylemeyeyim. :) Bu bitmeyen enerjini boşaltmayı öğrenmelisin. Bu seni çok yoruyor çok! Hem çok enerjiksin hem de sonrasında pertin çıkıyor. Sadece sen değil, etrafında olan insanlar da bu enerjiden nasibini alıyor.  E ne yapacağız o zaman? Bu kadar enerji fazla sana. He bir de gözlerini dört açmışsın, neden? Bir şey mi olacak? Bir şey mi bekliyorsun ki? Hazırda bekler gibi bir halin var. Oradan oraya gidip gelip duruyorsun. Bu kadar enerjiksin ama bir o kadar da dikkatsizsin, bunu da belirtelim. Bunun bir sonu olmalı…

Leonardo Da Vinci!

Leonardo Da Vinci!

Mutlusun! Hem de çok…İnsanlar hayatlarında hep mutluluğu yakalamak için bir şeyler yapıyor. Sen yakalamışsın, sakın bırakma! Bugünkü alkışlarımız sana gelsin. Umarım bu mutluluğun hep sürer. Kafan rahat, hiçbir şeyi kafana takmayıp oluruna bırakıyorsun. Mutlu olan insanların içlerinde fırtınalar koptuğu hep söylenir ama sen öyle değilsin. Mutlu olmayı öğrenmişsin bir kere! Herkes farklı farklı şeylerden mutlu oluyor. Seni mutlu eden şeyin ne olduğunu merak ettik doğrusu! İnsanlar senden çok az görüyor. Elbette senin de yaşadığın kötü anların var. E seni de üzdüler. Sen de belki terk edildin, ağlatıldın! Kimsenin hayatı -mutlu olan insanların bile- dört dörtlük değil… Bunları herkes gibi sen de yaşadın ama dik durmasını öğrendin. Bu problemi çözdün ve mutlu olmayı başardın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
141
103
80
46
38
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Van Gogh!

Enes

Van Gogh.

cansu ersan

Sendeki bu endişe, bu karamsarlık nedir sorabilir miyim? Tamam endişeli olmak iyi güzel ama fazlası zarar be canım! Sen endişeli olmayı biraz abartmışsın san... Devamını Gör