Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dizi Karakteri Televizyonda Seni Temsil Ediyor?

etiket Hangi Dizi Karakteri Televizyonda Seni Temsil Ediyor?

Hangi dizi karakteri aslında televizyonda seni anlatıyor?

Çöz ve öğren!

1. Öncelikle yaşını öğrenebilir miyiz?

2. Cinsiyetini de öğrenebilir miyiz?

3. Son dönemlerde kendini nasıl hissediyorsun?

4. Kendine bir hayat koçu seçseydin bu kim olurdu ?

5. Aşık olduğun kişinin dişlerini fırçalamadığını öğrendin, ne düşünürsün?

6. Evliliğin aşkı öldürdüğünü düşünüyor musun?

7. Kendini ortamların nesi olarak tanımlarsın?

Erkenci Kuş: Sanem!

Erkenci Kuş: Sanem!

Verdiğin cevaplara göre Erkenci Kuş dizisindeki Sanem tam olarak dizide seni anlatıyor. Ne olursa olsun aşkının peşinden koşan, koşarken ayağı takılıp düşen biri. Tam anlamıyla bir sakar aşık. Sanem senin gerçek hayattaki halin gibi. Hayallerinin peşinden koşmayı seviyorsun. Koşarken de o yolda aşık olmayı, aileni, arkadaşlarını mutlu etmeyi başarıyorsun. 

Bir iş çözmek konusunda sana çok güveniliyor. O yüzden kariyerinde de harika yerlere geleceksin. Sadece biraz daha zaman lazım.

Aşk-ı Memnu: Nihal!

Aşk-ı Memnu: Nihal!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonlarda temsil eden kızımız Nihal'den başkası olamaz. Sırtından yediği bıçakların haddi hesabı olmayan Nihal aslında uzun süre seni temsil etti. Aslında o saf, temiz aşık kalbiyle nasıl da inandı ve kandı. Asla aklından kötülük geçmedi. Tıpkı senin gibi

Sen bu hayatta bir Nihal'sin. Başına gelecek kötülüklerden kendini savunamıyorsun. Etrafın örümcek ağlarıyla dolu. Yalanlarla örülmüş bir dünyanın içerisinden bembeyaz çıkacaksın. Yüzün ak ve başın dik. Bırak onlar kendi entrikalarında boğulsunlar. Nihal seni televizyonda çok iyi temsil etti.

Kiralık Aşk: Defne!

Kiralık Aşk: Defne!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda en iyi temsil eden kişi Defne olmuş. Sen Defne karakterinin gerçek hayatta yüz bulmuş halisin. Defne gibi dişinle tırnağınla bir yerlere gelmeye çalışıyorsun. Hoşlandığın kişiyi gördüğünde o kadar heyecanlanıyorsun ki elin ayağına dolaşıyor. Tam bir aptal aşık modundasın. 

Sabah akşam onu düşünüyorsun ve kendine engel olamıyorsun. İlk zamanlar bu bir oyun olarak başlamış fakat sonrasında içinde gerçek bir aşka dönüşmüş. Senin kontrolünden çıkınca da engel olamadığın bir aşk ellerinde kalmış. Bakalım neler olacak. Biz Defne'ye inandık, sana da inanıyoruz. Bu aşk gerçek olacak!

Yaprak Dökümü: Necla!

Yaprak Dökümü: Necla!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda temsil eden karakter Necla. Necla da senin gibi bir yasak aşkın peşinden koşup, onun için büyük çileleri göze aldı. O aslında sadece sevdi başka bir suçu yoktu. Tıpkı senin gibi. E sonunda ne oldu? Olan yine Necla'ya oldu. Seninde hayatının bir döneminde yaşadığın o büyük olayın pişmanlığıyla yaşıyorsun fakat yine atlatmış durumdasın. Birkaç kişiyle aranın bozulması ve küslük durumu yaşansa da sen en azından şimdi kendini iyi hissediyorsun. 

İnsanlar sende de bir suç görmüyor. Suç seni ayartan o kişide. Sen masum ve güzelsin sadece. Umarım hayatının geri kalanında bir kez olsun yüzün güler.

Ufak Tefek Cinayetler: Merve Aksak!

Ufak Tefek Cinayetler: Merve Aksak!

Verdiğin cevaplara göre senin televizyondaki temsilcin Merve Aksak! Sen Merve'nin gerçek dünyadaki hali gibisin. Entrikaların, ufak oyunların ve gözünü karartmaların tam bir Merve. Hayatta kaybedecek hiçbir şeyin olmadığını sen de iyi biliyorsun. Kazanma ihtimalin olan konularda kaybetmeyi göze alıyorsun. 

Güçlüsün, cesursun ve çoğunlukla sıkıntıların üstesinden geliyorsun. İnsanların arkandan konuştuğunu ve yüzüne güldüğünü biliyorsun. Onlara da küçük küçük oyunlar hazırladın. Herkesin bir zamanı var. Canını yakmak değil de insanlara hayatta ismini unutturmamak istiyorsun. Resmen anılarında yer edinmek istiyorsun. Merve Aksak televizyonda, sen dünyada resmen insanlara kök söktürüyorsunuz.

Yaprak Dökümü: Ferhunde!

Yaprak Dökümü: Ferhunde!
televizyongazetesi.com

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda temsil eden karakter Ferhunde olmuş. Ferhunde tıpkı senin gibi entrikaların kadını. Ferhundecilik akımını başlatan kadın. Kimsenin kendisine zarar vermesine izin vermeyen fakat kendisi ne yuvalar yıkmış Ferhunde. 

