Görüş Bildir
Haberler
Hangi Salata Malzemesisin?

etiket Hangi Salata Malzemesisin?

Nsycl
25.09.2017 - 14:25

İçindeki her malzemenin ayrı karakteri var sonuçta. Bakalım sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak yaşını öğrenelim.

2. Hangi dinozorun sahibi olmak isterdin?

3. Salata dışında bir seçenek olsaydı tercihin hangisi olurdu?

4. Günün en sevdiğin öğünü hangisi?

5. Bir pasta seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kırmızı bir meyve seç!

7. Son soru! Sence salata tek başına doyurucu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Domates çıktı!

Domates çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sana domates çıktı! Çok arkadaş canlısı, çok pozitif ve dışadönük birisin! Sosyal aktivitelerin merkezinde sen oluyorsun. Eğlenceli ve zeki olman mizah anlayışına da yansımış durumda. Hikayeler anlatmak, şakalar yapmak ve insanları güldürmek senin yapacağın tarzda şeyler.

Peynir çıktı!

Peynir çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen salatadaki peynirsin! Biraz uyuşuk, evden çıkmayı sevmeyen bir tip misin ne? Tek başına çok iyi vakit geçirebildiğin için sosyal ortamlara pek ihtiyaç duymuyor gibisin. Bu demek değil ki arkadaşların yok. Senin katıldığın buluşmalarda herkes seni gördüğüne mutlu oluyor, bu sana da iyi geliyor. Biraz içedönük olmaktan kimseye zarar gelmez zaten.

Sos çıktı!

Sos çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen salatadaki soslarsın! Bazıları için nar ekşisi, bazıları için limon, bazıları içinse sadece zeytinyağı. Sen bulunduğun ortamı yükselten, eğlenceli ve tutkulu bir tipsin! Baharatlı olan sensin sonuçta! Sensiz her şey daha sıkıcı olurdu. Genelde kalabalık grupta kendini ilk belli edenlerden olursun ama bazen de arkada kalman gerekebilir.

Marul çıktı!

Marul çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen salatadaki marulsun. Kulağa biraz sıkıcı geliyor olabilir, ama sen sosyal ortamlardaki asıl bağlayıcı etkensin. Birbirinden farklı tipteki insanları bir araya getirmek, iletişim kurmalarını sağlamak, küsleri barıştırmak, kavgaları halletmek hep senin yapacağın tarzda şeyler. Görünmez kahramanlardan birisin işte.

Salatalık çıktı!

Salatalık çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen salatadaki salatalıksın! Sen doğuştan 'chill' bir insansın. Sakinliği seven, huzurlu olmaktan büyük keyif alan bir yapıdasın. Çevrendekileri de bu yönde çok rahatlattığını söylemeliyiz. Bu doğallık seni her zaman etkileyici bir birey kılıyor. Çok bir ev sahibi olduğundan da eminiz.

Tavuk çıktı!

Tavuk çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sen salatadaki tavuksun! Birbirinden farklı arkadaş grupların, çeşitli sosyal ortamları olan bir tipsin. Sosyal ve girişken olman sayesinde her ortama ayak uydurabiliyorsun. Tanıştığın insanlar hakkında yeni şeyler öğrenmek ve yeni deneyimler yaşamak senin en keyif aldığın şeylerden

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
241
170
72
56
26
19
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Özalp

Tavuk çıktı!