Görüş Bildir
Haberler
TV
Kararsız Kalanlar İçin Haftanın 7 Gününe Özel Farklı Türk Dizisi Önerileri

Kararsız Kalanlar İçin Haftanın 7 Gününe Özel Farklı Türk Dizisi Önerileri

selin aysin
11.11.2014 - 11:58 Son Güncelleme: 11.11.2014 - 18:44

Malum yeni sezonla aynı anda bir sürü dizi hayatımıza girdi ama şu geçen sürede elimizde kalanlar baya az. Boş vakitleri hangi diziyle değerlendirsem diye düşünenler için işte size bir kaç öneri.

NOT: Tabi ki unuttuğum, atladığım diziler olacak ama reytinglerde iyi sonuç alan sosyal medya da adını çokça duyduğumuz dizileri eklediğimizi de hatırlatmak isteriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pazartesi

1. Pazartesi

Pazartesi gecesinin vazgeçilmez dizisi bence çok net Ulan İstanbul

Nevizade'lerin türlü enterikalarını izlediğim dizi gün geçtikçe daha çok izleyici kitlesine sahip oluyor. Yeşilçama saygı kuşağını da unutmayalım. Her bölümde mutlaka bir sosyal mesaj vermelerine ise hastayız. Karlos ve Yaren'in hit şarkılarını hiç saymıyoruz bile :)

Pazartesi günlerinin bir diğer vazgeçilmez dizisi ise Karadayı. Ben hiç izlemediğim için yorum yapamayacağım ama çok güzel olduğu ve reytinglerde çok iyi bir sonuç aldığını biliyorum- duyuyorum.

2. Salı

2. Salı

Küçük Ağa seveni de çok sevmeyeni de. Bazı akşamlar oturup izlemekten kendimi alamıyorum çünkü çok gülüyorum. Kurt Seyit - Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin bile karşısında durup her Salı birinci olmasını da unutmadık tabi ki. Öyle ki kurt seyit yayından kaldırıldı :)

Kaçak - Kurtlar Vadisi Memati'nin dizisi. Genel konu itibari ile de biraz birbirlerine benzetiliyor bildiğim kadarıyla her ne kadar derin devlet olmasa da bu dizide güzel bir ekip ve konuya sahip.

Kaderimin Yazıldığı Gün - Bence Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi şimdiden bu ! Özcan Deniz'in içinde olupta iyi olmayan dizi yok artık sanırım.

3. Çarşamba

3. Çarşamba

Kara Para Aşk - Görsel olarak çok zengin olan bir dizi konusu kara para aklamak iken ismiyle eş zamanlı aşk da girince işin içine izlemek keyif veriyor. Hele bayan oyuncuların kılık kıyafetleri her hafta sosyal medya da trend topik olması bile bu diziyi izlemek için bir diğer sebep bence.

Kaçak Gelinler - Star Tv'den Tv8'e geçince hem günü değişti hem de insanların diziyi izleme oranları. Pazartesi günleri Ulan İstanbul ve Kaçak Gelinler arasında zap yaparken bu durum artık Kara Para Aşk ve Kaçak Gelinlere döndü. Reklam aralarında deli gibi iki kanal arasında mekik dokuyorum da ben :)

4. Perşembe

4. Perşembe

Aramızda Kalsın - Bol yemek sahnelerinin olduğu dizi. Bol kahkayı da unutmamak lazım haftanın yorgunluğunu bitkinliğini atmak için birebir tabi tok karnına izlenmesi öneridir yoksa kilo almamanız elde değil :)

Beyaz Karanfil - Daha yeni başlayan bir dizi güzele benziyor ama bana hitap etmediği kesin. Aksiyon sevenlerin ise vazgeçemediği bir dizi olacak kesin

5. Cuma

5. Cuma

Med Cezir - Arka Sokaklar - Ankara'nın Dikme'ni üç dizide televizyon ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden biri haline geldi. Arka Sokakların hiç adını bile etmiyorum kaç sezondur bıkmadan izlenen Türk dizilerinden biri valla helal olsun !

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cumartesi

6. Cumartesi

Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez dizileri Kiraz Mevsimi ve Güllerin Savaşı

İki dizininde hayran kitlesi çok fazla Kiraz Mevsimi'nin bir tık üstün olabilir kabul. Ama Güllerin Savaşı'da çok iyi dizilerden biri her ne kadar Gülfem Hanım'a dayanamasam da çok severek izlediğim dizilerden biri.

7. Pazar

7. Pazar

Hafta sonu gezip eğlenmişsin yarın lanet pazartesi vakit geçmek bilmezken bence televizyonda eksik olan pazar gecelerini dolduran çok güzel bir dizi oldu Gönül İşleri aşk * entrika * para üçlemesi olduğu içinde Türk halkının en sevdiği dizilerden biri olmaya aday. Pazar günlerini gülerek sonlandırmak isteyenler için tavsiye ederim zira ben Saadet'e çok gülüyorum :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Puding Ver Bağa

Ulan İstanbul en güzeli.Her şeyden karışık.Komedi Gerilim ve Aşkı aynı yere toplamayı başardılar.

Özgür Barış Kol

hani REAKSİYON yok şu an yayında olan tüm Türk tv dizilerinden daha güzel

Pasif Kullanıcı

Olaydan çok diyalog var , insan izleyince uyukluyor