Sen Ferhunde'nin gerçek dünyadaki halisin. Hırslısın ve azimlisin. Kendine çok güveniyorsun ve güvenmekte haklısın. Ferhunde olmak kolay değil bu devirde. Her türkü ithamda bulunuyorlar çünkü sana erişmeleri mümkün değil. Senin gibi cesur olmak isteyen çok fakat sen hepsini elinde sallarsın.

Leyla İle Mecnun: İsmail Abi!

Leyla İle Mecnun: İsmail Abi!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda en iyi temsil eden karakter İsmail abi. Uzaktakini beklemeyi en iyi sen bilirsin. Beklerken neler yaşadığını, sevdiğinin bir kez olsun sana gülüşünün ne anlam ifade ettiğini İsmail abi gibi yaşıyorsun. 

Elinden her iş geldiğini kendin de iyi biliyorsun fakat bir hevesle başladığın her şeyi mahvedebiliyorsun. Bu senin dikkatsizliğinden oluşuyor. O kadar iyi ve sevgi dolu bir kalbin var ki kıranlar ve bırakıp gidenler utansın.

Leyla ile Mecnun: Mecnun!

Leyla ile Mecnun: Mecnun!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda en iyi temsil eden karakter Mecnun. Gönlünü kaptırdığın kadınların her birisi için yapmayacağın bir fedakarlık kalmamış. Her aşık olduğun kadına ilk defa aşık olmuş gibi davranıyorsun. Tıpkı Mecnun gibi. Fakat ufak bir detay var, Mecnun'un unutamadığı tek aşkı var o da ilk Leyla. 

Senin kalbini sızlatan o tek aşkını asla unutamıyorsun. Kim gelirse gelsin herkeste onu arıyorsun fakat az da çapkın değilsin. Kadınların peşinden koşmayı seviyorsun. Seni sevenler değil seni istemeyenler sana daha çekici geliyor.

Behzat Ç.: Behzat Amir!

Behzat Ç.: Behzat Amir!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda en iyi temsil eden karakter Behzat amir. Lider ruhlusun ve fazla konuşmayı sevmiyorsun. Tek başına da eğlenebilmeyi çok iyi biliyorsun. Geçmişte yaşadığın birçok sıkıntının intikamını almak için o özel günü bekliyorsun. Hiç beklemediklerin tarafından sırtından bıçaklanırken sen yine iyiliğinle onları savunuyorsun. İçinde çok temiz yüreklisin fakat çok sert bir karaktere sahipsin. Kimse seni yıkamıyor.

Çukur: Yamaç Koçovalı!

Çukur: Yamaç Koçovalı!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda en iyi temsil eden karakter Yamaç Koçovalı. İnce esprileri ve cesur yüreğiyle oradan oraya kendini perişan ediyor. Tıpkı senin gibi. Sevdiklerin için kendini bir kurşunun önüne atmadığın kalmış. 

Eğlenmeyi biliyorsun ve müzik zevkin çok güzel. Herkese sertsin fakat bir sevdiğinin yanına yumuşuyorsun. Bir tek ona yüzün gülüyor ve seni yolundan döndürecek tek kişi sevdiğinin bir gözyaşı. İsmini alemde iyi duyurmuşsun, herkes senin isimini iyi tanıyor. Adını duyan kişide bir irkilme oluyor.

Ezel!

Ezel!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyonda en iyi Ezel karakteri seni temsil etti. Yüreğin o kadar büyük ki, fakat o yüreğine sadece sevdiğine yer vermişsin. Geri kalan tarafında herkese beslediğin kin ve nefret var. Kardeşim dediklerin seni üzmüş. Zamanında çok büyük sıkıntılar çekmişsin. Seni ne kadar üzerse üzsün sevdiğinden bir kez olsun vazgeçmemişsin. Sana ne yapmış olursa olsun. 

Geri dönüşün muhteşem olacak!

Aşk-ı Memnu: Behlül Haznedar!

Aşk-ı Memnu: Behlül Haznedar!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyon dünyasında en iyi temsil eden karakter Behlül Haznedar. İkiniz de çapkın olduğunuz kadar yakışıklılığınızla da boy gösteriyorsunuz. Peşinden koşan koşana fakat senin gönlün tek birisine çarpıyor onun da ismini insanlara vermen çok zor. Çok yanlış birisine aşıksın. Onun yüzünden çok hata yapmışsın, başın çok yanmış fakat yine de vazgeçmemişsin. 

Yine de çok ağır yükleri göğüsleyebilecek karakterdesin. Aşkın için ailenden, hayatından vazgeçersin. Büyük bir kalbin var.

Avrupa Yakası Burhan Altıntop!

Avrupa Yakası Burhan Altıntop!

Verdiğin cevaplara göre seni televizyon dünyasında temsil eden en iyi karakter Burhan Altıntop olmuş. Senin gibi insanları güldüren ve hayatta daha başka karikatür bir tip yok gerçekten. Etrafında seni komik bulan kadınlarla dolu. Fakat senin doğal halin bu. Farklı olmak için uğraşmıyorsun, sadesin ve kendinsin. 

O kadar komiksin ki insanlar takılmak için seni arıyorlar. Güldürmek için özel bir çaban yok. Bu şekilde devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
355
172
147
104
54
36
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Erkenci Kuş: Sanem

Nurcan Güneri

Kiralık Aşk: Defne!

Tuğba Delice

Erkenci Kuş: Sanem. O kadar saf bir kız nasıl beni yansıtıyor anlayamadım ama neyse